reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witajcie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW!!!!!!!!!!!!!

Mlodak - chłopy tak mają, mój ani razu nie miał cyca w buzi, a zawsze mi ręce w dekolt pcha.

Znasz ten kawał: co mają wspólnego kobiece piersi i kolejki elektryczne??? Z przeznaczenia są dla dzieci, ale faceci lubią się nimi bawić.

reklama
mlodak moja Misia jest dziewczynką i choć karmiłam ją piersią 7 miesięcy to od kilki dni strasznie interesują ją moje cycki ale zupełnie nie w kategoriach pokarmowych :eek: to raczej taka ciekawość ;-)

dziewczynki a co myślicie o założeniu osobnego wątku "roczkowego", można by tam przenieść opisy urodzinek bi fajnie będzie poczytać kiedyś kiedyś :sorry: co myślicie???

jak dla mnie spoko :-)

Mam mały problem. Młody nigdy nie karmiony piersią (nie liczę tych dwóch dni w szpitalu bo raczej tego nie pamięta) zaczął się dopierać do mojego dekoldu, delikatnie mówiąc. Podchodzi i bezczelnie zagląda sobie oraz łapie za biust :szok::szok::szok: Czuję się z deka dziwnie. A zaczęło się przedwczoraj rano gdy po przebudzeniu zostawiłam go w łóżeczku i poszłam do sypialni szybko się ubrać. Zdążyłam założyć dół garderoby (czytaj dresy oraz majtki) oraz biustonosz i zaczął płakać. Więc poleciałam do niego a on uśmiech na twarzy i dawaj zaglądać mi w stanik!!!! Teraz nie mogę się za bardzo do niego zbliżać. Normalnie moje dziecko mnie molestuje!!!!! A dodam, że on nie dostał "gazetki" na roczek tak jak Tomcio Niespodzianki :-D

moja już od jakiegoś czasu zagląda mi w dekolt i szuka sutków :sorry: jak znajdzie, to łapie i się do mnie uśmiecha :-D

[video=youtube;U5SzHbWUzN0]http://www.youtube.com/watch?v=U5SzHbWUzN0[/video]

Dwa dni temu Monika zaczęła chodzić, chodziła między mną a mężem i Szymkiem chyba godzinę, a wczoraj i dziś już nie chce :p Zupełnie jak brat, najpierw kilka razy długość pokoju, a potem przez tydzień nic :p tylko on miał rok i jeden dzień, a Monika 11 m-cy i 3 dni :)

Czyli mam zupełnie przeciętne dziecko, które drze się jak go przewijam bądź przebieram, wscieka się gdy zabieram mu srubokręt, ryczy, wrzeszczy i oklada mnie rekami kiedy mówię mu "nie" oraz maca mnie po biuście. To się uspokoiłam :)))

reklama
Rysica a jak Monia delikatnie upada:shocked2:
Aylin, Kasiek zle mnie zrozumialyscie. Ja nie chce konczyc karmienia piersia. Ja przygotowuje sie na to psychicznie. Mati z wielka radoscia mnie podgryza ( fakt, ze dopiero jak sie naje, albo znudzi) i ni e chce miec odgryzionych sutkow, jak gorne zabki mu wyjda.
Mlodak moj tez wrzeszczy z byle powodu. Nie wiem czy to normalne, bo Adi tego nie robil. co do cyca - no coz - dorasta:-D
Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.:laugh2:
Kasienka - nie wiem czy moge zapytac, ale czy Ty przypadkiem nie chcesz nam o czyms powiedziec???????:sorry2:

Do góry