reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie nie kloc sie z mezem i tak masz racje :p

Iwon ja tez sie zastanawiam nad weselem ale chyba go zostawimy w domku z tesciowa :) choc pewnie wzielabym turystyczne i mogla polozyc i spalby do rana bo teraz tak wlasnie robi :) zasypia w 1 minute jak polozy sie go do lozeczka i spi do

reklama
Ostatnia edycja:
Josie ja dwa dni temu mialam ochote wziac rozwod, a dzis mam 5 rocznice slubu:) tak to jest ze musimy sie kochac i nienawidziec zeby nie bylo zbyt nudno:p

Aylin tez zrobie to kolorowe przykrycie torta na meza ur. A gdzie kupic barwniki?

Iwom moja spi na festynie przy orkiestrze, na weselu w wozku jak miala 4mies., no i na wszystkich imprezach w wozku obok. Ale u nas to rodzinne:)

Andzia jeju nie jestem sama! Ufff...moja tez mami cycek!

Odezwe sie wieczorem. Zobaczymy co powie lekarz ws.gruczolow...

Andzia dzięki wielkie zas tego krokodyla :-) A czcionka nadal jest jakaś inna :szok::sorry::sorry2::sorry2:
Ja widzę tego posta tak (nie zwracaj uwagi na treść ;-)):

test test ble ble test test lala ble
test blejhshy
jajajajaja

Andzia dzięki wielkie zas tego krokodyla :-) A czcionka nadal jest jakaś inna :szok::sorry::sorry2::sorry2:
Ja widzę tego posta tak (nie zwracaj uwagi na treść ;-)):

test test ble ble test test lala ble
test blejhshy
jajajajaja
czy to słowa jakiejś piosenki?????:-D;-)

Kasiek - ja rozwód z moim m biorę codziennie, ale straszy, ze mi dzieci zabierze:blink:i rezygnuję.

Ostatnia edycja:
Sto latek dla Wojtusia, Majki i Gabi :*

Josie kazda z nas ma takie chwile... niestety. Oby sie malz szybko zrehabilitowal.

Andzia polalam - slowa piosenki
:-D biorac pod uwage wspolczesna tworczosc brakuje tylko "uuu jeee" i "oł bejbe" Iwon czyzbys cwiczyla przed wystepem ;)

Iwon dzieki za wklejenie jadlospisu. Bedzie dla mnie inspiracja, bo troche sie zatrzymalam jedzeniowo. Tzn. wszystko takie monotonne - obiadek, deserek, mleko, kaszka, czasem cos innego... a przeciez nasze maluchy juz coraz wieksze i wiecej rzeczy moga jesc.

Hello Gerlz:-):-):-)

No i popadalo z rana. Jedziemy więc do Leborka pozwiedzac. Macie jakieś doświadczenia z tym miastem?

Wracając trochę: jesteście gienialne ;-) jak to słusznie zauważyła Zygmunta, całkowicie uspokoilam się w temacie majtania za ucho;-)

Gocha nauczyła się bić brawo:-):-):-) samiutka :-) i teraz, gdy coś zrobi, bije sobie brawo:-) lub mi wczoraj biła:-) słit;-)

Co do szczepień: u nas ciągle tylko pierwsza żółtaczka była. Teraz chcę jakąś następną ale muszę porozmawiać z pediatrą jak to rozplanowac.

Nowa kolezanko zagladaj do nas i odzywaj się :-):-):-) tu każdy jest trochę inny i właśnie fajnie:-) także no stres:-)

Josie super aligator i xylofon tej firmy też:-)

Uściski dla urodzinkowców:-):-):-):-)&&&&&&&&&&&

GABRYCHO!!! Przezylas już rok! To dużo - wytrzymać rok z Twoją mamą ... GRATULUJĘ :p:p:p Rosnij nam zdrowo, cała w usmiechach figlarnych - jak zawsze:-)

Zygmunto!!! Już roczek minął, łza się w oczku kręci;-) czas podsumowań, wspomnień... Jakieś wnioski, wrażenia?

cdn ...

No. Pisanej pod wpływem nagłej weny i wielkiej inspiracji. Tylko ucha sobie nie odcięłam ;-)

Niespodzianka weri fani :wink:

Andzia mój jak gadam o rozwodzie straszy, że "wszystkim wszystko powie" i "wszyscy" się dowiedzą jaka jestem :-D:-D:blink:

no i to Cię powstrzymuje przed złożeniem papierów rozwodowych???:-D;-) Boszeeeeeeee. Iwon co z Ciebie za kobieta ????:szok::baffled:
;-):blink::wink:

reklama
Do góry