reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - u nas są w Lidlu pieluchomajtki, tej samej firmy co pampersy, tylko, że jest ich w opakowaniu 20 szt.

Dziewczynki mam nowe hasło sztandarowe - " Wcale nie jestem gruba. Po prostu ze swoją inteligencja nie mieszczę sie w innym rozmiarze" - tej wersji będę się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pampersy w lidlu widziałam - myślałam zw chodzi o rodzimą markę lidlu i że mają pieluchomajtki. Turjuas cy jakiś tak jest tym lidlowskim

Katrina - ja to muszę być mega inteligentna...

Aylin - tak to są rodzimej marki Lidla - toujours - smart pants - ja mam junior 5 - 13-20kg (mniejszych nie ma, ale ja i pampersy używam 5, tak, że rozmiar ten sam.

http://dzieciowo.pl/2012/03/toujours-pants-inny-wymiar-majtek.html

niestety ma jestesmy skazani na Huggiesy -http://www.mall.pl/pieluchy-huggies/huggies-plenky-pull-ups-medium-boys-16-ks, ale jestem z nich bardzo zadowolona.

Ostatnia edycja:
Spoznione zyczenia dla Nikoli :* muah ;) I sto lat dla Monisi :)

Kasienka zdrowka zycze

Aga zdrowka dla Antosia i nie zalamuj sie. Takiego dziecia nie upilnujesz. Musialabys chyba nad nim stac non stop i wszystko zabierac, zeby do buzi nie bral - awykonalne.

Katrina moja inteligencja wrecz sie bokami wylewa ;)

Malz kolejny weekend w pracy :/ Dobrze, ze tylko do 12.30 .
Przez wczorajsza wizyte na rynku (Polaa skusilas mnie pomidorkami - mialas racje :-)) mlody poszedl pozniej na drzemke. Pozniej wyskoczyla nieoczekiwana wizyta u znajomych (spal w samochodzie moze z 20 min) i w domu bylismy kolo 21. Mlody zasnal przed 22 - naiwna mamusia pomyslala, ze pospi dzis dluzej... Pobudka o 6 - juuupiii. Pogoda jest przepiekna wiec po pierwszym spanku chyba ruszymy nad morze, albo chociaz do parku. Musze maznac swoje lydki samoopalaczem, bo az razi od tej nieskazitelnej bieli :/

No, mało naskrobane:)

Pola znowu pięknie spała i wstała dopiero o 9.00:)

Muńka
ja używam Pampersa pieluchomajtek, rozmiar 4. Wychodzi 1zł za szt. To dziennie ok. 5zł (na fajki niektórzy wydają 15zł). Uważam, że warto i nie wyobrażam sobie już zaklejania jej w rzepy:D W nocy dzieć się kręci i też 'naklejki' przekręcały się, potem zawsze była odciśnięta. W pieluchomajtkach nie ma tego problemu. No i łatwość zakładania:p]

Alijenka też czasami siedzę i odświeżam:p

Hej
MOnisia nasza ostatnia czerwcowa dziewczynko - sto lat :)
tort-zamek-2.jpg

wiecie.... my jeszcze rozmar 3 uzywamy. Ale bylam w lidlu. U nas pieluchomajtek brak, ani pampersa ani lidlowskich

Załączniki

• tort-zamek-2.jpg
    tort-zamek-2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 30
Aylin u mnie w Lidlu też nie ma. Są w Carrefourze, Tesco, Auchan i ostatnio kupiłam w promocji w SuperPharm:) No tak, pieluchogacie pampersa nr 4 to 9-14kg, a twoja to chuderlaczek:D Mojej waga wskazuje 9400kg. Wiem, że Huggies nr 4 są 7-14kg i są węższe, bo koleżanka kupiła i wkurzona, że ciasne:D

Polka wciągneła swój pierwszy jogurt i smacznie śpi...idę się relaksować:p

Najlepszego dla MONISI!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam weekendowo :-)

spóźnione najlepsze dla Nikolki :*
i świeżutkie najlepsze dla Monisi :*

wy tu już pieluchomajtki omawiacie a ja się zastanawiam jak tu zacząć nocnikowanie :sorry: jakieś podpowiedzi???

dziewczynki co myślicie o zaktualizowaniu wątku z harmonogramem... plis bo ja mam znów same dylematy zwłaszcza że Misia od września idzie do żłobka więc muszę co nieco pozmieniać :tak:

Do góry