reklama
claudette
Fanka BB :)
A my mamy kolejnego zęba... Miała wczoraj prezent na urodzinki ;-)
A ja padam z upału. Idziemy z mężem basen rozkładać tylko nie wiem po co skoro oboje w weekend pracujemy
A ja padam z upału. Idziemy z mężem basen rozkładać tylko nie wiem po co skoro oboje w weekend pracujemy
Zanosi się u nas na burze tak wieje że okna mi zamyka.
No i jak, już po burzy? Widziałam tą chmure idącą od Twojej strony. U nas troche pogrzmialo, powiało lekko popadało z gradem.
Dziewczyny cdy którejś z Was malenstwo miało za niski poziom cukru po urodzeniu? Kolezanoa która wczoraj miala cc w tym powalonym Żyrardowie ma problem z maluszkiem. O 23 zabrali go do Warszawy a jej każą leżeć. Zadnych info nie ma bo telegonicznie nie udzielają a mąż ze starszym synkiem i nie wpuszcza go do malenstwa z przedszkolakiem.vw Żyrardowie wpuscili oczywiscie....
alijenka
Mamcia Nataszki :))
mlodak moja miała niski poziom cukru
kasiekz
zaza we Wrocku jest rejonizacja i w weekendy jedzie się do dyżurującej dla danego rejonu przychodni. Ja wolę chorobę w weekend, bo zero kolejek
mlodak moja miała na granicach normy, po paru godzinach ustabilizował się, kazali mi odpowiednio odżywiać się i karmić UU (całą ciążę miałam niski). Z kolei mój brat miał bardzo niski poziom cukru. Rurką do żyły w główce miał coś tam (glukozę?) podawane i na 3 dzień był już w domu (ale to było 20 lat temu).
pitu pitu na spacerze z sąsiadką i opowiadam jej o tym kubku ze słomką B.Box, bo właśnie się rozgląda, po czym ona wyciąga spod swojego wózka rzecz kosmiczną - butelkę B.Box z dozownikiem na mleko mm!!!NOWOŚĆ! BUTELKA Z DOZOWNIKIEM B.BOX (3286088672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mlodak moja miała na granicach normy, po paru godzinach ustabilizował się, kazali mi odpowiednio odżywiać się i karmić UU (całą ciążę miałam niski). Z kolei mój brat miał bardzo niski poziom cukru. Rurką do żyły w główce miał coś tam (glukozę?) podawane i na 3 dzień był już w domu (ale to było 20 lat temu).
pitu pitu na spacerze z sąsiadką i opowiadam jej o tym kubku ze słomką B.Box, bo właśnie się rozgląda, po czym ona wyciąga spod swojego wózka rzecz kosmiczną - butelkę B.Box z dozownikiem na mleko mm!!!NOWOŚĆ! BUTELKA Z DOZOWNIKIEM B.BOX (3286088672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
andzia1980
Lenko,Zosiu,Julku, Wiktorku i Ethanku wszystkiego naj naj najlepszego
Kasienka zdrówka
Munka Mati przy trzydniowce mial do 38,5, wysypka dopiero na piaty dzień.
Zaza ja tez pracuje na SAPie:-)
My po zabiegu. Nie było tak źle, wszystko bez komplikacji. Adi bardziej narzeka na "motylka" w nóżce niż na ból gardła. Jutro do domu. Dziękuje tym, które trzymały kciuki i tym które nie trzymały tez.
Kasienka zdrówka
Munka Mati przy trzydniowce mial do 38,5, wysypka dopiero na piaty dzień.
Zaza ja tez pracuje na SAPie:-)
My po zabiegu. Nie było tak źle, wszystko bez komplikacji. Adi bardziej narzeka na "motylka" w nóżce niż na ból gardła. Jutro do domu. Dziękuje tym, które trzymały kciuki i tym które nie trzymały tez.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
mlodak moja też miała mało ale nie pamiętam już ile, dawali jej kroplówki z glukozą i przez to leżałam 4 dni w szpitalu
a ja dziś zrobiłam Niuśce botwinkę na młodziutkich warzywkach i indyku a ta jędza pogardziła nią :-(, a nad morzem miała taki ładny apetyt jadła wszystko bez wybrzydzania
andzia a widzisz tak się bałaś, masz dzielnego syna !!!!!!!!!!
a ja dziś zrobiłam Niuśce botwinkę na młodziutkich warzywkach i indyku a ta jędza pogardziła nią :-(, a nad morzem miała taki ładny apetyt jadła wszystko bez wybrzydzania
andzia a widzisz tak się bałaś, masz dzielnego syna !!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Wszystkiego najlepszego dla następnych roczniaków - dla Lenki,Zosi,Julka, Wiktorka i Ethanka
Aga - wybacz, nie wiem jak to się stało, ale Antoś mi umknął - dla Antosia także wszystkiego naj, naj, naj......najlepciejszego!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla następnych roczniaków - dla Lenki,Zosi,Julka, Wiktorka i Ethanka
Aga - wybacz, nie wiem jak to się stało, ale Antoś mi umknął - dla Antosia także wszystkiego naj, naj, naj......najlepciejszego!!!!!!!
reklama
agaundpestka
Lenko,Zosiu,Julku, Wiktorku i Ethanku Witamy w gronie ROCZNIAKÓW.
Katrina wybaczam , ale jestem podekscytowana właśnie dzwonił znowu Max i się spytał czy może przyjechać już w tą niedziele!!!!!!!! i zostaje do soboty.
Idę robić tort, a raczej mase cukrową- trzymajcie kciuki!!!
Katrina wybaczam , ale jestem podekscytowana właśnie dzwonił znowu Max i się spytał czy może przyjechać już w tą niedziele!!!!!!!! i zostaje do soboty.
Idę robić tort, a raczej mase cukrową- trzymajcie kciuki!!!