Kasienka_
Fanka BB :)
Mamuśki już urodziłyście czy jeszcze spinacie pośladki?
boska jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuśki już urodziłyście czy jeszcze spinacie pośladki?
Hej hej baby :-)
Andzia to jakiś bunt z tą mikroskopijną czcionką? ;-);-);-)
Gabi i Maja wszystkiego naj naj najlepszego
[SUB]Aronia12 witaj i smialo wyrazaj swoje zdanie
Kasiek pewnie juz za pozno, ale zdecydowanie 2. No i zapomnialam spytac wczoraj o ten wapn - no coz- skleroza
Ja ze szczepieniami dodatkowymi zwlekalam dlugo, bo zadna z lekarek nie powiedziala konkretnie tak czy nie. Adriana zaszczepilam na poczatku roku na pneumokoki na wyrazne zalecenie laryngolog (wskazane przy jego czestych chorobach), Matiego tez zaszczepie po2 roku. [/SUB]
Kasienka wczoraj spotykałam się z dziewczynami poznanymi na położnictwie rok temu i z naszymi bąblami! I okazało się, że jedna jest w 10tc więc termin na styczeń jak Ty! Boziu jak Wam zazdroszczę A bąble są przeurocze...
Iwon u mnie wszystko z Andzią ok
Paulina zdrówka dla Was!