reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

alijenka uda sie uda :tak: Biedna Nataszka :-(

Wojtk właśnie ćwiczy chodzenie, musze Go nagrać bo można sie pośmiać ale nie daje za wygrana :-D Czas budzić Kubę bo niedługo do przedszkola. Żal mi Go ale co zrobić, spałby pewnie do 10

milego dnia

reklama
Polaa ale ci dobrze z tym spaniem Kuby. Moja tak miała do 4 mies., potem jej się odmieniło. Co prawda narzekać nie mogę, bo w dzień ma po 2-3 drzemki, a śpi do 8.00 rano (niestety jeszcze z pobudkami na UU:/).

Aga słuchaj Alijenki, idź i nie marudź:) A w lipcu może jakieś spotkanko zrobimy? No i te buty...śliczne!!!!!!! Bardzo mi się podobają i marzą, ale na razie ma nadmiar i właśnie zakupię na zimę do biegania po domu, bo ponoć super wygodne:) Po prostu piękne!

Iwon ona wodę kocha od urodzenia:) Ja mam zdejmowany cały bok łóżeczka i zdjęłam go miesiąc temu:) Mała jak śpi nie wypada, bo jej łóżeczko jest na wysokości naszego i tym sposobem może się turlać do nas:D

Alijenka młoda już dwa razy wargę do krwi rozwaliła:/ 2 dni i nie ma śladu rozcięcia:) W lipcu trzeba spotkanko zorganizować:p

Hejka,
wiec puki pamiętam:

Iwon, Andzia - ja mam łóżeczko przedpotopowe (ma 17 lat i krązy u nas po firmie - wszystkie dzieciaki w nim spały) i szczebelki niewyjmowane. A poza tym dzieć i tak z nami śpi :)

Kasiek - te paputki sa super. Moja własnie wyrasta ze swoich pierwszych. Kolejne kupie dopiero na zimę. Na razie po domu biega boso a na spacery mam pierwsze sandałki.

A i robiłam zupe z soczewicy na mleczku kokosowym. Pyszna - niuni smakowała :)

Ja też chyba w którymś momencie przegapiłam roczniakowe urodzinki, więc tych, których nie uściskałam, to ściskam teraz!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje dla poginających na własnych nóżkach maluchów!! moja Gabi potrafi chwilę ustać sama, ale pada potem na pupę.

aga - nie marudź tylko jedź z dzieciem do aquaparku! ;-)

Iwon - u nas też chyba szczebelki nie są wyjmowane, ale póki co nie czuję potrzeby, żeby młoda mogła sama wydostawać się z łóżeczka (chyba jej nie ufam :-)) ma czasem takie pomysły, że lepiej jak sama nie będzie krzątała się po mieszkaniu. Po tym jak wczoraj sama zeszła z wyra i nie wydała z siebie żadnego odgłosu, wolę być ostrożna ;-)

Pędzę dziś na USG nadgarstka, ciekawe, czy coś wykaże!

Miłego dnia Wam życzę!!

kasiek w przyszłym tygodniu trzeba będzie się spotkać bo w tym Aga nie może :-(, a po 7 lipca może znowu mnie nie będzie

Muńka oby usg nic nie wykazało !!!!

jeżeli chodzi o łóżeczko to ja nie mam szczebelków wyjmowanych :-(, ale z drugiej strony to dobrze bo jak mała mi wtargnie do pokoju a tu będzie zonk !!!! i co wtedy :confused::confused::confused::confused:

Muńka no właśnie ja też trochę się cykam z tymi wyjętymy szczeblami, ale cóż zrobić :dry: Teraz po prostu musimy nasłuchiwać, czy się obudził. Lipa trochę ;)

Alijenka
przykro mi z powodu "wypadku", buziak dla małej!

Pracuję, pracuję...

spoznione sto latek dla roczniakow :)

weekend na wsi ... odpoczywalam a w niedziele Nikos obchodzil urodzinki ... ylo fajnie tym bardziej ze skonczylo sie tuz przed wiiiieeeeeelka burza a takto siedzielismy na polku :)

I zapomniałam napisać - u nas jest plaga komarowa. I zazdraszczam tym u których nie ma.

Miałam chyba Kasiek zapytać - gdzie kupujesz te udziwnione mleka migdałowe itp?? Sojowe widziałam ale innych nie. A spróbowałabym podać mojemu mikrojadkowi

reklama
Iwon w naszym łóżeczku chyba nie ma wyciąganych szczebelków - muszę sprawdzić, chcociaż S tak się kręci, że na pewno w nocy by wypadł ;) wieczorkiem wstawię zdjęcie z jego pozą do spania;-)

Alijenka współczuję przezyć! niech się Nataszce szybciutkio goi!

Andzia nie zazdraszczam tych śrdoków trawalych, dla mnie czarna magia ;)

Kasienka
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA NIKOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry