reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

ale tutaj cisza od rana, można spokojnie nadrobić :-D

Kasienka zdrowia dla Ciebie :tak: Oby szybko przeszło.

aga zdrowka dla Antosia, nie obwiniaj sie, ze czegoś nie dopilnowalas, zdarza sie niestety.

u nas dzisiaj na szczescie nie pada i nawet jest słońce :) Dzieciaki szaleją a mąż od dwóch godzin próbuje wstać, ja wiem, ze zmęczony po całym tygodniu nocek i wczoraj poszedł spać po 22 a nie spał od czwartku od wieczora no ale ile można?! Zjadł śniadanie i poszedł niby jeszcze polezec a śpi na całego, ide Go budzić. W końcu weekend :-)

reklama
Hejka,
pranie się pierze. Pogoda do bani ale plac zabaw juz zaliczony, mąż na zakupy pojechał a ja czekam az nuna zechce iść spać. Olewam giewont rzeczy do prasowania i ide z nia.

Nikola sto lat
tort-na-roczek-b.jpg

Załączniki

• tort-na-roczek-b.jpg
    tort-na-roczek-b.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 96
Polka wciąga już ser żółty:) Pisałam już chyba z trzy razy że ta wstrętna skaza minęła - wybaczcie, ale jestem taka tym faktem podekscytowana:D Dziś otworzyłam jogurt i nie smakował...wypluwała:/ Albo jak to ona potrafi najlepiej robić: ręka do buzi, wyciągnąć i wywalić na podłogę:D No i oczywiście mama po roku diety znowu może jeść nabiał!!!

Alijenka
współczuję porannej pobudki. Moja wstała o 8.00, ale mama się nie wyspała, bo z tatą filmy oglądali do 2.00 w nocy:p I wspominaliśmy czasy, jak Polka była malutka i grzeczniutka, tylko spanie, jedzenie...A teraz:wściekła/y: Jak ktoś mi powie, że na początku najtrudniej to uduszę!

Aga ojoj biedak! Oby szybko zeszło:/ Kochany ten Maxio. Rodzice wiecznie w rozjazdach, dobrze że trafił na Ciebie! Na szczęście już duży, poważny chłopak:)

Muńka podziwiam, ja nie umiem się zmobilizować:D Już od pół roku planuję iść z koleżanką na siłkę i d...

Papitkaa luz:D Moja ma identycznie i zrobiłam wywiad środowiskowy. Wyszło, że niektóre bobasy tak mają i już. W zamian dostaje na śniadanie kanapki, jajecznicę, naleśnik, omlet itp., a na kolację makaron albo ryż z czymś:)

Robię sałatkę i piekę ciasto z truskawkami dla mamy na imieniny:) A jak Polka wstanie to zmykam na mój wiejski festyn:D Wiecie jaki przystojniak prowadzi imprezę...oj!:p

Najlepszego dla NIKOLCI!

Ostatnia edycja:
kasiek szkoda że mi się wczoraj z autem coś stało bym przyjechała na Twój wiejski festyn :-D, oszaleje dziś w domu, mała ma już drugą drzemkę w dniu dzisiejszym ciekawe czy mi wytrzyma do wieczora

alijenka no wielka szkoda!

Zgrzeszyłam! Dałam dziecku jeden kawałek tego paluszka Kit Kat i wciągnęła błyskawicznie:D Wiem wiem, nie wolno itd. Normalnie nie je nic słodzonego (kaszek), jogurtów, soczków, owoców też nie je. Więc trochę cukru nie zaszkodzi:) Rozgrzeszam się sama:p Swoją drogą jestem zaskoczona naturalnym składem:)

Ostatnia edycja:
My wróciliśmy z pikniku od teściowej z zakładu kubus dostał nagrody bez rywalizacji bo za mały na konkurencje.
Wybiegał sie wychasał, pospal troche nawet mu muzyka nie przeszkadzała.

Sto latek dla roczniaków :*

Hej Lachonki :-)

Co tam u Was?? no dobra, wiem, wiem, poczytałam sobie ;-)

a za tą szarlotkę to cię z piór obskubię !!!!!!!!!!!!!

:-p:-p:-p:-p

Chyba nam się suwaczek zepsuł, bo Lenka miała 20stego roczek.. Mhm.. A co tam, niech ją odmłodzi trochę :-D

dlatego zapytałam, bo coś mi nie pasowało :-)

hej mamuśki :-)
dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa :*
znów będzie tylko o mnie ale jestem wykończona bo dziś cały dzień sprzątałam, prałam itd. a oprócz tego oczywiście Kropką się zajmowałam ale najważniejsze że odwodnienie zrobione :tak: wreszcie możemy spać spokojnie a biorąc pod uwagę że pogoda wcale się nie poprawia i dziś cały dzień padało :wściekła/y: to jestem mega szczęśliwa że nie muszę co chwilę sprawdzać czy już się woda wlewa... teraz tylko czeka mnie z 10 prań żeby te wszystkie ręczniki, pieluchy, koce itp. wyprać :cool:

to fajno, że możecie czuć się bezpiecznie i mam nadzieję, że już zawsze będzie u Was sucho :-)

Munka po takich porankach dzien bedzie na pewno super, zazdroszczę. Sama tak chce ale nie mam jak, mąż zazwyczaj do południa wraca z pracy ale zmobilizowalas mnie, bede tak w weekendy chodzić :-D:tak:

powodzonka!

hej,

no cos ty - mój T prędzej by mnie sprzedał niz zmywrke oddal. Zmuś swojego do zamontowania i to juz - a pralka... no cóz ciesz sie ze tyle lat działa bo te nowe to sie psuja zaraz po upływioe gwarancji.

Młoda obudziła sie dzis bo pielucha przeciekła - efekt - pranie rano materaca zasikanego (z nami spała) Po południu pojechalismy na mase krytyczną. I dzieć przespał cześć w foteliku - potem sie obudziła i protestowała - dość jazdy. W efekcie ja na rowerze do domu a T. z dzieciem został i czekał az z autem wróce. W miedzyczasie dzieciowi sie odwidziało i pozwolił się zawieść do domu.

Ale zeby nie było - podczas usypiania najpierw zaczeła płakać a nastepnie zwymiotowała tak ze na jutro mam 3 prania.... cała posciel z poduszkami, przescieradłami poszła.... a zeby było smieszniej wczoraj zmienilismy prześcieradło - dziś rano znów i wieczorem nie miałam juz na co.....

spimy na poszwie od kołdry.

łłooooj.... :sorry:

Andzia1980 dzięki za pamięć :happy:
Świętujemy jutro, ale już dziś dostała pierwsze prezenty i m.in. to JEŹDZIK QUICK SMART 3-KOŁOWY RÓŻOWY (3353873484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Nawet zakumała o co chodzi, tylko pewnie z racji tego że nie chodzi nie umiała sama utrzymać równowagi :-)

Ide w kimono wiec życze wszystkim miłej tzn. przespanej :-D nocki :-)

Sto latek dla Nikolki!!!!

No i przepraszam, ze nie odisuje Wam, ale wykorzystam kazda chwile z Maxem. Teraz kladac sie mowi szkoda, ze ten tydzien sie tak szybko konczy znowu bede za toba tak tesknil :-(

:-:)-:)-(

Nikolko sto latek i tez spoznione dla pozostalych roczniaczkow !!!

mnie mniej ale nie mam sily na nic ... wciaz kaszle az mnie czasem wymiot zbierze :( mialam jakies skurcze od tego kaszlu i ogolnie lipton

Nikos znowu sie pochorowal (katar kaszel i dzisiaj goraczka) no ale koniec zlobka poki co ... bedziemy prosic tesciowa o pomoc bo ja nie dam rady z Nikosiem caly dzien...

Zdrówka!!!!!
A jak Ty się ogólnie czujesz nasza cieżarówko? chodzi o objawy ciążowe.

Muńka podziwiam, ja nie umiem się zmobilizować:D Już od pół roku planuję iść z koleżanką na siłkę i d...

ja też się długo mobilizowałam ;-)
Fajno, że skaza poszła precz!!!!

Iwon - jak tam szukanie miejsca na wakacje??

Nasz dzisiejszy dzonek jak zawsze sprzątaniowo - odpoczynkowy. Byliśmy kupić Gabi buty, ale nic jeszcze nie wybrałam.
Jutro jadę do Konstancina na piknik charytatywny dla tej fizjoterapeutki na którą spadł samobójca, a potem na grilla do szwagrostwa.

reklama
Wiecie co ja siedzę tu jak dupa i czekam aż tu ktoś zaglądnie, to normalnie jest jakieś zboczenie już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i tylko robię odśwież stronę !!!!!!!!

Do góry