reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej
no to mamy pogodę super :szok::szok::szok::szok::szok:

kasiek ja też chodzę spać około 23 także nic mi to nie daje że mam wieczór wolny, jedyne co to że mam chwilkę dla siebie

mlodak wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.

Ostatnia edycja:
reklama
Sergiuszku wszystkiego naj naj najlepszego

Młodak dla Ciebie również - sto lat:-)

Ja się ostro wybieram nad morze po 15 stym sierpnia, ale gdzieś na Pomorze Gdańskie. Kuszą mnie okolice Iwon, ale na ten rok to za daleko. Oczywiście nie mam nic zarezerwowanego, chociaz ostatnio byłam blisko, ale brak wolnych miejsc ( co mnie przeraziło:shocked2:)

Sergiuszku 100 lat !!!!!!!!!!

Twoje pierwsze wielkie święto
maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół, pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

tort+na+pierwsze+urodziny+z+pszcz%C3%B3%C5%82k%C4%85.jpg

Hej kobitki,

no to i my się doczekaliśmy psiej pogody - od rana chłodno i pada :confused2: Czy ja się wczoraj chwaliłam pięknym słońcem? :sorry2:

Serdżi buziaki od cioci i Jula :-):-):-)

Zaza
widziałam fotkę Serdżiego na fb i po prostu wymiata! :-D Ale że zdążyłaś złapać za aparat? Jak Ci się to udało?

No i znowu was nie nadrobię, bo biorę się za robotę :<

hejka,
1/3 rzeszowa bez prądu. Fajna burza była....

Sto lat Sergiuszek:
DSC08316.JPG

i najlepszego z okazji kolejnej osiemnastki Młodak :)
images_2_315.jpg

Załączniki

• DSC08316.JPG
    DSC08316.JPG
    19,9 KB · Wyświetleń: 17
  • images_2_315.jpg
    images_2_315.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 16
hej
u nas tez się rozpadało :( oby do soboty się rozpogodziło...

Sergiuszek dziękuję wszystkim ciociom za życzenia!!! :*

Mlodak i tu też życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!!

Iwon ja po prostu cykałam fotki jak S kładzie się na Primce, a on postanowił zrobić sobie przez nią fikoła :-D

Aylin wam się upiekło mam nadzieję? a jak nie to ci podeślę wiaderko prądu ;-)

reklama
Już dawno miałam pytać: Czy Wasze dzieci udają, że płaczą?
Mati ( jak sięuderzy lub czegoś mu nie dam) robi podkówkę, oczy kota ze Shreka i BUUUUUU. Jak mówię: "Łobuzie nie udawaj " to zaczyna się śmiać:-D Komedia :-)

Do góry