reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aljenka ja też ;)

Dziec właśnie zasypia. Po zakupach - matka desperatka poszła na zakupu bo nie ma w czym chodzić. Kupiła sobie sukienkę i dzieciny 2 zelu pod prysznic - w superpharm mają -30 proc na art dziecięce

Jutro grila u znajomych mamy i liczę że dziec się wyszaleje,

reklama
Wiecie co ja siedzę tu jak dupa i czekam aż tu ktoś zaglądnie, to normalnie jest jakieś zboczenie już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-) każdy ma jakieś zboczenia :-p:-p

Aljenka ja też ;)
Jutro grila u znajomych mamy i liczę że dziec się wyszaleje,

no to jutro mamy podobne klimaty ;-)

Wiem, że niektóre z Was używają pieluchomajtek. Jakiej firmy polecacie??

Ostatnia edycja:
Muńka aż się osmarkałam :-D:-D:-D:-D

Aylin ważne że zakupy udane :-):-), a mój dzieć już śpi od 19,30 także ze mną niedługo też już będzie koniec, bo dzieć mój miał 2 drzemki w ciągu dnia a ja od 4,30 na nogach

Ostatnia edycja:
Moja też dziś wcześnie zasnęła, bo druga drzemka pominięta, a pierwsza krótka, więc wczesna pobudka jutro jak nic ;-) no ,ale raczej nie 4.30...

wspołczuje 4.30.Moja odpukac takiego numeru jeszcze nie wyciela. Dzis pospała do 8.30 ale to po wczorajszych ekscesach. Jutro obawiam sie ze koło 7 nas poderwie....

reklama
w lidlu sa pieluchomajtki?? Widziałam tylko pieluchy. Muszę się bliżej przyjrzeć jutro.

Ja kupiłam na próbbe pampersy ale na razie sa za duze.

Do góry