reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Sunshine6
Fanka BB :)
Niespodzianka- nie pozostaje mi nic innego
Zaza- wspolczuje dnia i tule
Kasiekz- oby Polcia nie złapała tego chorobska
Mlodak- najsmieszniejsze jest to ze u niego bylam na zdjeciu kamienia i wydaje mi sie, ze przez to mnie teraz boli, chyba mi cos podraznila
Leżę nic nie robię, a pot kapie mi z czoła
zazdroszcze
wróciłam :0
witam :-)
Dobranoc ;-)
katrina115
Potrójna Mama
Miłe to, co napisałyście, ale taka jest prawda.
W roku 88 powstał film "Rain Man" - polecam!!!! Juz wtedy znano pojecie autyzmy, to nie jest nic nowego, tylko skala zjawiska jest większa. A to, że polityka prorodzinna w Polsce "zachęca" młodych ludzi do prokreacji, to tez prawda. Bardzo często dopiero dobrze po 30-stce ludzie decydują się na pierwsze dziecko, a często i później.
Resztę napiszę na Grupie, bo to o mnie.
W roku 88 powstał film "Rain Man" - polecam!!!! Juz wtedy znano pojecie autyzmy, to nie jest nic nowego, tylko skala zjawiska jest większa. A to, że polityka prorodzinna w Polsce "zachęca" młodych ludzi do prokreacji, to tez prawda. Bardzo często dopiero dobrze po 30-stce ludzie decydują się na pierwsze dziecko, a często i później.
Resztę napiszę na Grupie, bo to o mnie.
My tu będziemy rozkminiać sprawę szczepionek, a nasze dzieciaki będą szamać mięcho nafaszerowane antybiotykami... porażka jedna wielka!!! jeszcze chwila i najlepsze będzie życie w kosmosie, bo tu na ziemi powoli człek człeka zabija... Nooooo to powiedziałam co chciałam.
W weekend znów mam gości, więc pewnie znów brak czasu na wszystko inne... nie chce mi się! no, ale skoro zaprosiłam, to teraz muszę ugościć :-)
Gabiochna dziś po przyjściu ze spaceru dostała temperaturę ciekawa jestem czy coś ją chwyta, czy to może z przegrzania...
Przepraszam, że spóźnione, ale szczere!!!!! ANTOŚ 100 lat !!!!!! :-)
W weekend znów mam gości, więc pewnie znów brak czasu na wszystko inne... nie chce mi się! no, ale skoro zaprosiłam, to teraz muszę ugościć :-)
Gabiochna dziś po przyjściu ze spaceru dostała temperaturę ciekawa jestem czy coś ją chwyta, czy to może z przegrzania...
Przepraszam, że spóźnione, ale szczere!!!!! ANTOŚ 100 lat !!!!!! :-)
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Zosiu,Julku, Wiktorku i moj kochany Ethanku samych radosnych chwil w źyciu z okazji urodzin. ....EThan od rana juź swietuje w pokoju pełnym balonów. Impreza 23 dopiero pozdrawiamy.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Ethanku, Zosiu, Julku, Wiktorku
Niespodzianka mała po południu taka sama tylko że na dworze, wsadziłam ją w basen a ta ciągle wychodziła z niego i wędrowała po ogrodzie na golasa
aronia każda z nas ma własne zdanie i nie raz już tu odchodziły dyskusje na różne tematy także nie przejmuj się i nie odchodź od nas
zaza współczuję wczorajszego dnia dobrze że dziś już się nowy zaczął :-)
mlodak zmieniłaś avatarka i jakoś tak inaczej
Papitkaa u mnie to samo mała piszczy i płacze na wszystko co jej nie pasi także jak to napisała Niespodzianka nie martw się nie jedna tak masz
kasiek Tobie to akurat jedzenie nie zaszkodzi
Aylin witaj
Muńka masz rację niedługo to nie wiadomo co jeść, chyba wrócę do własnej produkcji i przejdę na wegetarianizm
Urodzinki dzisiaj macie,
Wasze pierwsze, te najlepsze.
Pragnę, więc Wam życzyć
wielu przyjemności,
by Wam nigdy życie nie dawało w kości,
byście zawsze byli szczęśliwi
i łapali motyle,
by Was opuszczały wszystkie złe chwile.
Wasze pierwsze, te najlepsze.
Pragnę, więc Wam życzyć
wielu przyjemności,
by Wam nigdy życie nie dawało w kości,
byście zawsze byli szczęśliwi
i łapali motyle,
by Was opuszczały wszystkie złe chwile.
Niespodzianka mała po południu taka sama tylko że na dworze, wsadziłam ją w basen a ta ciągle wychodziła z niego i wędrowała po ogrodzie na golasa
aronia każda z nas ma własne zdanie i nie raz już tu odchodziły dyskusje na różne tematy także nie przejmuj się i nie odchodź od nas
zaza współczuję wczorajszego dnia dobrze że dziś już się nowy zaczął :-)
mlodak zmieniłaś avatarka i jakoś tak inaczej
Papitkaa u mnie to samo mała piszczy i płacze na wszystko co jej nie pasi także jak to napisała Niespodzianka nie martw się nie jedna tak masz
kasiek Tobie to akurat jedzenie nie zaszkodzi
Aylin witaj
Muńka masz rację niedługo to nie wiadomo co jeść, chyba wrócę do własnej produkcji i przejdę na wegetarianizm
Ostatnia edycja:
reklama
nie martw się ja cały czas wyglądam jak w ciaży;pBosche mam wrażenie, że im cieplej tym więcej jem. Co chwile otwieram lodówkę, szafki i sprawdzam co jeszcze wszamać! A dziś na wadze zobaczyłam, że jestem 2kg do przodu:/ A ponoć człowiek w upały tylko pije!
papitka nie wiem jak u was, ale u nas z 35C było i młoda też bez apetytu. Tylko cyc!
U nas to damo o godzine 16 było 35 w południe to ze 40 jak nic dzisiaj ma być jeszcze więcej. Ale niunia chociaż cyca a mały nic nawet mleka nie bo on butle. tylko herbatki i koniec. podtykam mu co chwile żeby coś zjadł a on zrobi dziubka żeby nie dało rady budzi otworzyć i koniec jedzenia i butle łapie z piciem. Na kolacje nawet łyka kaszy nie wziął i poszedł spać bez kolacji.
Dziaiaj noc spokojna inhalacje podziałaly cała noc przespana i śpi do tej pory (na głodnego)
Bym zapomniała:
Sto latek i zdrówka dla naszych kwiatuszków roczniaków :*