reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
helooooo

Aylin
czyli koniec z UU?? Jak Ci z tym?

smutno
jakoś tak chciałabym jeszcze. Ale pokarmu i tak praktycznie juz nie mam. Młoda nie chce. Więc nie ma sensu się męczyć - jest plus :) tatus bedzie latał w nocy hipp-a robić. Aco :p

No i pytanie dawno niezadawane : Czy ktoras jeszcze nie dostala okresu po porodzie??????? -

ja :) ale biore tabletki a to pewnie taz jakiś wpływ ma

zaza - no, to wybiłyśmy się razem! U nas dziś dokładnie to samo! Obudziłam się o 3.30, więc poszłam zobaczyć, czy G się nie odkopała, zaglądam do łóżeczka a G siedzi i się na mnie patrzy :szok: wzięłam ją do nas, ale nie zasnęła, dostała więc mleko i usnęła o 4.30 :-) nieczęsto się zdarza mleko w ciągu nocy, ale jakby nie dostała to pewnie by nie usnęła za szybko.

no i u mnie to samo. Pewnie noc taka.

Miałam i taką wizję. A K to nawet po gwoździe i młotek chciał iść. No ale ja wymiany mebli nie planuję a stół troche kosztował jednak :)

Uff chwila spokoju więc tak na szybko
Wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniaków !!:-)
I duuuużo słońca dla tych którzy już się wczasują i dla tych którzy się szykują na wakacje
:-):-)

No i się stało:crazy: Pierwsza infekcja u Nikoli chyba w natarciu. Wczoraj była nieswoja i dostała gorączki, więc nie czekając pojechaliśmy do lekarza, ale nic nie stwierdziła (ząbki też wykluczyła)i dała skierowanie do laryngologa bo może to uszka. Narazie tylko ibufen, ale jak do południa znów dostanie goroączki to chyba pojade na ostry dyzur, bo nie będę szukała przychodni laryngologicznej w której nas przyjmą:-(

Kurde ta cholerna pogoda, pewnie to przez to. Ale nic trza zacisnąć zęby i oby do 5 lipca bo wtedy jedziemy na wakacje do włoch. Przynajmniej tam pogoda chyba będzie pewna :-D:-D

...ciągle się martwie, niech ta gorączka odpuści !!
I przepraszam że tylko o sobie :sorry:

Tylko na dwa slowa, potem was poczytam i odpisze!

Moja wygryzla kawal lawki ktora ma siedzisko z ekoskory! Normalnie mam w domu szczeniaka-wszystko pogryzione!

Andzia bzdety, nie martw sie! Moja kuzynka dostala po 1, 5roku karmienia uu pierwszy okres a ja mialam juz dwa razy w odstepie 2miesiecznym:p

Alijenka i MsMickey szerokiej drogi i duzo slonka!!!

Aylin zazdroszcze konca uu. Pewnie ci troche dziwnie ale masz z glowy:)

Ostatnia edycja:
Atinka zdrówka dla Nikoli. Mój właśnie kończy katar (3 raz w życiu) i też miał gorączkę ale tylko jeden dzień. Ale i tak się stresowalam.

Kasiekz ja mam szafki porysowane :) bo sobie je lizal tyle że zęby zaczęły wychodzic a ja o tym nie pomyślałam.

Właśnie chciałam chwycic lyka kawy a tam..... Smok!!!

Ostatnia edycja:
Uff chwila spokoju więc tak na szybko

No i się stało:crazy: Pierwsza infekcja u Nikoli chyba w natarciu. Wczoraj była nieswoja i dostała gorączki, więc nie czekając pojechaliśmy do lekarza, ale nic nie stwierdziła (ząbki też wykluczyła)i dała skierowanie do laryngologa bo może to uszka. Narazie tylko ibufen, ale jak do południa znów dostanie goroączki to chyba pojade na ostry dyzur, bo nie będę szukała przychodni laryngologicznej w której nas przyjmą:-(
zdrowka dla Nikoli, do wyjazdu napewno wydobrzeje:tak:

Tylko na dwa slowa, potem was poczytam i odpisze!

Moja wygryzla kawal lawki ktora ma siedzisko z ekoskory! Normalnie mam w domu szczeniaka-wszystko pogryzione!

Andzia bzdety, nie martw sie! Moja kuzynka dostala po 1, 5roku karmienia uu pierwszy okres a ja mialam juz dwa razy w odstepie 2miesiecznym:p
:-D:-D:confused2:

mam nadzieje ze nie ma to nic wspolnego z hashi - brak okresu oczywiscie:-D:-p

Mlodak - Szymek chyba bawi sie w chowanego tzn chowa smoka: w nocy w spiworek, a teraz w filizanke z kawa. Moge sie zalozyc, ze jakbys zaczela szukac to za Chiny bys nie znalazla:-D:-D

Ostatnia edycja:
Andzia aaaa to sorry, coś namieszałam z tym UU :sorry: I nie wiem jak to jest z UU jak już są zęby, ale przecież wiele mam karmi do 3 r.ż. więc pewnie dasz radę :)

Zazka co racja, to racja z tą wygodą :tak: Ja to chyba nawet bardziej boję się, że on będzie robił sceny jak zrezygnuję z butli, bo przyzwyczajony, że po wieczornej kąpieli mocno go przytulam, daję butlę i głaszczę po głowie. No który chłop by chciał zrezygnować z takich pieszczot? :-D;-)

Alijenka Ty też nad morze? No to i Tobie tej ponętnej opalenizny życzę :-p Przywieź trochę słoneczka na BB :)

Kasieńka super, że Nikoś tak idelanie równomierny ;-) Ale z tym chwaleniem się przespanymi nockami to przesadziłaś :crazy: ... ;-)

Muńka
mnie się wyświetla reklama Nivea. A co do opadającej pieluchy, to przecież napisałam, że jak ma koszulkę, to mu rowka widać :-D

A co do cycoow to myślałam że zainteresowanie nimi jest blizej pełnoletności niz roczku :))) Ale najwidoczniej starej daty jestem, hihi.

:-D

Aylin oby nie musiał wstawać z hippem, oby nie musiał ;-)

Andzia no właśnie poszukiwania Amuletu (tak K nazywa smoka) trwały od godziny jakiejś. Az w końcu odpuściłam. A tu taka niespodzianka :)

U mnie body obowiązkowe jak na razie. Inaczej też rów byłby na wierzchu.

reklama
Mlodak Szymus cwiczy spostrzegawczosc rodzicow :D:D:D:D

Iwon przepraszam :p

Andzia a moze trzeci szkrab :p

Kasiekz moze myslala ze jakis nowych witamin uswiadczy

Muńka u nas w domu chodzi w koszulkach a na polu bodziaki, raczej nigdy sie nie przesikal, i jakos pieluszka nie opada na tyle zeby wystawal mu rowek :D ale on gjubasek :D

Ostatnia edycja:
Do góry