reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Papitka piekny tort, a poza tym to uwielbiam rafaello :) Dopiero teraz zobaczylam (rychlo w czas :p ), ze Tomek i Kubus urodzili sie w tym samym dniu :)

My mielismy taki torcik:
Zobacz załącznik 565435
Jak sie domyslacie sama pieklam ;) Wydrukowalam i zlozylam takze pudelko ;)
Fajowy torcić. Jo ja rafaello też uwielbiam. A że urodzili sie tego samego dnia też nie zauważyłam moze tlatego ze żadko tu pisze. Zdążył by w dzień dziecka gdyby przy porodzie pod żebra nie uciekał hihi. Muszę sie wam pochwalić że Kubulek wczoraj sam ruszył z chodzeniem. Jak poleciał za kotem to zatrzymał sie dopiero w pokoju obok bo zobaczył ze za palca mnie nie trzyma a dzisiaj już spokojnie łazi po mieszkaniu. czasami sie zachwieje ale już jednak chodzi. Wcześniej też sie puszczał co prawda ale to kilka kroczków tylko robił a teraz śmiga że biegać muszę za nim. Pogoda u nas świetna pogoda już od 4 rano.
Sto latek dla nataszki :*

josie ależ Ci zazdroszczę tego wypoczynku! :-)

Aylin przytulasy i całusy w siniaka dla Martynki! Ja jestem panikara straszna niestety...

Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie.. :sorry:

Claudette u nas roznie :) stale jedzenie jak byl Nikos w domu to bylo mleko z kaszka manna na noc i obiadek
8:00 sniadanie albo kleik z czyms (biszkopt, owoce) albo kanapeczka z bieluchem i jakims ogorkiem pomidorkiem
11:00 obiadek (tak jest w zlobku)
14:00 jakis kleik, albo jogurt z czyms, albo jakas kasza z mlekiem, owsianka,
17:00 co drugi dzien jajo, albo jakies owocki zazwyczaj , scieram czasem marchewe banana i jabko...
20:00 kaszka manna na mleku mm

u nas to pokomplikowane przez zlobek ... bo oni ten obiad daja o 11 a mysle ze wtedy to drugie sniadanie powinno byc i o 14 cos sycacego musi jeszcze dostac zeby dozyc do 20, jedynie co o 17 to taka przekaska

Ostatnia edycja:
Aylin ale nie pracujesz w kolekturze? Bo ja sobie tak mysle, ze jakbym pracowala to polowe pensji wydalabym na zdrapki. I analogicznie : gdybym pracowala w cukierni to wazylabym 100 kg itp, itd:-D
Moja pzryjaciolka czasami depiluje mi brwi woskiem i nic nie mowila o miesniach:baffled:
Jezeli chodzi o wypadki dzieci to ja tez raczej zimnokrwista w pierszym momencie, a potem to lzy i kalatanie serca ( nie zawsze oczywiscie - zalezy od tego co sie dzialo :-D;-))

w biurze. w sprzedaży pracuje ale bardziej analiza, itp
co nie przeszkadza mi grać :p

Wszystkiego naj dla Nataszki

Aylin nie strasz :szok:

ja sie nie znam - tak słyszałam :) wiec metoda tradycyjną brwi reguluję

josie ależ Ci zazdroszczę tego wypoczynku! :-)

Aylin przytulasy i całusy w siniaka dla Martynki! Ja jestem panikara straszna niestety...

Dziewczyny co dajecie bąblom na drugie śniadania i podwieczorki? Bo ja mam wrażenie, że jestem monotematyczna w tym temacie.. :sorry:

owoc, biszkopt, serek, jogurt itp.

Ale kaziekz pewnie nas jakimis fajnymi pomysłami zaszczepi zaraz :)

Baby, sorrki że znowu tak wpadam, ale nie dam rady nadrobić :( Z tego, co mi tak na szybko wpadło w oczy:
munka super ten wózek, kolorek wygląda b. ładnie! Co to za marka/model?
josie witaj po urlopie :)
niespodzianka u nas zakupy też z listą, M. robi :)
Spóźnione gratulacje dla naszych kochanych Roczniaków!

I muszę spadać do pracy :(

Ostatnia edycja:
Aaaa, jeszcze ważna sprawa! Pamka Ty jesteś specjalista od dwukołowców ;) (choć opinię innych koleżanek również chętnie usłyszę ;-)). Poradźcie proszę, jaki rower kupić dla siebie? Moje kryteria: ma być głównie do jazdy po mieście (żaden wyczynowiec ze mnie nie jest), cena tak do tysiaka jak się uda ;) i przede wszystkim ma się prowadzić tak, żebym nie czuła zmęczenia!! I żeby mnie tyłek nie bolał. Jechałam takim rowerem na wakacjach dwa lata temu, wypożyczonym. Po prostu bajka! Płynęłam, a nie jechałam, a dodam że zrobiliśmy kawałek drogi. To była chyba amerykanka czy jakoś tak? :eek: Miał dużą kierownicę i koła. Sorry, ale jestem totalnym rowerowym amatorem :sorry:

Ostatnia edycja:
iwon beach cruiser?
category18.jpg

tylko one zazwyczaj nie maja hamulcow (tylko nozny) ani przerzutek
popatrz sobie na miejskie rowery, zazwyczaj 3 przerzutki i hamulec reczny przynajmniej przedni

Załączniki

• category18.jpg
    category18.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Papitka gratulacje dla Kubusia
Claudette - mama daje malemu banana lub kawalek drozdzowki, ale on je obiadek przed 13, bo ok.15 dostaje cyca. Jak jest ze mna w domu to dostaje cyca przed spaniem.
Iwon nie mam roweru i chyba szybko miec nie bede. nie pomoge
Kasienka - ja na szczescie lososia nie lubie

Do góry