reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki ja dziś tylko na chwilkę bo po szampanie jakaś "zmęczona" jestem ;-) dziękujemy wszystkim za życzonka :*
imprezki mamy w weekend więc zdam na pewno relację
buziaki

reklama
Muńka spokojnie, napiszesz jak będziesz miała czas, a może los sprawi że i my się spotkamy to mi wtedy wszystko pokażesz :-D:-D

dobra ja spadam spać bo o 3 pobudka, nadrobię Was jutro bo biorę lapka, mam nadzieję że WIFI które proponują w miejscu gdzie będę mieszkać będzie lepsze niż u Agnieszki :-D

dzień dobry,

sto lat roczniaczkiZobacz załącznik 564371 64d0a1b63c3785bdgen.jpg

lece piec biszkopt na tort dla mojego szkraba.

Paaaa

Załączniki

• 64d0a1b63c3785bdgen.jpg
    64d0a1b63c3785bdgen.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 17
Na dobranoc Najlepsze Zyczenia Dla Kolejnych Slodkich Roczniakow!!!:)

Alijenka taplaj sie tam w slonku!

Aylin widze ze tez sama torcika robisz:) ja pieke w sob. na niedzielna roczkowa impreze! Oby smaczne nam wyszly:p

Kasia.natka tez w weekend robie urodzinki:) ale beda mialy dziewczyny z bb imprezowych relacji:p

Pierwsza :happy:

Dzień dobry, u nas słoneczko świeci od rana i jest cieplutko, zapowiada się piękna pogoda :-)

Lecę na naradę, miłego dnia!

Witam druga:) UNas 16 dochodzi i mamy 23.C bardzo piekny dzionek dzis u nas. No wracamy do normy dzis pobudka o 6 . MIlego dzionka wam a ja ide zapiekac ziemniaczki z cebulka mniam

Holoł
Wreszcie przespalam całą noc. Raz tylko Szymek zakwękał ale zmęczenie. zrobiło swoje i nie reagowałam. Dobrze że się nie rozbudził i nie rozplakal.

Paulina ale masz fajnie z pogodą.
Iwon Tobie też zazdroszczę.
U mnie kicha. 19 stopni, pochmurno, powietrze takie mokre że aż niemiło się oddycha.
Do tego młody jeszcze charcze i ściągam mu gęste gluty. Mam wrażenie że ten katar nigdy mu się nie skończy. Dzis 7 dzień.

u mnie ma być 22C. od rana bez wietrznie i w końcu zapowiada się na dłuższy pobyt na dworze:)

odebrałam lapka z naprawy i jestem cała happy:D swoją drogą robię w nd roczek, więc mam toe rzeczy do zorganizowania, pozałatwiania, posprzątania itd., a mój mąż siedzi sobie na 2 dniowym szkoleniu integracyjnym (grill, spływ pontonem itd.) i normalnie bierze mnie nerwica:/

mlodak zazdroszczę przespanej nocy. u mnie od 1.30 do 3.00 było jęczenie, kręcenie się, płacz i w końcu zwymiotowała. wstała jak zawsze o 8.30. nie mam pojęcia od czego, bo nic nie zjadła nowego. zęby kolejne też nie idą...

rysica moja całkiem podobnie. śmiga na dworze jak stary, ale na trawie przewraca się. jest taka różnica między nimi, że moja nie chce dać ręki, mówi 'be' jak próbuje ją złapać. woli się przewracać:D

Ostatnia edycja:
reklama
oj kasiekz, też by mnie brała nerwica!! chyba nie dałabym rady sama z tym, co mamy do zrobienia przed roczkiem, który wyprawiamy w przyszłą sobotę.

Do góry