reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
To ja bym się chyba golić codziennie musiała. A depilowałam ostatnio 17 maja, przed weselem i wcale najgorzej nie jest no ale wolę się nie zapuszczać, hiihi.

munka jak pisałam moja pannica jest łyżeczkowa, więc tylko kaszki. Na śniadanie co 2-3 dzień, a na kolacje codziennie:) Moja miała takie krostki dwa tygodnie temu, smarowałam, nawilżałam i same zeszły:) Dokładnie identyczne jak opisujesz i tylko na karku. A co lekarz powiedział?

mlodak mam już 3 rok odkurzacz bezworkowy zelmer voyager twix. możesz odkurzać bez worków (ja tak robię, śmieci zbierają się do pojemnika, który mniej więcej co cztery odkurzania opróżniam) lub możesz z workami:) tani, lekki i super ciągnie. mam tonę sierści psa a on jest niezawodny - odkurzam codziennie. Zelmer Voyager Twix 01Z014 ST 2000W pomarańczowy - Odkurzacz - Sklep komputerowy - Satysfakcja.pl

niespodzianka :D:D dlatego u nas na półeczce pod ławą trzymamy Poli książeczki

niespodzianka claudette a propos taplania moja wykapała się dziś w piaskownicy (zapomniałam przykryć na noc i deszcz zalał:/)!

josie super, że podróż udana. zdaj nam obszerniejszą relację!

aylin współczuje przeżyć! Całe szczęście, że wszystko OK! Biedactwo:/ Mój depilator...hmmm, nawet nie wiem gdzie go wsadziłam:D:D

aylin ano zdziwilam sie bo jakos sobie ubzduralam ze wydawnictwo jakies:confused:

depilator odkurzylam przed urlopem i bardzo sie ciesze z tego, teraz postanowilam na biezaco juz byc

nadrobilam wszystko :-):

odnosnie bodziakow to zaczelismy wlasnie nosic rozmiar 80 i mamy kilka sztuk,a le sa to ostatnie bodziaki jakie mu kupilam, jakos tak mi sie za duzy wydaje na to

odnosnie mleka to musze kupic jakis fajny niekapek do mleka- co polecacie?
i na wakacjach poznalismy bardzo sympatyczna parke, ich synek 2,5 roku i nadal cyckal!!!! i mowi do mamy ze ona jest krowka a on ja doi !!!! :szok::-D:szok::baffled: dziwne....
i mlodak - moj tez ma faze szukania sutkow... do zabawy.... :dry: ale widze ze to norma na forum:-D moze jakis etap zauwazania roznic plciowych?

mlodak ja mam zabezpieczenia na rogi z ikea i nie jestem w stanie ich oderwac. mlody tez nie...jeszcze...

Pamka - Krol Julian ma boskie kalosze!!!

Msmickey Janek swoje uszy traktuje jak zabawki, szarpie, drapie ciagnie.... a jak spiacy to juz w ogole

Iwon moj sie do tej pory kapal w wanience ale na urlopie pod prysznicem lub w zwyklej wannie i chyba dojrzalam do tego zeby sie wanienki juz pozbyc

Munka bardzo ladny wozek :tak:

Mlodak ja mialam odkurzacz bezworkowy samsunga i byl beznadziejny!!! cos takiego mialam: Odkurzacz Samsung SC-4530 (bezworkowy) - Merlin.pl
teraz mam profesjonalnego karchera i jest boski a do schodow i kuchni mam taki maly bezprzewodowy electrolux ergorapido, podobny jak claudette i na panelach czy na schodach super daje rade, ale na dywany jest zbyt slaby, z sierscia pewnie byloby ciezko. tez mam ta wyciagana koncowke i odkurzam nia wszystko nawet stol po sniadaniu mlodego :-D

dziekujemy za zyczenia roczkowe!
wiecie jak sie wzruszylam? na wyjezdzie mlody zaliczyl takie mini-disco dla dzieci, byl prawie najmlodszy, wszystkie dzieci juz chodzily a on na czworakach miedzy nimi, i tak sie cieszyl, tak patrzyl na wszystkich z rozdziawiona buzia, i sobie pomyslalam jaki on juz duzy i rozumny, jak dorasta, i sie rozplakalam na tym disco!!! dzieciaki lataja smieja sie , rodzice pija driny a ja rycze!!!!:szok::-D:szok:

no a tak poza tym ze nie chodzi to cwiczy komunikacje: mowi daj, brum-brum, am-am, odglosy kilku zwierzatek, pokazuje mniam-mniam i myju-myju (ten sam gest :baffled:) i jak zrobi siku lub kupe to chwyta sie za pieluche. nocnik w ruch od jutra!

a wakacje super - mlody pokochal basen, i wode ogolnie (nawet do szklanki wsadza lapki...) hotel super, jedzenia full, pogoda boska, wypoczeci, opaleni. plaza fajna - bardzo szeroka i piasek jak u nas tyle ze ciemniejszy. minus taki ze w sloncu nagrzewal sie momentalnie. no i wiatr. ale dzieki temu nie bylo czuc upalow. hiszpanie przemili, janka kazdy kelner zaczepial, stroili miny do niego, a ten sie chichral. troszke chyba sie osmielil, ale rewelacji nie widze

Ostatnia edycja:
munka jak pisałam moja pannica jest łyżeczkowa, więc tylko kaszki. Na śniadanie co 2-3 dzień, a na kolacje codziennie:) Moja miała takie krostki dwa tygodnie temu, smarowałam, nawilżałam i same zeszły:) Dokładnie identyczne jak opisujesz i tylko na karku. A co lekarz powiedział?

jutro jadę do lekarza, bo i tak muszę wziąć skierowanie na USG nerek, więc przy okazji zapytam.

josie - ale mieliście tam fajnie! :-) oby w Polsce pogoda dopisała, jak pojedziemy nad morze! No i gratuluję postępów młodego.

spaaaaać!!

pierwsza :| Nikos w zlobku meza rwa nie odpuszcza :(:(:( bylo dwa dni lepiej i znowu sie pogorszylo ?!?!?!?!?!?!?
jakos ja tez czuje sie przytloczona nie umiem sie wbic znowu w forumowy rytm

Josie super ze udal sie wyjazd .... zazdroszcze :D teraz mozemy jakos sie spotkac jak juz sie ogarniecie :) NIkos zdrowy Jas widze ze tez :)

A co do lekarza, to jadę, bo od kilku dni G ma wysypany kark. Nie wiem od czego to. Myślałam, że może potówki, ale nie wiem. Są to takie raczej krostki blade, ale też są miejsca troszkę zaróżowione. Jadę zapytać o co lotto. Miał któryś maluch tak??????

Mój miewa takie krostki. Lekarka mi powiedziała, że jest gorąco, dziecko się poci, może coś je podrażnia i dostaliśmy maść z antybiotykiem taką trochę przeciwgrzybiczną- przeszło po jednym użyciu:tak:

Munka w sumie nic sie nie stalo. Wisi nad nami taki kredyt odnawialny. I niby nikt nie rzada od nas splaty, ale L caly czas chodzi i narzeka, ze caly czas na minusie. Narzeka, narzeka, ale jak sie trafia jakas "okazja" typu wzmacniacz do auta czy gra na przecenie to zapomina o debecie. Dlatego postanowilam wziac sprawy w swoje rece, wyznaczylam konkretna kwote do wydawania co tydzien (oprocz wszystkich rachunkow) i koniec. Nie ma kupowania *******.

Jesli chodzi o krostki ro nie pomoge. Tomkowi czasem wyskakuja takie drobniutkie rozowe, moze uczulenie, ale ciezko mi dojsc od czego. Poza tym zadnych dolegliwosci nie ma, a dla tutejszych lekarzy to jest normalne... jak wszystko :p

Mloda ja tez patrzylam na wyglad :p No i na to zeby mi sie za drzwi zmiescil.

Moj tato ma w Pl wodny odkurzacz i jak bylam, to musialam wyprobowac... Instrukcji nie chcialo mi sie szukac, obsluzylam intuicyjnie i skonczylo sie to na kaluzy wody na podlodze i Tomcia taplajacego sie w niej.
A wlasnie a propo taplania. Wczoraj mlody wylal cala szklanke (zimnej) kawy na parkiet i brodzil w niej w swoich pieknych bialych spiochach. Moja wina, bo naiwna myslalam, ze jak postawie na poleczce pod lawa to nie zauwazy :baffled:

Pamka pracujesz w rowerach? a jaka dokladnie firma?

Arkus & Romet

Muńka super wózek tylko zastanawiam sie gdzie podnóżek jest....:sorry:

reklama
Do góry