reklama
zaza26
Fanka BB :)
witam
młody obudził się ze stanem podgorączkowym pewnie od zębów, bo po sniadaniu śladu po nim nie było, ale co dziwne całą noc spał w miarę grzecznie i do końca w swoim łóżeczku!
do tego małża wydelegowałam do salonu, bo chrapał i się wyspałam jak dawno mi się nie zdarzało
czy wasze maluchy wszystkie już przesypiają noce??? bo mam wrażenie, że juz tylko ja zaczynam relację od tego jaka była nocka... ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW: ZOSI, JULKA, WIKTORKA I ETHANA!
dawno tez nie narzekałam na teściową, co nie?
*wczoraj się wygadała, że nosi młodego cały dzień na rękach
*ostatnio tez dostała zjebki za to, że wyhcodzi z nim na spacer o 12 w takie upały i dzisiaj móiw do Sergiusza "pójdziemy na spacer, pójdziemy jak zjesz mlecz... "(i tu małe zmieszanie, bo melczko zje o 11) po czym szybko dodaje " zaraz pójdziemy zanim się gorąco zrobi" * wczoraj Serdżi był cały w potówkach, bo jej się wydawało, że bez body może się przeziębić
* od rana jest u nas 30 stopni, a ona mu zakłada skarpetki
oczywiście za wszystko zebrała opr, ale po niej to chyba wszystko spływa
S też je mniej, za to w końcu więcej wody pije
i jeszcze pytanko - czy wasze dzieciaki też mniej sikają w te upały?????????????
młody obudził się ze stanem podgorączkowym pewnie od zębów, bo po sniadaniu śladu po nim nie było, ale co dziwne całą noc spał w miarę grzecznie i do końca w swoim łóżeczku!
do tego małża wydelegowałam do salonu, bo chrapał i się wyspałam jak dawno mi się nie zdarzało
czy wasze maluchy wszystkie już przesypiają noce??? bo mam wrażenie, że juz tylko ja zaczynam relację od tego jaka była nocka... ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW: ZOSI, JULKA, WIKTORKA I ETHANA!
dawno tez nie narzekałam na teściową, co nie?
*ostatnio tez dostała zjebki za to, że wyhcodzi z nim na spacer o 12 w takie upały i dzisiaj móiw do Sergiusza "pójdziemy na spacer, pójdziemy jak zjesz mlecz... "(i tu małe zmieszanie, bo melczko zje o 11) po czym szybko dodaje " zaraz pójdziemy zanim się gorąco zrobi" * wczoraj Serdżi był cały w potówkach, bo jej się wydawało, że bez body może się przeziębić
a on zawsze raczej niejadek był? bo jak tak to dodatkowo ten upał może mu apetyt zmniejszaćJa tylko na chwilke bo komp zajęty. Nie mam siły juz do tego mojego robaczka. Wszystko nie pasuje ciągle piszczy jak nie po jego myśli i po całym domu biegam z jedzeniem nic dosłownie nic nie chce jeść dzisiaj nawet łyczka mleka nie zrobił i poszedł też na głodnego spać. Najbardziej mnie martwi ta niechęć do jedzenia no zeby mleka nie tknąć?:-(
S też je mniej, za to w końcu więcej wody pije
i jeszcze pytanko - czy wasze dzieciaki też mniej sikają w te upały?????????????
Ostatnia edycja:
josie nie za dobrze Ci ??? morze ???? a czy nie byłaś dopiero co na urlopie ????
a no tak wyszlo
dojechalismy do poznania, uff! dalam rade! aygo zapakowane po sufit, mlody na przednim siedzeniu - i tu pytanie czy jak siedzi przodem w foteliku to nadal ma miec wylaczona poduszke?
po drodze w bytomiu kupilam przepiekny rower - maz swoim autem zabral go spowrotem do krakowa i przynajmniej z jednego powodu bede mogla sie cieszyc jak urlop sie skonczy
bilans dnia jest taki ze wypilam dwie kawy zjadlam 3 ciastka i hotdoga. masakra. nie bylo czasu na nic
a no i najlepsze - nie wzielam dowodu rejestracyjnego
alijenka
Mamcia Nataszki :))
josie to tak jak mówiłam że za dobrze Ci !!!!!!!!!!!!!! i jeszcze nam gula robisz :----( ja też ja też chcę znowu nad morze
zaza współczuję tej teściowej zmień na lepszy model , a co do sikania to moja mała strasznie dużo sika ale też strasznie dużo pije ja jej zmieniam po 6-8 pampersów dziennie, niedługo przez nią zbankrutuję !!!!!!!!!!
Papitkaa ale kasiek to wygląda jakby nigdy w życiu w ciąży nie była, po prostu ma taką figurę że masakra !!!!!!!!!!
zaza współczuję tej teściowej zmień na lepszy model , a co do sikania to moja mała strasznie dużo sika ale też strasznie dużo pije ja jej zmieniam po 6-8 pampersów dziennie, niedługo przez nią zbankrutuję !!!!!!!!!!
Papitkaa ale kasiek to wygląda jakby nigdy w życiu w ciąży nie była, po prostu ma taką figurę że masakra !!!!!!!!!!
kasiekz
U mnie całą noc 30C. Młoda w samych gaciach a i tak mokre włosy, ciałko...masakra. No i potóweczki teraz! Gryyy
zaza dokładnie tak jest Właśnie nie, że rzadziej, ale mniej. Większość pewnie wypacają
papitka ale on ma jeszcze męczący katar + upały to odpycha od jedzenia!
josie zazdroszczę! Też rozbiłam urlop na dwa jak wy: Bałtyk i za granicą
zaza dokładnie tak jest Właśnie nie, że rzadziej, ale mniej. Większość pewnie wypacają
papitka ale on ma jeszcze męczący katar + upały to odpycha od jedzenia!
josie zazdroszczę! Też rozbiłam urlop na dwa jak wy: Bałtyk i za granicą
Hellooooooooo
Aronia - każdy zdanie ma swoje. A forum jest po to aby pogadać i czasem móc sie na teściową wyżalić
zaza - moja budzi sie nadal po 2-3 razy. Ale ja juz nie pisze o tym. W książeczce z 1 rokuz zycia dziecia pozycja "pierwsza przespana noc" nadal jest pusta. I mam wrazenie ze tak do 18 zostanie......
A w sprawie ubierania. Ostatnio mame moja zapytaąłm po ciula tysi długie getry zakłada. Uzyskałam odpowiedz bo sobie kolanka obdziera. Tak tylko mój dzieć jak nie ma getrów to nie dzodzi na kolankach tylko taki mostek robi i jak pajączek 0 na rączkach i stópkach uniesiona sie porusza.
Drufgim argumentem było "a bo mi sie wydaje ze jej zimno - wiec kazałam mamci ubierać sie jak tysia - jezeli jej załozy getry to niech sobie też załozy i zobaczymy czy jej fajnie bedzie - efekt. Niby zrozumiała. ZObaczymy.
Ostatnio na spacerze zaczeła mnie jakaś baba opierniczać ze dziecko przeziębie (32 stopnie - Tysia ubrana w pampka i tunike na ramiączkach) Baba opiekowała się chłopcem. Biedak ubrany w body z rękawem do łokcia, spodnie 3/4 skarpety, pełne buty i czapkę. Jestem moze chamska ale kazałm pani załozyć na siebie szalik i rękawiczki bo przeciez ja zawieje...
Sto lat roczniaczki:
ZOSIA
WIKTOR
Ethan
Aronia - każdy zdanie ma swoje. A forum jest po to aby pogadać i czasem móc sie na teściową wyżalić
zaza - moja budzi sie nadal po 2-3 razy. Ale ja juz nie pisze o tym. W książeczce z 1 rokuz zycia dziecia pozycja "pierwsza przespana noc" nadal jest pusta. I mam wrazenie ze tak do 18 zostanie......
tak, moja też sika mniej.dawno tez nie narzekałam na teściową, co nie?
A w sprawie ubierania. Ostatnio mame moja zapytaąłm po ciula tysi długie getry zakłada. Uzyskałam odpowiedz bo sobie kolanka obdziera. Tak tylko mój dzieć jak nie ma getrów to nie dzodzi na kolankach tylko taki mostek robi i jak pajączek 0 na rączkach i stópkach uniesiona sie porusza.
Drufgim argumentem było "a bo mi sie wydaje ze jej zimno - wiec kazałam mamci ubierać sie jak tysia - jezeli jej załozy getry to niech sobie też załozy i zobaczymy czy jej fajnie bedzie - efekt. Niby zrozumiała. ZObaczymy.
Ostatnio na spacerze zaczeła mnie jakaś baba opierniczać ze dziecko przeziębie (32 stopnie - Tysia ubrana w pampka i tunike na ramiączkach) Baba opiekowała się chłopcem. Biedak ubrany w body z rękawem do łokcia, spodnie 3/4 skarpety, pełne buty i czapkę. Jestem moze chamska ale kazałm pani załozyć na siebie szalik i rękawiczki bo przeciez ja zawieje...
Sto lat roczniaczki:
ZOSIA
WIKTOR
Ethan
Załączniki
Ostatnia edycja:
Hej lachonki!
Roczniakom wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabiszka nadal z temperaturą, poza tym innych objawów brak... hmmm...
Gabi już raczej całe przesypia. Miała ostatnio taki okres, że budziła się o 4.00, ale na szczęście minął :-)
I też mniej sika, ale najgorsze, że też nie chce mi pić za dużo... :-(
uuuuu !! to strzeż się policji! ;-) szerokiej drogi!
Roczniakom wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabiszka nadal z temperaturą, poza tym innych objawów brak... hmmm...
Gabi już raczej całe przesypia. Miała ostatnio taki okres, że budziła się o 4.00, ale na szczęście minął :-)
I też mniej sika, ale najgorsze, że też nie chce mi pić za dużo... :-(
a no i najlepsze - nie wzielam dowodu rejestracyjnego
uuuuu !! to strzeż się policji! ;-) szerokiej drogi!
Aylin mnie tez rozwalaja takie komentarze. a jak widze te biedne dzieci w upale w czapkach i butach to mi slabo. czapke zakladam tylko gdy jest w pelnym sloncu, a butow prawie wcale nie nosi. ostatnio po betonie na kolanach zasuwal ale tego staram sie unikac...
reklama
Sunshine6
Czy dzis jest piatek??? bo od rana sama w pracy jestem i nie wiem gdzie sie wszyscy podziali no nic skorzystam z czasu dla siebie
Zaza- u nas zaledwie 13C dzisiaj wiec moja sika duzoooo
Josie- to sie wybralas na wycieczke teraz sie pilnuj zeby Cie gliny nie zatrzymaly a rowerek w jakim stylu?
Munka- ja tez lubie zapraszac gosci gorzej z przygotowaniami ale jak juz sie rozkrece to leci ;-) i &&&& aby tempka poszla precz
dobrze jej powiedzialas a ja tez staralam sie tlumaczyc kazdemu w PL w ten sam sposob jak Ty mamie i niby rozumieli ale i tak na koniec kwitowali, ze teraz to inaczej sie dzieci wychowuje
Ethanku, Zosiu, Julku, Wiktorku STO LAT!!!!
P.S Wcale "nie zazdroszcze" Wam tego lata...
Zaza- u nas zaledwie 13C dzisiaj wiec moja sika duzoooo
Josie- to sie wybralas na wycieczke teraz sie pilnuj zeby Cie gliny nie zatrzymaly a rowerek w jakim stylu?
Munka- ja tez lubie zapraszac gosci gorzej z przygotowaniami ale jak juz sie rozkrece to leci ;-) i &&&& aby tempka poszla precz
dobrze jej powiedzialas a ja tez staralam sie tlumaczyc kazdemu w PL w ten sam sposob jak Ty mamie i niby rozumieli ale i tak na koniec kwitowali, ze teraz to inaczej sie dzieci wychowuje
Ethanku, Zosiu, Julku, Wiktorku STO LAT!!!!
P.S Wcale "nie zazdroszcze" Wam tego lata...