reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon - jutro druga doba, więc czekam. Poza tym teraz śpi i nie czuję, żeby była bardzo ciepła :-)

sandałki bez butów - porusza wyobraźnię :-D

U nas też się zanosi na burze/deszcz, a ja oczywiście czuję już to w głowie :wściekła/y:

reklama
Zanosi się u nas na burze tak wieje że okna mi zamyka.:szok:

No i jak, już po burzy? Widziałam tą chmure idącą od Twojej strony. U nas troche pogrzmialo, powiało lekko popadało z gradem.

Dziewczyny cdy którejś z Was malenstwo miało za niski poziom cukru po urodzeniu? Kolezanoa która wczoraj miala cc w tym powalonym Żyrardowie ma problem z maluszkiem. O 23 zabrali go do Warszawy a jej każą leżeć. Zadnych info nie ma bo telegonicznie nie udzielają a mąż ze starszym synkiem i nie wpuszcza go do malenstwa z przedszkolakiem.vw Żyrardowie wpuscili oczywiscie....

zaza we Wrocku jest rejonizacja i w weekendy jedzie się do dyżurującej dla danego rejonu przychodni. Ja wolę chorobę w weekend, bo zero kolejek:p

mlodak moja miała na granicach normy, po paru godzinach ustabilizował się, kazali mi odpowiednio odżywiać się i karmić UU (całą ciążę miałam niski). Z kolei mój brat miał bardzo niski poziom cukru. Rurką do żyły w główce miał coś tam (glukozę?) podawane i na 3 dzień był już w domu (ale to było 20 lat temu).

pitu pitu na spacerze z sąsiadką i opowiadam jej o tym kubku ze słomką B.Box, bo właśnie się rozgląda, po czym ona wyciąga spod swojego wózka rzecz kosmiczną - butelkę B.Box z dozownikiem na mleko mm!!!NOWOŚĆ! BUTELKA Z DOZOWNIKIEM B.BOX (3286088672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Lenko,Zosiu,Julku, Wiktorku i Ethanku wszystkiego naj naj najlepszego

Kasienka zdrówka
Munka Mati przy trzydniowce mial do 38,5, wysypka dopiero na piaty dzień.
Zaza ja tez pracuje na SAPie:-)

My po zabiegu. Nie było tak źle, wszystko bez komplikacji. Adi bardziej narzeka na "motylka" w nóżce niż na ból gardła. Jutro do domu. Dziękuje tym, które trzymały kciuki i tym które nie trzymały tez.:-D

mlodak moja też miała mało ale nie pamiętam już ile, dawali jej kroplówki z glukozą i przez to leżałam 4 dni w szpitalu

a ja dziś zrobiłam Niuśce botwinkę na młodziutkich warzywkach i indyku a ta jędza pogardziła nią :-(, a nad morzem miała taki ładny apetyt jadła wszystko bez wybrzydzania

andzia a widzisz tak się bałaś, masz dzielnego syna !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry