reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka mój mały przy trzydniówce miał zdecydowanie powyżej 38, ale kurcze nie wiem, czy mniejsza też może być. A który to dzień gorączki? Bo jeśli dopiero druga doba, to poczekałabym. Ostatnio pojechaliśmy za wsześnie i było tylko zamieszanie, bo pediatra zdiagnozowała niby anginę, a potem się okazało, że gardło było zaczerwienione od trzydniówki.

Aylin no właśnie już myślałam, że Jula to ciocia nie lubi :sorry2:;-)

Dziewczynki przepraszam, że nie odpisują każdej z was, ale ja tak z doskoku, bo w pracy...

Bardzo lubi :) ale też w pracy i jakoś mi sie chłopak schował :) ale dzieki slicznemu zdjątku na fb się przypomniał :)

reklama
Muńka jak mozliwośc wizyty w sobotę, a temp się utrzyma to lepiej idź
jak ja nie lubię jak S dzieję się zawsze coś przed weekendem :/

zaza - tak, są przychodnie, w których mamy abonamet, które przyjmują 7 dni w tygodniu. Zapisałam Gabi na jutro na 16.30 bo to była najwcześniejsza godzina. Póki co ma 37,3 więc skoro w południe się tempka nie zwiększa, to może będzie ok.

Papitkaa ale kasiek to wygląda jakby nigdy w życiu w ciąży nie była, po prostu ma taką figurę że masakra !!!!!!!!!![/QUOTE] Też tak chce ja to gigant byłam i nadal jestem ;/ Chodzi o brzuch.

U mnie całą noc 30C. Młoda w samych gaciach a i tak mokre włosy, ciałko...masakra. No i potóweczki teraz! Gryyy
papitka ale on ma jeszcze męczący katar + upały to odpycha od jedzenia!
ale az tak żeby nawet serka nie chciał :szok:nie jestem do tego przyzwyczajona jak skończył roczek to tak zaczął mi fiksować z jedzeniem.
Kuba też spał w samym pamku przykryty pielucha a i tak sie rozkopał i cały mogry jakbym go z kapieli wyciagnęła.

Raju jak zazdroszcze tych wyjazdów też bym gdzieś pojechała.:tak:

Muńka jutro trzecia doba, to faktycznie możesz dla spokoju odwiedzić lekarza :)
Aylin ja też, ja też (z tym aseksualnym stosunkiem :-p)

myślę i myślę i nie wiem co to są sandałki bez butów:-D
zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry