reklama
Fajowy torcić. Jo ja rafaello też uwielbiam. A że urodzili sie tego samego dnia też nie zauważyłam moze tlatego ze żadko tu pisze. Zdążył by w dzień dziecka gdyby przy porodzie pod żebra nie uciekał hihi. Muszę sie wam pochwalić że Kubulek wczoraj sam ruszył z chodzeniem. Jak poleciał za kotem to zatrzymał sie dopiero w pokoju obok bo zobaczył ze za palca mnie nie trzyma a dzisiaj już spokojnie łazi po mieszkaniu. czasami sie zachwieje ale już jednak chodzi. Wcześniej też sie puszczał co prawda ale to kilka kroczków tylko robił a teraz śmiga że biegać muszę za nim. Pogoda u nas świetna pogoda już od 4 rano.Papitka piekny tort, a poza tym to uwielbiam rafaello Dopiero teraz zobaczylam (rychlo w czas ), ze Tomek i Kubus urodzili sie w tym samym dniu
My mielismy taki torcik:
Zobacz załącznik 565435
Jak sie domyslacie sama pieklam Wydrukowalam i zlozylam takze pudelko
Sto latek dla nataszki :*
claudette
Fanka BB :)
josie ależ Ci zazdroszczę tego wypoczynku! :-)
Aylin przytulasy i całusy w siniaka dla Martynki! Ja jestem panikara straszna niestety...
Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie..
Aylin przytulasy i całusy w siniaka dla Martynki! Ja jestem panikara straszna niestety...
Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie..
Kasienka_
Claudette u nas roznie stale jedzenie jak byl Nikos w domu to bylo mleko z kaszka manna na noc i obiadek
8:00 sniadanie albo kleik z czyms (biszkopt, owoce) albo kanapeczka z bieluchem i jakims ogorkiem pomidorkiem
11:00 obiadek (tak jest w zlobku)
14:00 jakis kleik, albo jogurt z czyms, albo jakas kasza z mlekiem, owsianka,
17:00 co drugi dzien jajo, albo jakies owocki zazwyczaj , scieram czasem marchewe banana i jabko...
20:00 kaszka manna na mleku mm
u nas to pokomplikowane przez zlobek ... bo oni ten obiad daja o 11 a mysle ze wtedy to drugie sniadanie powinno byc i o 14 cos sycacego musi jeszcze dostac zeby dozyc do 20, jedynie co o 17 to taka przekaska
8:00 sniadanie albo kleik z czyms (biszkopt, owoce) albo kanapeczka z bieluchem i jakims ogorkiem pomidorkiem
11:00 obiadek (tak jest w zlobku)
14:00 jakis kleik, albo jogurt z czyms, albo jakas kasza z mlekiem, owsianka,
17:00 co drugi dzien jajo, albo jakies owocki zazwyczaj , scieram czasem marchewe banana i jabko...
20:00 kaszka manna na mleku mm
u nas to pokomplikowane przez zlobek ... bo oni ten obiad daja o 11 a mysle ze wtedy to drugie sniadanie powinno byc i o 14 cos sycacego musi jeszcze dostac zeby dozyc do 20, jedynie co o 17 to taka przekaska
Ostatnia edycja:
Aylin ale nie pracujesz w kolekturze? Bo ja sobie tak mysle, ze jakbym pracowala to polowe pensji wydalabym na zdrapki. I analogicznie : gdybym pracowala w cukierni to wazylabym 100 kg itp, itd
Moja pzryjaciolka czasami depiluje mi brwi woskiem i nic nie mowila o miesniach
Jezeli chodzi o wypadki dzieci to ja tez raczej zimnokrwista w pierszym momencie, a potem to lzy i kalatanie serca ( nie zawsze oczywiscie - zalezy od tego co sie dzialo ;-))
w biurze. w sprzedaży pracuje ale bardziej analiza, itp
co nie przeszkadza mi grać
Wszystkiego naj dla Nataszki
Aylin nie strasz
ja sie nie znam - tak słyszałam wiec metoda tradycyjną brwi reguluję
josie ależ Ci zazdroszczę tego wypoczynku! :-)
owoc, biszkopt, serek, jogurt itp.
Ale kaziekz pewnie nas jakimis fajnymi pomysłami zaszczepi zaraz
Kasienka_
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Baby, sorrki że znowu tak wpadam, ale nie dam rady nadrobić Z tego, co mi tak na szybko wpadło w oczy:
munka super ten wózek, kolorek wygląda b. ładnie! Co to za marka/model?
josie witaj po urlopie
niespodzianka u nas zakupy też z listą, M. robi
Spóźnione gratulacje dla naszych kochanych Roczniaków!
I muszę spadać do pracy
munka super ten wózek, kolorek wygląda b. ładnie! Co to za marka/model?
josie witaj po urlopie
niespodzianka u nas zakupy też z listą, M. robi
Spóźnione gratulacje dla naszych kochanych Roczniaków!
I muszę spadać do pracy
Ostatnia edycja:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Aaaa, jeszcze ważna sprawa! Pamka Ty jesteś specjalista od dwukołowców (choć opinię innych koleżanek również chętnie usłyszę ;-)). Poradźcie proszę, jaki rower kupić dla siebie? Moje kryteria: ma być głównie do jazdy po mieście (żaden wyczynowiec ze mnie nie jest), cena tak do tysiaka jak się uda i przede wszystkim ma się prowadzić tak, żebym nie czuła zmęczenia!! I żeby mnie tyłek nie bolał. Jechałam takim rowerem na wakacjach dwa lata temu, wypożyczonym. Po prostu bajka! Płynęłam, a nie jechałam, a dodam że zrobiliśmy kawałek drogi. To była chyba amerykanka czy jakoś tak? Miał dużą kierownicę i koła. Sorry, ale jestem totalnym rowerowym amatorem
Ostatnia edycja:
reklama
andzia1980
Papitka gratulacje dla Kubusia
Claudette - mama daje malemu banana lub kawalek drozdzowki, ale on je obiadek przed 13, bo ok.15 dostaje cyca. Jak jest ze mna w domu to dostaje cyca przed spaniem.
Iwon nie mam roweru i chyba szybko miec nie bede. nie pomoge
Kasienka - ja na szczescie lososia nie lubie
Claudette - mama daje malemu banana lub kawalek drozdzowki, ale on je obiadek przed 13, bo ok.15 dostaje cyca. Jak jest ze mna w domu to dostaje cyca przed spaniem.
Iwon nie mam roweru i chyba szybko miec nie bede. nie pomoge
Kasienka - ja na szczescie lososia nie lubie