reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
miałam nawet :) tylkoo to było takie plastikowe badziewie :)

:tak:no tak, ale wielkiego wyboru nie było. Swoją drogą - ciekawe czy nasze dzieci kiedyś nam uwierzą, że jak byłyśmy małe to nie miałyśmy takich bajeranckich zabawek, o tablecie, mp3 czy komórce nie wspomnę.:szok:

Z drugiej strony pamiętam,że mieliśmy trochę drewnianych zabawek, ale na pewno nie były takie drogie.

MsMickey brawo dla Gosi za brawo

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzenia dla.Majeczki i Gabrysi w dniu ich pierwszych urodzin!!!!

I spóźnione życzenia dla Wojtusia!!!!!

No i pogoda się sypnela.

Bylam dziś w rossmanie - męskie zapachy minus 40%. I tym sposobem mam prezent na dzień Taty dla K.

Laski zabawki wrzucajcie do prezentow...latwo sie szuka a piekne rzeczy wklejacie!

Odnosnie gruczolow piersiowych. U dziewczynek karmionych cycem zazwyczaj sa do 2roku zycia i jest to jak najbardziej normalne. Wystepuje tez u niektorych dzieci ma mm i wcale nie trzeba rezygnowac z drobiu (jak to pisza na kafeteriach i innych):p no wiec cisnienie ze mnie zeszlo:)

Najlepszego dla bobaskow ktore dzis przyszly na swiat:)!

Wpadam na moment, bo dziś czasu mało!

Dziękuję za życzonka dla Gabrysi!:-)

Wszystkiego naj naj dla Majeczki!! :-D

Dziewczyny, których maluchy mają potówki itp. Polecam ten płyn, który przepisała nam pediatra. Posmarowałam Gabi kark pierwszy raz wczoraj na noc i dziś prawie nie ma śladu :-)

Tanno-Hermal Lotio swędzące wysypki skórne, rany, potliwość - Strefa leków

Muńka STO LATEK DLA GABRYSI !!!!!
no i moge sie pochwalic na ogolnym ... JESTEM W CIAZY :p w pracy juz wiedza :D

czy Wasze chodzace dzieciaczki juz samodzielne tez nie chca tak za reke chodzic ?

Nikos nauczyl sie kiwac glowa na "TAK", na "NIE" kiwa reka hahaha

gratulacje!!!!!! :-D:-D;-)
Gabioszka jak mówi nie, to kiwa głową i macha obiema rękami :-D "Tak" jeszcze nie umie.

Sto lat dla Wojtusia GAbi i Majki. Wszyscy troje chorujemy....pozdrawiamy

zdrówka!!

Andzia czcionkę w Twoim poście w którym gratulujesz roczniakom widzę mniejszą, niż pozostałe. Nie wiem jak inne dziewczyny?

Baby idziemy w lipcu na ślub i para młoda zaproponowała, że może nam wykupić pokój w tym hotelu, w którym będzie impreza, żebyśmy mogli być blisko J. Druga opcja jest taka, że idziemy sami, a dzieciaki z kimś zostają u nad w domu (teściowa będzie na weselu, więc musiałby to być ktoś inny z rodziny). Tylko tutaj stres, czy ta osoba da sobie radę. No i jak J. będzie reagował. I trzeba by było ją "przeszkolić". Sama nie wiem, co lepsze?
W hotelu moze być głośno, no i to taka zabawa do dupy by była, z dyżurami. Ale będąc bez niego też nerwy.

Ja bym wzięła kogoś do tego pokoju do opieki. Wolałabym tą opcję niż miałabym całe wesele myśleć, czy ta osoba sobie radzi (co innego zostawić z kimś, kogo dzieć dobrze zna). Jak Gabi miała niecałe 3 miesiące to byliśmy na weselu, tylko, że tam były domki wynajęte. Młoda została w domku z moją kuzynką i prababcią. Co jakiś czas mogłam podejść i sprawdzić czy wsio oki. Byłam spokojniejsza.

uuffffffff całe szczęście:-D

Claudette nie ma co zadrościć tylko trzeba się postarać;-):tak:

Oj - ja tez zazdroszczę zaciążonym. Moja mama ostatnio powiedziała(stwierdziła), że jakby było mnie stać, to pewnie rodziłabym jedno za drugim:szok::-D. Zawsze lubiłam maluszki, a zajmowanie się nimi to sama przyjemność. Nawet wtedy jak w wieku 23 lat (moim) mama oznajmniła, ze poraz 6 jest w ciąży:shocked2::-D

wwwooowww to sporo masz rodzeństwa :-)

MsMickey - ja sobie zapamiętam Twoje słowa!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

wnioski? wrażenia? hhmmm.... przed chwilą położyłam się z Gabiochną, żeby sobie jeszcze przysnęła, bo tatuś ją obudził szuraniem fotela po podłodze i tak sobie leżałyśmy, a ja myślałam: eeehhh....rok temu leżała o tej godzinie przy mnie na sali pooperacyjnej taka maluśka, piła pięknie mleczko, czasem zakwiliła, a ja byłam mega szczęśliwa. Leżąc na wznak, bez czucia w nogach, walcząc ze stłumieniem drgawek po znieczuleniu, żeby tylko mi małej nie zabrali nie mogłam się doczekać kiedy będę mogła wstać i w pełni się nią zająć. Nie wiedziałam, że to będzie tak wspaniały rok!!!! :-)

kasiekz - mojej nie wyczuwam gruczołków.

I jestem złaaaaaaaa, bo do tej pory nie dotarły obrusy, które zamówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam w domu żadnego!!!!!!

Ostatnia edycja:
kasienka- gratki. U nas koniec. Więcej nie będzie.
Niunio śpi juz drugi raz dzisiaj.
Co do zjeżdżalni to nie pomogę bo jeszcze nie próbowaliśmy ale ja wybrałabym tą niższą.
Pogoda do bani pochmurno na szczęście nie pada. Ciekawa jestem kiedy mój królewicz wstanie.
Ivon - Moja koleżanka na wesele wzieła swoją 9 miesieczna córeczke i tańcowała razem z nimi do późna jak wrócili o 3 do domu to mała pospała i o 6 była gotowa do zabawy.:-D

Sto latek dla roczniaków :*

reklama
Do góry