Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.
hehehehe, to musisz mu kupić świeczkę w kształcie kwiatka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.
no i to jest pomysl :-) ale czy taka znajde. Wyobrazam sobie wileka paprotke na srodku tortahehehehe, to musisz mu kupić świeczkę w kształcie kwiatka ;-)
Hej Ladies,
nie pisałam bo byłam/jestem w ferworze szykowania do wyjazdu nad morze. Wczoraj zajechalismy jeszcze do Ł a za chwilę ruszamy. Cykam się zdeczko, jak G zniesie drogę... Na szczęście wprawę w podrozowaniu ma;-) tylko nie tak długim.
Trzymajcie kciuki:-)
uściski dla wszystkich mamidzieciów ;-);-);-)