reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka sto lat dla Nikosia!!!

Papitkaa jeśli Kubuś ma zmiany na skórze to atakuj dermatologa w Centrum Zdrowia Dziecka. Czeka się ok. 7-10 dni na wizytę więc znośnie. Pediatrzy od razu szukają alergii, Szymek miał być skazowcem, uczulonym na sierść kota. Też kazali dawać mu Sinlac, odstawic koty. Olalam te rady i pojechalam do CZD. I ma ŁZS które obecnie bjuz się nie pojawia. Zreszta właśnie w Czd powiedziano nam że zmianami skornymi zajmuje się dermatolog a nie alergolog. No i to lekarz bez skierowania.

reklama
Przeżyłam kolejny zawał! Polka walnęła na głowę z sofy! Bosche!!! Na szczęście wszystko OK, lata szczęśliwa i rozrabia, ale miałam chwilę grozy:/

alijenka
moja codziennie ma druga drzemkę do 17.00-17.30, a potem bez problemy idzie spać o 20.30-21.00 więc spokojnie:) Tak też słyszałam, że trójki to zęby oczne i najgorsze. Czwórki owszem są bolesne, bo duże i podwójne.

papitka mnie ogryzł w ucho i tak bolało, że nie mogłam dotknąć się...nie wiem co to za komary w tym roku! Polka ma już ponad tydzień ślad po ugryzieniu!

kasiek ale moja o 19 jest kąpana i o 19.30-20 już śpi, a drugą drzemkę ma zawsze od 14-14.30 do 15.30 a dziś spała prawie do 16.30
właśnie się tego boję aby mi mała nie spadła z narożnika :szok::szok::szok:

Kasiek będzie dobrze! buziaki dla Polki!

Iwon a tu zdjęcie z nocnych akrobacji Sergiusza ;-)
IMG_3136.jpg

a ty akrobacje za dnia - skok przez psa i lądowanie telemarkiem:-D
IMG_3210.jpg

Załączniki

• IMG_3136.jpg
    IMG_3136.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_3210.jpg
    IMG_3210.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 38
zaza jakie świetne ujęcie! Normalnie na jakiś konkurs z tym zdjęciem:)

alijenka wow i do której ci śpi? Moja jeszcze nigdy o 19.30 nie spała:D No ona zawsze sama schodzi, więc jej nie trzeba było pilnować. Ale dostała od babci lalkę babyborn (duża jak dla niej) i szła z nią po narożniku, straciła równowagę i bęc:/

kasiek mała mi tak śpi do 6 czasami jej się uda do 6.30 a czasami mi wstaje o 5.30, ale powiem Ci że dziś zasnęła już i 19.45 :-D, a tak się bałam :-D

kurde czuję się jakaś taka zaniedbana :-:)-:)-(, nie mam kiedy iść do fryca ani do kosmetyczki kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!

zaza - fota wymiata ;-)

Byłam na USG nadgarstka i wyszło, że mam naderwane część włókien ścięgna :sorry::sorry: zabijcie mnie, a ja i tak Wam nie powiem jak to zrobiłam, bo nie mam pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:
Zalecane dalsze badania typu MR czy artroTK - rewelacja po prostu!! ciekawe, co zleci ortopeda. Idę z wynikiem za miesiąc.

Gabiochna mi dziś kaszle jak gruźlik...eehh...

Poza tym szukam miejscówy nad morzem :-)

Ostatnia edycja:
Muńka współczuję :-(, ja sobie coś z kciukiem zrobiłam i mnie boli, siedziałam na kocu chciałam wstać się podparłam i poczułam jakby mi kciuk wygiął się w drugą stronę z bólu myślałam że zwymiotuję ale już jest lepiej

zdrówka dla Gabioszki !!!

reklama
Zaza fotka wymiata!!!

Munka zdrowka dla Gabi no i niezle fikałaś, ze tak z ręką się urządziłaś.

Buziaki dla Nikosia!!!

Alijenka buziaki dla Nataszki i niech sie buzka szybko goi.

Kasiekz spory wybór jest teraz tych bucików/ kapci w TKMAXX w renomie, szczególnie dla dziewczynek bajka i przecenione na 45zł.

Przepraszam, ze nie odpisuję każdej, ale Max z chińczykiem czeka :)

A kupiłam dziś Antkowi nocnik posadziłam i po paru sekundach siku :)

Do góry