reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej mamuśki :-)
dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa :*
znów będzie tylko o mnie ale jestem wykończona bo dziś cały dzień sprzątałam, prałam itd. a oprócz tego oczywiście Kropką się zajmowałam ale najważniejsze że odwodnienie zrobione :tak: wreszcie możemy spać spokojnie a biorąc pod uwagę że pogoda wcale się nie poprawia i dziś cały dzień padało :wściekła/y: to jestem mega szczęśliwa że nie muszę co chwilę sprawdzać czy już się woda wlewa... teraz tylko czeka mnie z 10 prań żeby te wszystkie ręczniki, pieluchy, koce itp. wyprać :cool:

alijenka
tak mi się właśnie rzuciło w oczy - Nataszka ma 14 zębów :szok: WOW!!!

reklama
kasia my w tym czasie co tak lało robiliśmy daszek ale całe szczęście nas nie zalało, jednak dobry fachowiec nam to robił, współczuję Ci !!!!
a co do zębów to tak mamy już ich 14 i nie wiem czy czasami jutro następne dwa się nie pokażą bo mała dziś była nie do wytrzymania gryzła wszystko i wszystkich !!!!!!

dobra ja spadam bo jakaś cisza taka tu nastała :-(
miłego wieczoru Wam życzę !!!!

Papitkaa to Ty byś mogłą być moją córką jakbym się dobrze postarała !!!!! :-p:-p

a moja mała coś mi dziwną kupę zrobiła prawie sama woda, nie wiem bo od 3 dni tak robi tylko że od 4 dni zaczęła pić zwykłą wodę żywca może to od tego ???????? bo nigdy wcześniej jej takiej surowej nie podawałam
Moze być bo z moją już sie nie odzywam od marca i się musiałam do teściów wynieść. (czyt. Lubi stawiać na swoim)
Co do wody to picie robie kubulkowi z niegotowanej i nie ma problemów.

Mam problem z mlekiem kuba jak widzi butle z mlekiem to udaje ze się duzi zeby nie jeść tego. I łyżeczka próbowałam i też nic. Pomocy :szok:

Nastawiłam sie dzisiaj na oblewanie zdanej matury a tu nagle nikt z kuba nie może posiedzieć bo nagle mają inne plany więc nawet nie wiem czy zdałam bo nie miałam jak po wyniki do szkoły jechać. :wściekła/y:

Munka po takich porankach dzien bedzie na pewno super, zazdroszczę. Sama tak chce ale nie mam jak, mąż zazwyczaj do południa wraca z pracy ale zmobilizowalas mnie, bede tak w weekendy chodzić :-D:tak:

Claudette bo Ty masz ten suwaczek co na urodzinach sie zatrzymuje, musisz nowy zrobic, zeby od nowa odliczalo.

alijenka wspolczuje Ci tych wyjazdów K, trzymaj sie

hej,
claudette moja non stop brudna, a o buzi już nie wspomnę !!!! jak je chrupka w trakcie spaceru to nigdy jej buzi nie wycieram i zawsze taka oklejona :eek::eek::-D:-D, nie mam niestety satysfakcji z jej przebierania a tym bardziej ona bo tego nie lubi, a ja jej też nie lubię ubierać

Aylin no bym chciała nową pralkę ale jakoś ta stara się nie chce zepsuć :-:)-:)-(, a nie wiem jakby było z podłączeniem nowej pralki, mam już zmywarkę która stoi u K rodziców i czeka na remont domu tylko ciekawe czy jak ten remont zrobimy to ta zmywarka nie będzie już stara na to aby ją podłączyć, Mój K twierdzi że nie ma sensu jej teraz podłączać bo bym musiała nosić brudne garnki na dół do kuchni

kasiek a może Pola przejdzie bezboleśnie dalsze ząbkowanie nigdy nie wiadomo :sorry:, nie ma co się martwić na zapas

Aga nie znam się na tych lekach :(

no cos ty - mój T prędzej by mnie sprzedał niz zmywrke oddal. Zmuś swojego do zamontowania i to juz - a pralka... no cóz ciesz sie ze tyle lat działa bo te nowe to sie psuja zaraz po upływioe gwarancji.

Młoda obudziła sie dzis bo pielucha przeciekła - efekt - pranie rano materaca zasikanego (z nami spała) Po południu pojechalismy na mase krytyczną. I dzieć przespał cześć w foteliku - potem sie obudziła i protestowała - dość jazdy. W efekcie ja na rowerze do domu a T. z dzieciem został i czekał az z autem wróce. W miedzyczasie dzieciowi sie odwidziało i pozwolił się zawieść do domu.

Ale zeby nie było - podczas usypiania najpierw zaczeła płakać a nastepnie zwymiotowała tak ze na jutro mam 3 prania.... cała posciel z poduszkami, przescieradłami poszła.... a zeby było smieszniej wczoraj zmienilismy prześcieradło - dziś rano znów i wieczorem nie miałam juz na co.....

spimy na poszwie od kołdry.

Ide spać - mam dość dzisiejszego dnia

Dzieki za zyczenia zdrowia dla Antosia od poludnia nie ma temperatury, ale jest megaaaaaaaa marudny:szok::szok:
No i ma opryszczkowe zapalenie jamy ustnej:-( czegos matka niedopilnowala i teraz biedaczek cierpi.

Kasiek on mial cala gorna warge od srodka biala:crazy:
No i przepraszam, ze nie odisuje Wam, ale wykorzystam kazda chwile z Maxem. Teraz kladac sie mowi szkoda, ze ten tydzien sie tak szybko konczy znowu bede za toba tak tesknil :-(

Aga
używalam hascoseptu, ale lepszy jest Argentin t, i ma lepszy smak.
Wlasnie lekarka przepisala mi ten Argentin t, ale ze mialam w domu caly Hascosept to chcialam zaoszczedzic:cool2:

Chciałam Wam tylko powiedzieć że ja już od godziny nie śpię :-:)-:)-(, normalnie uduszę to moje dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!

atinka wszystkiego najlepszego dla Nikoli !!!!! nie ma was w naszym wątku urodzeniowym i ciężko zapamiętać tyle maluchów, mam nadzieję że nam wybaczycie !!!!!!

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

_wsb_480x409_17.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nikolko sto latek i tez spoznione dla pozostalych roczniaczkow !!!

mnie mniej ale nie mam sily na nic ... wciaz kaszle az mnie czasem wymiot zbierze :( mialam jakies skurcze od tego kaszlu i ogolnie lipton

Nikos znowu sie pochorowal (katar kaszel i dzisiaj goraczka) no ale koniec zlobka poki co ... bedziemy prosic tesciowa o pomoc bo ja nie dam rady z Nikosiem caly dzien...

Do góry