reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Odwołuję niekapek ze słomką!!! Mój M kazał dać jej jeszcze raz na próbę kubek LOVI 360. I co? CUD! Od razu chwyciła i zaczęła pić...już trzecią dolewkę wychlała:p

MsMickey Josie
ja w kuchni z kawką i gazetką a dzieć obok za ścianą w przedpokoju majstrował przy kupie:D Puściłam rano bez pampersa, bo gorąco, a poza tym nigdy rano nie robiła kupy!

Josie też kiedyś czytałam ten artykuł:)

MsMickey
drogie, ale w promocji jak kupisz to wychodzą tyle co zwykłe pampersy bez promocji:)

Aronia
mam 2 lniane w lodówce to chyba przetestuję:p

Andzia dacie radę!

reklama
A kasiek to ty tez sie skusilas na ten kubek? taki bez dziubka masz? janek nadal nie wie jak sie do tego zabrac. pokazalam mu juz nawet bez uszczelki ze tam jest picie , ale tylko wylal na siebie :dry: ale moze jednak jest nadzieja

a u nas dzis szok!!! zrobilam malemu rano makaron z pomidorami szpinakiem i pesto. i troszke smazonej cebulki. bez nadzieji ze zje. wyszlo kwasne i mialam mowic niani zeby dosypala mleka przed podaniem, ale zapomnialam. przychodze do domu a niania mowi ze zjadl BARDZO duzo, prawie calosc, a zrobilam tak na 2 dni raczej. i bez dodawania mleka! :-D:-D

Ostatnia edycja:
josie M kupił w promocji już 3 mies. temu lovi 360 12m+ Kubek 360 ° 250ml (12m+) LOVI - Sklep Słoń Normalnie szok, już z tego niekapka z ikea nie chce. A ciągnie jakby robiła to od zawsze:D Tak więc, josie jest nadzieja, że i Jasiowi przypasuje:) No gratulacje, mojej ostanio dodałam za dużo pomidorów do pomidorówki, zrobiła się kwaskowata i madame uznała, że trucizna:D

kasiekz uczulenie już prawie jej zeszło prawie, a powiem Ci że moja dziś też odkryła w końcu kubek lovi 360 i miała radochę jak nie wiem co, a do tego piła z niego samą wodę :-):-):-)

Andzia kciukaski zaciśnięte

Dziewczyny powiem Wam, że odkąd wróciłam do pracy to to nie jest życie... Jestem masakrycznie zmęczona wieczorami, wstaję codziennie o 5, o 20 padam, albo mam siłę na wejście przez komórkę na fbk na chwilę... Dzisiaj specjalnie się zmotywowałam, żeby do was zajrzeć! :) i chociaż powiem parę słów co u nas, bo nie mam szans na nadrobienie Was... może ktoś mi streści ? :D

U nas tak, Monika miała zapalenie oskrzeli ale szybko zareagowaliśmy i antybiotyk zadziałał i błyskawicznie. Poza tym 3 czerwca zaczęła chodzić i teraz już prawie wcale nie raczkuje, tylko chodzi w zasadzie. No na dworze jeszcze się niepewnie czuje, ale dzisiaj już potrafiła przejść cały chodnik by tylko znaleźć się na brudnym piachu na placu zabaw! ;P po piachu i trawie też drepcze ale ostrożnie :p Także roczek za niecałe 2 tygodnie już na bank przejdzie :)
wybaczcie ale tutaj już wrzucę filmiki, żeby Wam pokazać, już nie będę latać po wątkach ;)
Spacerek Monisi po mieszkaniu :) - YouTube
Monika wstaje bez trzymanki - YouTube
i fotka gratis ;)
DSCF4058.jpg

i jeszcze to ;)
0-1_1.jpg

Załączniki

• DSCF4058.jpg
    DSCF4058.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 28
  • 0-1_1.jpg
    0-1_1.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Rysica - a może Ty powinnaś sobie jakieś badania porobić, skoro ciągle jesteś taka zmęczona. Przecież Ty młoda doooopa jesteś ;-)

josie - oby młody już tak pięknie jadł!

Też chyba kupię ten Lovi 360 i zobaczę, czy Gabi go zaakceptuje. Ona lubi nowości, więc może jej przypasi.

Oglądałam dziś UWAGĘ, mówili o antybiotykach, które dostają zwierzęta, a my potem jemy ich mięso.... MASAKRA!!!!
Często podają doxycyklinę, której dzieci nie powinny brać!!!!!!!!! Co się porobiło w tym kraju, aż strach dawać dziecku mięso!

Ostatnia edycja:
Wybralam sie do Tesco do apteki z mysla zapytania sie czy nie maja czegos na te plesniawki i okazalo sie, ze pan wie o co mi chodzi i dal mi Daktarin:szok::-) a ciapata lekarka antybiotyk, normalnie rece opadaja :confused2::confused2::confused2: a krostki/potowki smaruje Alantan'em.

CZytam Was i czytam i nic mi się nie chce pisać.
To wynik stresu - jutro Adi idzie do szpitala na wycięcie migdałka - jak ja to przeżyję:-(
Odezwę sie pewnie dopiero po - trzumajcie kciuki za mojego maluszka.

Bedzie dobrze :tak::tak::tak: &&&&&&&&

a u nas dzis szok!!! zrobilam malemu rano makaron z pomidorami szpinakiem i pesto. i troszke smazonej cebulki. bez nadzieji ze zje. wyszlo kwasne i mialam mowic niani zeby dosypala mleka przed podaniem, ale zapomnialam. przychodze do domu a niania mowi ze zjadl BARDZO duzo, prawie calosc, a zrobilam tak na 2 dni raczej. i bez dodawania mleka! :-D:-D
a szpinak swiezy czy duszony?

Papitka- zdrowka dla Kubulka :tak:

MsMickey- takiej to dobrze :-D:-D:-D

Munka- uwazaj bo zaraz wszystkie beda chcialy sie u Ciebie goscic :-p :-D

Kasiekz- super ze Pola przekonala sie do kubka :tak: buteli mam Avent a kubek niekapek i rzeczywiscie z niego nie kapie!!! wyjatkowo TT taki kubek.jpg i jestem zadowolona ;-)

Lece poczytac, milego wieczorku :-)

Załączniki

• kubek.jpg
    kubek.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 23
Hej lachonki :-D

Rysica fajnie, że zajrzałaś ;-) I nie mogę się napatrzyć na Monię, jejku robi się coraz bardziej dziewczęca i jak jej włoski urosły! I czy mi się wydaje, czy wyjaśniały?

Muńka szok z tymi antybiotykami :szok: Normalnie nic tylko na wioskę wyjeżdżać i zacząć świnki chodować :sorry:

Muńka - ja wstaję codziennie (no, od poniedziałku do piątku) o 5 rano i cały dzień na wysokich obrotach... Ciężko nie być zmęczonym zapierdzielając (bo u mnie to nie jest praca tylko zapierdziel) tyle czasu w pracy, mając tak daleko do pracy, jadąc w tłoku, zaduchu w komunikacji miejskiej, po drodze zakupy, albo coś załatwić...
Zanim poszłam do pracy miałam full energy, kładłam się spać o 1, wstawałam o 8 wypoczęta i zadowolona, o 5 to dla mnie środek nocy!!! Praca odbiera mi zdrowie, czas z dziećmi, siły :( Ale nie mam innego wyjścia...

Iwona - masz rację, pojaśniały jej włoski!!! I oczka ma bardziej niebieskie - taki ciemny, morski niebieski :p
no zajrzałam zajrzałam jak kopa na rozpęd dostałam, żeby wejść :p

reklama

:-D:-p

Muńka - ja wstaję codziennie (no, od poniedziałku do piątku) o 5 rano i cały dzień na wysokich obrotach... Ciężko nie być zmęczonym zapierdzielając (bo u mnie to nie jest praca tylko zapierdziel) tyle czasu w pracy, mając tak daleko do pracy, jadąc w tłoku, zaduchu w komunikacji miejskiej, po drodze zakupy, albo coś załatwić...
Zanim poszłam do pracy miałam full energy, kładłam się spać o 1, wstawałam o 8 wypoczęta i zadowolona, o 5 to dla mnie środek nocy!!! Praca odbiera mi zdrowie, czas z dziećmi, siły :( Ale nie mam innego wyjścia...

a nie myślałaś, żeby poszukać czegoś bliżej domu? jest to w ogóle możliwe?

Do góry