alijenka
Mamcia Nataszki :))
mlodak ja przykleiłam właśnie wszystkie zabezpieczenia na super glu ale mi na meblach nie zależy bo i tak planujemy remont i wymianę wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin czyli koniec z UU?? Jak Ci z tym?
No i pytanie dawno niezadawane : Czy ktoras jeszcze nie dostala okresu po porodzie??????? -
zaza - no, to wybiłyśmy się razem! U nas dziś dokładnie to samo! Obudziłam się o 3.30, więc poszłam zobaczyć, czy G się nie odkopała, zaglądam do łóżeczka a G siedzi i się na mnie patrzy wzięłam ją do nas, ale nie zasnęła, dostała więc mleko i usnęła o 4.30 :-) nieczęsto się zdarza mleko w ciągu nocy, ale jakby nie dostała to pewnie by nie usnęła za szybko.
zdrowka dla Nikoli, do wyjazdu napewno wydobrzejeUff chwila spokoju więc tak na szybko
No i się stało Pierwsza infekcja u Nikoli chyba w natarciu. Wczoraj była nieswoja i dostała gorączki, więc nie czekając pojechaliśmy do lekarza, ale nic nie stwierdziła (ząbki też wykluczyła)i dała skierowanie do laryngologa bo może to uszka. Narazie tylko ibufen, ale jak do południa znów dostanie goroączki to chyba pojade na ostry dyzur, bo nie będę szukała przychodni laryngologicznej w której nas przyjmą:-(
Tylko na dwa slowa, potem was poczytam i odpisze!
Moja wygryzla kawal lawki ktora ma siedzisko z ekoskory! Normalnie mam w domu szczeniaka-wszystko pogryzione!
Andzia bzdety, nie martw sie! Moja kuzynka dostala po 1, 5roku karmienia uu pierwszy okres a ja mialam juz dwa razy w odstepie 2miesiecznym
A co do cycoow to myślałam że zainteresowanie nimi jest blizej pełnoletności niz roczku )) Ale najwidoczniej starej daty jestem, hihi.