reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam,

andzia akurat na wyspach teraz była ładna pogoda, ja od 8 dni jestem w Polsce i jest typowo angielska pogoda, zła jestem jak nie wiem.

zaza 16-tego czyli dopiero w przyszły weekend, właśnie słyszałam, ze ma być ładnie i oby było :tak:

Pamka ale Julek ma fajne kalosze, supe wyglada :tak:

Gratuluje dzieciaczkom pierwszych kroków :-)

Ale mi leci szybko ten pobyt w Polsce, jak zawsze, ale juz trochę tesknie za domem, dzisiaj mąż przylcial ale do Łodzi i w sobotę bierze auto od cioci i po nas przyjeżdża. Musi na spokojnie pozalatwiqc jeszcze sprawy z mieszkaniem po teściowej. W niedziele jedziemy do Łodzi.

Hej

ViolaPop i kassia.natka wszystkiego najlepszego dla Waszych roczniaków !!!!!!!!!!!
Ile słoników jest na pierzynce,
ile samochodzików w drewnianej skrzynce,
ile gwiazdek jest na niebie,
tyle wiary miej wciąż w siebie.
Takie oto me życzenia
w pierwszą rocznicę twego urodzenia.

U mnie coś dziś nocka beznadziejna, młoda usnęła dopiero o 22 i chyba z 3 razy do niej wstawałam, a wstała o 5,50 :-(, ja głupia myślałam że jak tak późno zasnęła to i później wstanie ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

mlodak moja tak samo robi że zagląda mi w dekolt ale ja nie reaguję na to i już zapomina że coś takiego robiła, reaguje tylko jak mnie szczypie

kasia.natka moja też lubi sutki mojego K i też go w nie drapie :-p:-p:-p:-p i jeszcze pępek wkłada do niego palucha !!!!

polaa wiadomo że gdzie indziej niż w domu zawsze czas leci szybko :sorry:

Hej Ladies,
nie pisałam bo byłam/jestem w ferworze szykowania do wyjazdu nad morze. Wczoraj zajechalismy jeszcze do Ł a za chwilę ruszamy. Cykam się zdeczko, jak G zniesie drogę... Na szczęście wprawę w podrozowaniu ma;-) tylko nie tak długim.

Trzymajcie kciuki:-)

uściski dla wszystkich mamidzieciów ;-);-);-)

Hej Ladies,
nie pisałam bo byłam/jestem w ferworze szykowania do wyjazdu nad morze. Wczoraj zajechalismy jeszcze do Ł a za chwilę ruszamy. Cykam się zdeczko, jak G zniesie drogę... Na szczęście wprawę w podrozowaniu ma;-) tylko nie tak długim.

Trzymajcie kciuki:-)

uściski dla wszystkich mamidzieciów ;-);-);-)

&&&&&&&&&&& Gocha da rade :tak: Udanej podrozy, przyjemnego pobytu i pieknej opalenizny. Rowniez sciskamy:-)

Hej baby,

zauważyłyście że od pewnego czasu nasze posty nie zaczynają się już od: dzisiejsza nocka spoko...nocka-masakra :-p Hihi, no to powrócę do korzeni i powiem, że noc miałam wyjątkowo udaną, bo Julo obudził się tylko o czwartej na mleko i poszedł spać :-) Jestem wyspana, jupiii...

Dziękuję Wam kochane za odpowiedzi w sprawie bodziaków i picia z butelki <cmok>. Czyli fakt, że mały śmiga w koszulce i przy nachylaniu widać mu czasem rowka nie świadczy o mnie źle :-D;-) No i muszę spróbować ze zwykłym niekapkiem. Pytanie tylko czy mleko też z niego dobrze poleci?

Kasiu gratulacje dla Misi :-)
Co do wątku roczkowego, to jak chcecie ;)

Paulinamaria leję z tych rajtek :-D Większość facetów to prawie homofoby, niestety ;)

Andzia, kasiek no to skoro decyzja o końcu UU (jeju, jak dawno nie czytałam tutaj tego określenia :sorry:) podjęta, to trzymam kciukasy, żeby wszystko się powiodło.
Jakoś mnie tak sentyment naszedł jak to przeczytałam. Pamiętacie moje boje z karmieniem piersią? :sorry:

Aylin
czyli koniec z UU?? Jak Ci z tym?

Muńka bravo dla młodej za dmuchanie świeczki ;-) A z tą pogodą, to ja miałam jeszcze lepiej, bo jakiś czas temu wyszykowałam chłopców na spacer, M. z nimi wyszedł, po czym dzwoni do mnie domofonem i pyta czy wyglądałam przez okno - okazało się, że padał deszcz :sorry: To znaczy taka mżawka, dlatego nic nie zauważyłam.

Claudette udanego urlopu! Oby mała była dobra dla mamusi w tym czasie i dała jej odpocząć ;-)

Alijenka no bo nad morzem ciepło tak jak u nas w sz-nie :-) Od kilku dni ładne słoneczko i chodzimy w krótkim rękawku :-)

Młodak przejdzie mu z tymi cyckami ;) To ponoć normalne w tym wieku :tak:

Rysica oby Monia się szybko przekonała, że świat jest fajniejszy w pionie ;-)

Msmickey szerokiej drogi, czystej plaży, gorącego słońca i ponętnej opalenizny :cool2:

Mój bąbel wczoraj już całkiem ładnie śmigał na dwóch nogach :-) Wygląda to tak, że przejdzie parę metrów, potem się chwieje i upada. Ale wstaje i idzie dalej. Nadal jednak bezpieczniej się czuje, gdy ktoś go prowadzi za rękę. Czy to już można zacząć chodzeniem? Jeśli tak, to nie prześcignął brata, bo K. zaczął w wieku 10 m-cy.

Iwon - no to juz nie pojedyncze kroczki, tylko chodzenie - gratulacje:tak:
Zadroszcze pieknej pogody. Wczoraj ogladalam prognoze i o Tobie myslalam - wszedzie chmury, burze,a u was sloneczko.
No i prostuje jeszcze raz - nie rezygnuje z Uu, a napewno tego nie chce, ale .... kolejne zeby nadchodza... bbrrrrrrrrrrrr

reklama
Heloł

Iwon ja się wybiję, bo dzisiaj pobudka o 3.30, z powrotem zasnął o 4.30 i spał do 5.30 - wow, co nie? :confused2:
w temacie bodziaków, to my nosimy, ale ze względu na pogodę, ale jak jest ciepło io bezwietrznie to już tylko koszulka
nad butelką sama się zastanawiam, bo wiem, że chyba czas się z nią rozstać, ale jak sobie pomyślę ile czasu będzie pił z niekapka to z wygody wolę jednak jeszcze karmić z butelką :zawstydzona/y:

Kasia.natka fajny pomysł z tym roczkowym wątkiem :)

mlodak dziecko masz jak najbardziej normalne :yes: mój też krzyczy przy przebuieraniu, też się drze jak mu coś zabiorę, cycki woli akurat taty, ale mnie po karmieniu prawie nic nie zostało :-D

MsMickey szerokiej drogi!!!

Iwon chyba mozna to już nazwać chodzeniem :) fajnie ci ;)

i oczywiście WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW - ANTOSIA I DOMINIKI!

Do góry