reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia moja tak samo robi, udaje że płacze, ale wtedy takie dzięki z siebie wydaję że można paść ze śmiechu, wiem że nie powinno się na to zwracać uwagi ale czasami nie daję rady :-D:-D:-D:-D

reklama
pogoda jak piosence: 'Ciągle pada', sorry korekta - 'Ciągle leje!'

andzia
moja to zawodowa aktorka. Jak powiem tylko 'nu-nu', albo 'nie wolno' to w sekundę płacz, podkówka i łzy ciekną:D A jak dostanie co chce to od razu radość:D

ooo moja też tak.

Ryk niesamowity, leca łzy w ilości szt 2 (czasem 4) a jak dostanie co chciała to banan na buzi i szaleje dalej :)
Manipulatorka jedna :)

a Iwon - czy Twój wózek piszczy i skrzypi? mój cos ostatnio zaczyna. I hamulce czasem sie blokuja bez przyczyny. Sądzę ze dość szybko pójdzie gad do reklamacji.

zaza - ja dowiedziałam się dzis rano jak przyszłam do pracy. W domu mamy zapas pradu w wiaderkach, a w pracy zabrakło.
Największa tragedia - ekspres do kawy też prądu potrzebuje :)

ooo moja też tak.

Ryk niesamowity, leca łzy w ilości szt 2 (czasem 4) a jak dostanie co chciała to banan na buzi i szaleje dalej :)
Manipulatorka jedna :)

ale chodzi o to,że on nie ryczy(brak łez), tylko wydaje dźwięk typu: BUUUU. To co opisałas to robi swoją drogą.:-D

Aylin - najważniejsze,że komp działa i BB obecne:-D;-)

dołączam do klubu mam małych maniplatorów/manipulatorek - Sergiusz też płacze jakby go ze skóry ktoś obdzierał, dopóki nie dostanie tego co chciał lub czegoś równie fascynującego, wtedy płacz ustaje w momencie:-D

Największa tragedia - ekspres do kawy też prądu potrzebuje :)
:-D

mam stresa bo dzisiaj jadę koleżance powiedzieć, że nie będę na jej weselu (nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o moich wyrzutach sumienia, bo wybrałam wakacje nad morzem?:zawstydzona/y:)
jak ja nie lubię komuś sprawiać przykrości ech... :-(

dołączam do klubu mam małych maniplatorów/manipulatorek - Sergiusz też płacze jakby go ze skóry ktoś obdzierał, dopóki nie dostanie tego co chciał lub czegoś równie fascynującego, wtedy płacz ustaje w momencie:-D

:-D

mam stresa bo dzisiaj jadę koleżance powiedzieć, że nie będę na jej weselu (nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o moich wyrzutach sumienia, bo wybrałam wakacje nad morzem?:zawstydzona/y:)
jak ja nie lubię komuś sprawiać przykrości ech... :-(

pamietamy, pamiętamy... Moja przyjaciółka nie zrozumiała, że nie mogę zrezygnować z wyjazdu do M i na moje wesele tez nie przyszla :wściekła/y:
Powodzenia

Andzia - u nas takiego Buuuuu nie ma. Czasem wyje bez łez dla wycia tylko. I chyba dlatego ze jej sie dzwiek podoba.

Zaza - ja tak też raz zrobiłam. Koleżanka bardzo dobra ( ma o 10 dni młodszego synka od mojej Tysi) mieszkająca całe zycie blisko mnie, mająca tak samo na imie i młodsza o cały dzień ode mnie postanowiła wyjść za maż akurat w weekend w który mielismy wyjechać do portugalii.
Odmówiłam, bo szkoda mi było 2 dni (akurat tyle sie jedzie ciągiem bez przystanków) i się cholera zemściło na mnie. Wczesniej robilismy auto - w dzień wyjazdu kiedy siedzielismy juz w aucie okaząło sie ze skrzynie biegów nam źle złozyli. Awanture zrobiłam w warsztacie - ale dało to niewiele - samochó był gotowy na poniedziałek wieczór.
Mogłam na wesele spokojnie iść...
Ale koleznak sie nie obraziła - i nadale jestesmy dośc blisko

Witam witam,
wybaczcie nieobecność ale dużo miałam na głowie... no i Gra o Tron w wolnych chwilach;-)
Jeśli ktoś lubi klimaty trochę fantasy to polecam:-):-):-)

Muńka znam wiele sposobów na zwichniecie nadgarstka ... o żadnym nie wypada mówić:p więc zostawmy, że "nie wiesz";-)

UŚCISKI I CALUSKI U MIZIANKO PO PLECKACH I GILGANKO PO STOPKACH DLA URODZINOWCOW:-):-):-):-):-):-)

G jak Gadzina przechodzi zabkowanie więc temp w sobotę i w nocy, płacze i jęki. Dziś już ok, wczoraj momentami też. Ło matko...

No i siadamy na nocnik i już mamy pierwszy zestaw za sobą:-):-):-) aktualnie G jeździ po mieszkaniu nocnikiem ... muszę cyknac fote ...

reklama
Do góry