reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kurde czuję się jakaś taka zaniedbana :-:)-:)-(, nie mam kiedy iść do fryca ani do kosmetyczki kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj Nataszkę do mnie i śmigaj do kosmetyczki i fryzjera ;-)
ja już z piwkiem - a ty?:-D

Muńka zdróweczka dla Gabi!!! a i Tobie by się chyba przydało... jak i kiedy ty się tak urządziłaś kochana??? teraz proszę mi się oszczędzać -zresztą sama wiesz najlepiej jak dbać o taki nadgarstek ;-)
a w jakieś konkretne okolice nad morze chcecie jechać? i kiedy?

Aga gratki dla Antka!!!

zaza ja już po piwku właśnie, wzięłam ostatniego łyka :-)

normalnie alkoholizm !!!!!!!!!!!!!

Wy dopiero siadacie do kompa jak ja już mam zamiar iść spać, moja mała śpi już od 19.45 !!!!

Ostatnia edycja:
zaza - nie fiem, nie pamiętam, żebym gdzieś, kiedyś, jakoś ostro przywaliła w coś ręką... ale może nie pamiętam i teraz przez obiciążenia związane z dźwiganiem Gabi zaczyna się to ujawniać... No nic, trza będzie nad tym popracować!!
Nad morze chcemy jechać od 12-tego lipca i myśleliśmy o okolicach na paśmie Dąbki - Sarbinowo, może Darłówko. Tylko my mamy wymagania, bo jedziemy z moją siorką jej mężem i synkiem, więc chcielibyśmy domek z dwiema sypialniami i pokojem dziennym, żeby dzieciaki spały osobno, a my żebyśmy mogli posiedzieć wieczorkiem i pogadać. Większość domków ma jedną sypialnie i salon, więc odpada. Najgorsze, że moja siora nawala i nie ma kiedy siąść przy kompie i razem ze mną czegoś poszukać. Dziś się umawiałyśmy i milczy :sorry:

Muńka a już myślałam, że może w sierpniu tak jak ja pojedziecie :(
sprawdzę w robocie czy nie mam jeszcze w zakładkach noclegów w Sarbinowie i Darłówku, bo brałam te miejscowości pod uwagę, te w domu niestety wykasowałam :/

nikt się nie wybiera nad morze koło 7-10 sierpnia???????????????????

my wakacje dopiero po 10 wrześnie bedziemy mieli. Mama dostała sanatorium wiec urlop musimy wziąć bo nie ma kto z tysiakiem zostać (tj ma - teściowa ale jakoś ja nie chce, lub awaryjnie sąsiadka się zadeklarowala. I ta opcja bardziej w gre wchodzi.) Ale na urlop i tak co roku we wrześniu jeżdzilismy. Wiec nam to pasi.

Tysia nie dostala się do żłobka. Jakoś mnie to nie martwi - szkoda troche bo ona dzieci lubi, i byłaby w grupie z córka mojej dobrej koleżanki. Ale moze zwolnia sie jeszcze miejsca do paździrnika/listopada

Laski w Apteczce macie moją recenzję produktów przeciw komarom:) Link: Apteczka

zaza
ja jadę od 3 do 11 sierpnia. Już mam wpłaconą zaliczkę tradycyjnie w Świnoujściu:) 200m do morza, apartamencik z kuchnią, z tarasu widok na park i plac zabaw pod budynkiem. Dookoła lasek, sarenki. W razie niepogody tani jak barszcz basen z kompleksem SPA. Najlepsza ryba jaką kiedykolwiek jedliśmy nad morzem i zero schodów na szeroką, piaszczystą plażę:) Polecam Apartamenty przy ul. Zdrojowej, ale ciężko już z miejscem. Odnośnie Sarbinowa to polecam Apartamenty Lido. Byłam z 3,5mies. Polą w apartamencie 89mkw (3 pokoje+salon) za ok. 110zł z pełnym wyżywieniem z Groupona. W tym roku ceny wyższe, ale może coś upolujecie w promocji:) Spokojna wiocha i ładna plaża. Darłówek dla dziecka polecam Wschodni, ale nie ma już tak urokliwych plaż:)

Muńka zdrówka dla Was:) Z tych trzech polecam Sarbinowo. Spokojna wiocha dla dzieci (w pobliżu piękny, duży ogród botaniczny), ładna plaża i wjazd na wózek lub 4 schodki:) Darłówek w ostatnich latach stał się strasznie zatłoczony. Jeśli wolicie taką 'metropolię' to ok. Plaże mniej ciekawe, bo węższe. Cześć Zachodnia na maxa zatłoczona, wejście na plażę po schodach. Cześć Wschodnia spokojniejsza i wejście bez schodów, ale na plaży leżą betony (trzeba odejść kawałek i jest pięknie). Plus w Darłówku to extra wypasiony aquapark (drogi!). Poza tym pięknie jest w Dziwnówku (zatoka i morze, śliczna plaża i najlepsza wędzona ryba):p Ja osobiście jestem zakochana w Świnoujściu:)

alijenka
moja chodzi 20.30-21.00, ale śpi do ok. 8.00:) Ty masz luzy wieczorem, a ja rano dłużej śpię. Ale my z M nocne marki i idziemy spać dopiero 23-24.00, więc zmienia to postać rzeczy:D Ty piszesz o fryzjerze, kosmetyczce - bosche ja nie mam kiedy nóg ogolić i jak wilkołak wyglądam!

aga wielkie dzięki za info, postaram się w środę podjechać. Mam nadzieję, że nr 22 będzie w sam raz na zimę:) Ps. młodzi bawią się razem? Jeden o drugiego nie jest zazdrosny?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
janek mnie wykonczy ciagle tylko chce za raczki biegac po piasku lub po trawce przy domu!!
Munka polecam bialogore, same wozki na plazy:) w ogole pieknie!
Tylko daleko do morza ale nie jest najgorzej.
Jak na razie pogoda byla piekna,zobaczymy co jutro bo niby ma byc deszcz
buziaki!

Do góry