kasiekz
Fanka BB :)
josie zazdroszczę wakacji i już nie mogę doczekać się swoich A tu do drugiej połowy sierpnia daleko...
munka daj znać co powie lekarz. a skierowanie na usg nerek dla kogo?
pamka u mnie pojawiają się dokładnie w upały i jak młoda jest dłużej na słońcu. i schodzą po oilatum a jaką maść dokładnie mieliście?
andzia życzę, aby 'mendy' szybko wylazły!
claudette naleśnik ze szpinakiem, serkiem, owocami lub racuch z jabłkiem/bananem/mango, kanapeczka (zazwyczaj chleb wywala i zjada samą szynkę z ogórkiem), budyń lub kisiel, czy po prostu banan cały lub jogurt z owocami.
aylin miałam kiedyś genialną rozpiskę na wypasione menu dla dzieci na 7 dni. jak znajdę to wkleję linka
kasienka ufff nie jadam łososia
Sto lat NATASZKO!
munka daj znać co powie lekarz. a skierowanie na usg nerek dla kogo?
pamka u mnie pojawiają się dokładnie w upały i jak młoda jest dłużej na słońcu. i schodzą po oilatum a jaką maść dokładnie mieliście?
andzia życzę, aby 'mendy' szybko wylazły!
claudette naleśnik ze szpinakiem, serkiem, owocami lub racuch z jabłkiem/bananem/mango, kanapeczka (zazwyczaj chleb wywala i zjada samą szynkę z ogórkiem), budyń lub kisiel, czy po prostu banan cały lub jogurt z owocami.
aylin miałam kiedyś genialną rozpiskę na wypasione menu dla dzieci na 7 dni. jak znajdę to wkleję linka
kasienka ufff nie jadam łososia
Sto lat NATASZKO!
Ostatnia edycja: