Laski w Apteczce macie moją recenzję produktów przeciw komarom
Link:
Apteczka
zaza ja jadę od 3 do 11 sierpnia. Już mam wpłaconą zaliczkę tradycyjnie w Świnoujściu
200m do morza, apartamencik z kuchnią, z tarasu widok na park i plac zabaw pod budynkiem. Dookoła lasek, sarenki. W razie niepogody tani jak barszcz basen z kompleksem SPA. Najlepsza ryba jaką kiedykolwiek jedliśmy nad morzem i zero schodów na szeroką, piaszczystą plażę
Polecam Apartamenty przy ul. Zdrojowej, ale ciężko już z miejscem. Odnośnie Sarbinowa to polecam Apartamenty Lido. Byłam z 3,5mies. Polą w apartamencie 89mkw (3 pokoje+salon) za ok. 110zł z pełnym wyżywieniem z Groupona. W tym roku ceny wyższe, ale może coś upolujecie w promocji
Spokojna wiocha i ładna plaża. Darłówek dla dziecka polecam Wschodni, ale nie ma już tak urokliwych plaż
Muńka zdrówka dla Was
Z tych trzech polecam Sarbinowo. Spokojna wiocha dla dzieci (w pobliżu piękny, duży ogród botaniczny), ładna plaża i wjazd na wózek lub 4 schodki
Darłówek w ostatnich latach stał się strasznie zatłoczony. Jeśli wolicie taką 'metropolię' to ok. Plaże mniej ciekawe, bo węższe. Cześć Zachodnia na maxa zatłoczona, wejście na plażę po schodach. Cześć Wschodnia spokojniejsza i wejście bez schodów, ale na plaży leżą betony (trzeba odejść kawałek i jest pięknie). Plus w Darłówku to extra wypasiony aquapark (drogi!). Poza tym pięknie jest w Dziwnówku (zatoka i morze, śliczna plaża i najlepsza wędzona ryba)
Ja osobiście jestem zakochana w Świnoujściu
alijenka moja chodzi 20.30-21.00, ale śpi do ok. 8.00
Ty masz luzy wieczorem, a ja rano dłużej śpię. Ale my z M nocne marki i idziemy spać dopiero 23-24.00, więc zmienia to postać rzeczy
Ty piszesz o fryzjerze, kosmetyczce - bosche ja nie mam kiedy nóg ogolić i jak wilkołak wyglądam!
aga wielkie dzięki za info, postaram się w środę podjechać. Mam nadzieję, że nr 22 będzie w sam raz na zimę
Ps. młodzi bawią się razem? Jeden o drugiego nie jest zazdrosny?