alijenka
Mamcia Nataszki :))
a moja z telefonami ma to samo przykłada do ucha i rozmawia
, no to faktycznie mlodak może na tej samej imprezie byli :-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lasencje spróbujcie z widelczykiem plastikowym. Polka zawsze sobie coś tam nabije (mięsko, warzywo, owoc) i wsadzi do buzi. Z łyżki spada, a z widelca nie i jaka zabawa przy nabijaniu. Mam widelczyk Disney i jest bardzo bezpieczny![]()
Aylin u mnie z karmieniem tak samo ja muszę jej dać osobną łyżeczkę i sama je, oczywiście nerwów mnie to kosztuje masę bo wszystko łącznie z nią jest brudne![]()
Aylin ja też mam ciuszków dużo ale ja to bym musiała ją chyba z 10 razy przebierać w ciągu dnia !!!!!!!!!!!!! a prawdę mówiąc nie chce mi się ciągle tego prania robić i tak codziennie pralka lub dwie już są :--
-(