reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin no ja teściowej też się raz spytałam czy ona też długi rękaw sobie zakłada, ale ona jest mistrznynią szybkiej kłamliwej riposty i odpwiedziała, że tak:baffled:

reklama
aylin dobrze jej powiedziałaś, ja byłabym pewnie jeszcze bardziej niemiła! Bosche, biedne dziecko z tą babą! Moja już nie raczkuje, ale czapka tylko na słońcu, a buty tylko na asfalt itp. Pod domem na krzywej kostce lata na boso:D

alijenka
ty mi tu nie pochlebiaj! Moja mama po pierwszym dziecku też była chuda, a teraz...wszystko przede mną:D Poza tym ja byłam na tej drakońskiej diecie przez skazę:/ No a ty niby jak wyglądasz? LASENCJA!

zaza masakra z twoją teściową. Ja wczoraj swojej wysłałam zdjęcia Polki w basenie z kulkami (robione o 8.00 rano i w cieniu), a ta od razu odpisała....Kasiu, a gdzie czapeczka? :D:D Moja w samym pampersiaku i potówki dostała, a co dopiero w ciuchach, więc przemów jej do rozsądku!

muńka jak to przesypia całe noce...na litość boską nie pisz tu takich rzeczy:D:D:D ZAŁAMKA!

ps. u mnie dziś nauka spania w łóżeczku, bo od urodzenia sypia w wózku:ppp tj. tylko w dzień, w nocy z nami lub łóżeczku. będzie rzeźnia:)

Najlepszego dla ROCZNYCH bobasów!

Ostatnia edycja:
Witajcie

Wszystkiego naj naj najlepszego dla dzisiejszych roczniaków oraz spóźnione dla byłych solenizantów !!!!!!!!

Aronia nie krępuj się tylko wal śmiało. Niejedne ostre dyskusje już tutaj były i co ? i nic, żadna się tutaj nie obraża :-D

Josie mówisz że byłaś w Bytomiu, to rzut beretem ode mnie dosłownie. Przyjemnego wypoczynku
Aylin ja też ostatnio dostałam ochrzan od jakiejś babuni że jak to dziecko może chodzić bez czapki w takie słońce :szok: Zaznaczam że akurat weszłyśmy na hale targową więc po kija jej czapka:-D Ludzie się wtykają tam gdzie nie trza
Papitka zdrówka dla małego, moja też na diecie, ale to chyba wina tych upałów
Zaza moja już dawno przesypia noce, chociaż ostatnio zdarza jej się przebudzić i czasami płakać, ale ja nie reaguję na to, no i po chwili jest cisza:-)
Muńka nikola w tamtym tygodniu też miała gorączke, byłam nawet u laryngologa i się okazało że to trzydniówka
Kasiekz u mnie TYLKO 32 stopnie i mala też ma potówki. trochę przegięcie z tą pogodą :wściekła/y:

W ogóle jestem pod wrażeniem Waszych urodzinowych wypieków :-) Ja to za tort chyba bym się nie brała, ale dobrze że moja ciocia robi to wspaniale, więc z głowy :-D:-D
My roczek za tydzień - robimy w lokalu łączone z moimi trochę okrągłymi urodzinami :-)

A tak ogólnie to zębów dalej brak !! Raczkowania brak, ale za rękę nawet nawet jej to wychodzi, ale razcej roczku nie podepta:-D:-D

normalnie gapa jestem :) dobrze ze mam Iwon na fb :p

Julku sto lat :)
Mort-blog.jpg

Załączniki

• Mort-blog.jpg
    Mort-blog.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 36
od rana produkcja :) ja dostalam zwolnienie bo juz dycham jak gruzlik ... katar zrobil mi sie pomaranczowy :baffled: a klima w pracy na 18 stopni ... czaicie ?? gardlo to mnie tak boli ze jakbym mogla to bym sobie wyciagnela na czas choroby

STO LATEK dla JULKA ZOSI WIKTORKA i ETHANKA

Zdrowka dla chorowitkow ... u nas wciaz gile i kaszelek ... niby 4 ida

Nikos pogania na goooolaska... na polu pielucha i koszulka z krotkim w wozku jak chce chodzic to sandalki bez butow

Moja też ma na sobie jak najmniej w takie upały, ale kapelusz obowiązkowy, choć męczę się z tym, bo ona non stop go ściąga, ale po tym jak wczoraj wróciła ze spaceru z gorączką, to od razu pobiegłam i kupiłam jej zawiązywany pod szyją :-)

A czy trzydniówka może objawiać się niewysoką gorączką??, bo ona ma póki co tak do 38.
Nie wiem czy zapisywać ją do lekarza czy nie!!!! zawsze mam ten sam dylemat!!

Muńka mój mały przy trzydniówce miał zdecydowanie powyżej 38, ale kurcze nie wiem, czy mniejsza też może być. A który to dzień gorączki? Bo jeśli dopiero druga doba, to poczekałabym. Ostatnio pojechaliśmy za wsześnie i było tylko zamieszanie, bo pediatra zdiagnozowała niby anginę, a potem się okazało, że gardło było zaczerwienione od trzydniówki.

Aylin no właśnie już myślałam, że Jula to ciocia nie lubi :sorry2:;-)

Dziewczynki przepraszam, że nie odpisują każdej z was, ale ja tak z doskoku, bo w pracy...

100 lat dla roczniakow! Zosiu, Ethanku, Julku i Wiktorku samych slonecznych dni i duuuzo radosci zyczymy my :D

Zaza ale ty masz "kochana" tesciowa. Zastanawiam sie czy ona tak robi, bo ma inne przekonania, czy tak po prostu - na zlosc :confused:

Josie fajnie, ze rower kupiony. Zycze milego wypoczynku.

Munka ja bym chyba poczekala. Tak czy inaczej zdrowka dla Gabi.

Aylin uwielbiam dobre rady od nieznajomych :/ dobrze, ze tu mi sie nikt nie wpierdziela w to jak dziecko ubieram, bo nawet samo myslenie o tym mi cisnienie podnosi :p

Kasienka ojoj ale sie porobilo. Zdrowiej kochana i oszczedzaj sie jak mozesz.

Papitka zdrowka tez dla Twojego maluszka. Oby katar poszedl precz.

Dziewoje znacie jakies cwiczenia (przetestowane) oprocz Ewki, Mel B, Jillian Michaels i Cindy Crawford? Bo mnie rutyna i nuda dopadla - potrzebuje czegos nowego :p

reklama
Do góry