reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin owsiane w makro calym pakietem bo tam najtansze (owsiane najtansze ze wszystkich mlek), ryzowe w carrefourze, auchan lub almie (uwaga:tu najtansze!), migdalowe w auchan (najsmaczniejsze), kozie w carrefourze lub w moim osiedlowym sklepie. Te wszystkie mleka sa tez w kazdym sklepie eko. W tych sklepach sa tez smietany owsiane, ryzowe czy migdalowe po 5.90zl. Na mlekach robie ciasta, torty, lody, koktajle, kaszki, platki sniadaniowe czy nalesniki:)

reklama
Sto lat weekendowym roczniaczkom i dzisiejszemu
dscf4169.jpg

Załączniki

• dscf4169.jpg
    dscf4169.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 17
Nikoś wszystkiego naj naj najlepszego

Kasienka
super ze urodzinki i cały weekend udany. Wnioskuję, ż eczujesz się już dobrze:tak:

Aylin nie jesteś sama - u nas też plaga komarów. W sobotę byłam na spacerze o 7:00 rano i tak mnie pogryzły:szok:
Kasiek co rozeznanie w mlekach :shocked2:
Zaza - dla mnie czarną magią jest wszystko inne niż sr. trwałe. Ale co się dziwić jak 10 lat siedzi się tylkoi w tym, a czasu i ochoty brak na śledzenie innych przepisów.

Najsłodsze życzenia dla ROCZNIAKÓW!!!:)

Aaaa wyciągam buty 21 i co? Na styk, tak jej 'grabie' urosły. Ona sama mała a nogi wielkie. W sumie ja mam 41, siostra moja 42, a ciotka 43/44:D:D Bosche, żeby moje dziecko miało max. 41!

Wszystkiego naj, naj, najlepciejszego dla następnych jubilatów!!!!!!

Nikoś - piąteczka od Kuby!!

alijenka - wcale z czwórkami nie jest tak hop, siup, bo to podwójne ząbki i dość długo trwa przebijanie się całego ząbka i przez to jest bardzo upierdliwe dla dziecka (i nie tylko dla dziecka), trójki chyba juz po czwórkach, to nie sa takie najgorsze,

hej. muszę znaleźsć alergologa w warszawie kubulka znowu coś atakuje i trzeba sprawdzic czy to nie alergia jakby któraś miała namiary jakieś to prosze napiszcie.

Sto latek dla roczniaków.

Wczoraj tak mnie komar nad uchem dziabnął ze mnie całe ucho boli i spuchło na około i w ogóle ucho napuchło. :wściekła/y:
Kazała pani dr nabiał kubulkowi ograniczyć. ale jak ja mam mu ograniczyć jak on je po 150 maks kaszy dwa razy dziennie i od czasu do czasu serek. kazała sinlak dawać zamiast jednej kaszy a on tego nie chce ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Nikoś 100 latek !!!!!!!!!!!!
P1010056.JPG

katrina właśnie ktoś tu pisał już czy może na fb, że trójki są najgorsze bo to są nosowo oczne zęby i najważniejsze w całym uzębieniu, podobno bardziej bolą od czwórek, czwórki tak jak piszesz długo się wyżynają bo są podwójne, choć mówię u Niuśki to chyba już się przyzwyczaiłam do tych zębów i nie wiem czy ją bolą czy nie ale strasznie wszystko gryzie i jak jej się lewa trójka wyżynała to akurat coś gryzła i krew się polała

Papitkaa ale mnie też ugryzł komar w rękę i mam wielką gulę a nigdy tak nie miałam, normalnie jakieś wścieknięte te komary są

kasiek to niezłą ma Pola syrkę, moja jeszcze 19 nosi :-D

kurdę moja mała zasnęła i śpi już od 14,30 nie wiem jak ona zaśnie na noc !!!!!!!!!!!!! chyba się będę z nią dziś męczyć do 22 :-(

Ostatnia edycja:
Do góry