reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek - dzięki - u nas promocja w superpharm była i też paczkę kupiłam. Ale muszą jeszcze poczekać. Aczkolwiek od piątku na noc zakładam już 4 bo 3 chlonnosciowo nie wyrabialy.

A do hipermarketu podjade w celu polowania na huggisy ;)

Co do nocnika - ja moją wysadzam po spaniu i przed kapaniem. Wie już o co chodzi - i informuje nas kiedy coś jest w trakcie robienia. Szkoda że nie przed. Chciałam kupić majtecxki treningowe - ale nie ma w rozmiarze poniżej 9 kg

reklama
Po dzisiejszym fikołku małej na tył główki kupuję rajtuzy z antypoślizgami. Na allegro nie widziałam, ale są na innych stronkach. Drogie, ale mam to gdzieś, ważne, że bezpieczne. Mała biegła i jak się poślizgnęła to myślałam, że zawału (po raz kolejny) dostanę. A przecież nie będę jej zakładała skarpet na rajtuzy?! Kapci w domu nie używamy, wiec tym bardziej dziecku nie będę pakować na nóżki. Masakra jakaś, że producenci o tym nie myślą!

STO LAT DLA MONISI !! :-)

Aylin - Twoja młoda jeszcze nosi pieluchy 3 ??? szok!! ale z niej drobiazg :-)

Po dzisiejszym fikołku małej na tył główki kupuję rajtuzy z antypoślizgami. Na allegro nie widziałam, ale są na innych stronkach. Drogie, ale mam to gdzieś, ważne, że bezpieczne. Mała biegła i jak się poślizgnęła to myślałam, że zawału (po raz kolejny) dostanę. A przecież nie będę jej zakładała skarpet na rajtuzy?! Kapci w domu nie używamy, wiec tym bardziej dziecku nie będę pakować na nóżki. Masakra jakaś, że producenci o tym nie myślą!

a nie zakładasz jej po prostu skarpetek antypoślizgowych i getrów/spodni itp.??

Kasiekz moj chodzi prawie cały czas na boso, a jak nie to w skarpetach, rajtuzy tylko na zimowe dni.

Choc dzis zawalu nie dostalam, mlody chcial sie wspiac na krzeselko i polecial do tylu jak dlugi :( moja mamuska tak sie wystraszyla, ze zaslabla cale szczescie, ze zdazyla usiasc.

Kasiek,
Chodzi Ci o rajstopki, tak? A nie za ciepło teraz na nie? No i podobno ta częśc antypoślizgowa często zsuwa sie gdzieś na boki i nic one nie dają. A może lepiej coś takiego:
PAPCIE ZE SKARPETĄ ANTYPOŚLIZGOWE ROZ 19-21 (3304508424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - choć oczywiscie te tez mogą się zsuwać albo:
Paputki EcoFeet kapcie domowe 12-18 mcy (14 cm) KS (3352874490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tylko to juz "kapcie"...my tez w domu nie używamy...no ale mały nie lata jeszcze samodzielnie, wiec nie mamy na razie tego problemu...no ale moze one jakoś uchronią przed fikołkami ;/ sama bym chyba zawału serca dostała ;/

Girls, pytanie z innej beczki...macie jakis sprawdzony srodek na afty w buzi? Chodzi o innego (juz dorosłego) domownika, a nie o Piterka ;) mozecie cos polecic? :/

Kochane, nie odzywam się tak często bo jestem bardzo zalatana...praca + od 16.00-17.00 jak najwiecej czasu chce poswiecic małemu, a później ogarnianie domu i juz padam na pyszczek...brzuszek rosnie, wiec tez pod tym względem łatwo nie jest ;) a niunia juz kopie...kochana nasza! faaajnie ;)

Kasienka, mam nadzieje, ze u Ciebie tez wszystko ok! I uwazaj na te skurcze!!! to nie przelewki! proszę dbać o siebie! kiedy masz usg "genetyczne", te w 12-13tc? :)

hatszept - afty nie lubia kwanego srodowiska, wiec o ile do urynoterapi nie jestem przekonana to zezarcie/wypicie kawałka cytryny kilka razy dziennie powinno pomóc. lub apteka i aftin czy jakos tak

reklama
hatszept - fajnie Cię tu widzieć :-) na afty miałam Aphtin i Vagothyl. Lepiej pomagał ten drugi, bo miałam wrażenie, że je wypala, ale ten pierwszy pomógł mojemu S.

bosz....ja jutro na 7.30 na basen!!!!

Do góry