reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam, jak pech to pech :angry: pierw pogoda psuła nam plany, a teraz Antek :( wiekszosc nocy mial ponad 38st temperatury :-(wiec przyłączam sie do tych ktore nieprzespaly nocy.

reklama
Polaa nie pochlebiaj mi już taka młoda to nie jestem, jak to mój K mówi do mnie jak mnie coś boli - a patrzyłaś dziś w dowód !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasiek nie dla mnie takie artykuły !!!!!!!!!!

Aga zdrówka Antosiowi życzę !!!!!!!!!!

Paulina nio nio kawał chłopa z Ethana :-D:-D:-D

Papitkaa to Ty byś mogłą być moją córką jakbym się dobrze postarała !!!!! :-p:-p

a moja mała coś mi dziwną kupę zrobiła prawie sama woda, nie wiem bo od 3 dni tak robi tylko że od 4 dni zaczęła pić zwykłą wodę żywca może to od tego ???????? bo nigdy wcześniej jej takiej surowej nie podawałam

Gadałam z kuzynką 2 letniej Zosi. Jej mała nigdy nie akceptowała mm lub kaszek. Tym sposobem od 10mies. jadła na kolację kanapę, naleśnika, makaron lub z ryż z czymś. To samo na śniadanie. Tak więc olewam sprawę, jeśli przyszedł czas rezygnacji z posiłków mlecznych to nie będę jej zmuszać:)

Aylin zapomniałam napisać, że mistrzostwo! Ukłon dla ciebie za te torty!

Aga witamy w klubie niewyspanych! Oby temperatura była związana tylko i wyłącznie z zębolami!

Aylin to powiem Ci, ze chyle czola. Nastepnym razem sie zglosze po torcik. Nioch nioch

Aga zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla Antosia.

Paula gratuluje zabkow. Jak Ethan zniosl szczepienie.

Kasiek ja tez bym sie nie przejmowala. W ogole co jakis czas dochodze do wniosku, ze moj to caly czas je jak niemowlak, a powinien bardziej jak "dorosly".

Polaa nie chwal sie cisza, bo zazdroszcze ;) Mialam pytac czy u was w asdzie jest pl chleb? U nas jest, ale zazwyczaj stary :p

Ide wybiegac dzidziola i siebie przy okazji:)

Hejo!!

Ja ostatnio tylko wpadam i wypadam. W wolnej chwili kończę oglądać ostatnią serię Czasu Honoru, a potem nie ma kiedy wejść.

Pytanie: Wasze dzieci na kolacje zawsze jedzą coś mlecznego typu kasza/mm/cyc czy też już coś innego w zamian?

Muńka dobrze ci z tym wyjściem, gdzie wybyłaś?

moja zawsze je kasze na kolacje, ale widzę, że rezygnuje powoli z kaszy na drugie śniadanie, więc po przebudzeniu będzie mleko i na drugie kanapka itp.

Szlajałam się z kumplem po mieście :-D

Morskie klimaty - miał być z rekinem

hhmmmmm.....zacytowałam ale totalnie nie wiem co chciałam napisać.....:baffled::baffled:

Muńka i jak się wieczorne wyjście udało ????

sie udało, tylko szkoda, że tak zimno.

Witam, jak pech to pech :angry: pierw pogoda psuła nam plany, a teraz Antek :( wiekszosc nocy mial ponad 38st temperatury :-(wiec przyłączam sie do tych ktore nieprzespaly nocy.

zdrówka!!!!

a moja mała coś mi dziwną kupę zrobiła prawie sama woda, nie wiem bo od 3 dni tak robi tylko że od 4 dni zaczęła pić zwykłą wodę żywca może to od tego ???????? bo nigdy wcześniej jej takiej surowej nie podawałam

obstawiałabym zmianę wody, choć moja pije żywca i jest ok.

hhmmmm co tu jeszcze... To może troszkę o Gabi. Coraz dłużej potrafi stać bez trzymanki, na placu zabaw już tylko chce chodzić za rączki, a jak ją biorę na ręce to wycie!! mówi: choć (oć), cześć (ce), dziękuję (dzie), tu (tu), to (to), auto (ato), jak chce bajkę to mówi "aaaaaaaaa" i zaczyna się bujać (bo jest tam muzyczka, więc z nią kojarzy bajkę) i coś tam pewnie jeszcze, ale nie pamintam:-)

ja na spacerze z dzieciem wieczornym byłam.
Moja tez ma biegunkę - śluzowato-slimakowate paskudno zielone o smrodzie powalajacycm wszystkich w zasięgu 20 metrów....
nakarmiłam ja na deser i kolacje borówkami. HIPP ORS czeka az zaśnie twardo.....

u nas leje - ale to nic nowego

Dziękuję za pochwały :) Niespodzianka - zapraszam po odbiór osobisty :) Moze ktoś w końcu mnie odwiedzi :)
Bo Pamka obiecywała i nic :p

aaaa od 2 dni dziecina wyrywa mi łyżeczkę i chce nia sama operować. trafia na razie 1 na 5 ale i tak świetnie sobie radzi

reklama
Ok, mam więcej czasowa :)

Moja mlesio pije na dzień dobry 210 i na dobranoc 240. Reszta to wszystko co wpadnie jej w ręce :)

Muńka no to całkiem spory zasób słowny Gabi już ma :). Lena mówi daj (da), masz (ma), mam (mam), nie ma (nma), goń goń (do taty jak się jej pyta czy ją ma gonić :D), am (jestem głodna :D), brum-brum, mniam-mniam, papa (jak chce iść na spacer), gigi (zabij mnie ale jeszcze nie rozumiem :D), miiii (tak robi kotek) i bebe (tak robi baranek ;-)) i więcej nie pamiętam :sorry2:

Aylin moja jak je coś w kawałkach typu np banan, kanapka pokrojona w kwadraciki czy jajko na twardo to zawsze dostaje łyżeczkę i próbuje sobie nakładać te kawałki na nią i trafiać do buzi, różnie wychodzi jej to, ale ma frajdę nieziemską :)

Rysica :-D

Wiecie co.. Moja mama oglądała wczoraj z Leną książeczkę i tam był obrazek butów - japonek i mówi Lenie, że to buciki mamy (bo ja chodzę w japonkach w domu) i dzisiaj Lena wzięła książeczkę, odszukała japonki i zaczęła wołać mama i się rozpłakała !!!!! I za każdym razem jak brała książeczkę było to samo! A jak wróciłam to przybiegła uśmiechnięta mi pokazać te japonki w książeczce i mi powiedziała mama ma i pokazała paluszkiem, normalnie się aż wzruszyłam..

Do góry