reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zaza o ludzie! A powiedz, jak się czujesz? Mam nadzieję, że jest teraz ktoś z Tobą, zanim emocje całkiem opadną... Pewnie musiało Ci całe życie przelecieć przed oczami w tym strasznym momencie...

;-)

reklama
dziewczyny tu się nie ma co śmiać, bo mnie się na prawdę słabo zrobiło;-) iwon szefa trzyma mnie za rękę i pociesza;-)
a tak serio to ostatnio zablokowali nam facebooka. wczesniej był tylko po wykorzystaniu czasu, a teraz wcale się nie da wejść... znaczy się ja wchodzę, bo znalazłam sposób jak obejśc system :-D wchpodzę na inną stronę, która wymaga zużycia czasu i szybko zmieniam na fb:-D już koleżankom sprzedałam:-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych roczniakow. Cmok. Cmok :-)

Aylin wspolczuje choroby/ zebow. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Kasienka oby Twojemu mezowi tez szybko przeszlo.

Polaa Kubusiowi rowniez zdrowka. Alez ta zmiana klimatu na dzieci wplywa. Nie pamietam kto byl jeszcze zachorobowany ( Andzia, nie Twoje chlopaki?), ale zycze zdrowia.

Iwon dzieki, ze pytasz - nastroj lepszy. Slonce wyszlo, piekna pogoda czlowiekowi razniej na duchu. No i malz troche sie poprawil. Na razie male kroczki, ale zawsze cos - kanapeczki Tomciowi daje ;) Raz nawet pol (
:eek::eek:) sloiczka z owocami, po czym oddal mi i powiedzial, ze jak na pierwszy raz wystarczy :confused2:

Zaza usmialam sie :D

Roczek minal nam w miare spokojnie. Bylo 7 osob + trojka dzieci. Zrobilismy grilla, kazdy sie najadl, a pozniej spalil biegajac za dzieciakami. Moj ancymonek robil najwieksza awanture jak mu sie nie pozwalalo na cos. Nie wiem czy wasze tez tak maja, ale normalnie wpada w histerie. Wrzeszczy, piszczy, probuje sie wyrwac - czy to kolejny skok/kryzys jednoroczniaka??? Tomcio dostal samochodzik do odpychania (na razie siada, podnosi nogi do gory i czeka az go ktos bedzie pchal - najlepiej szybko), kierownice chicco (bardzo zainteresowany), dwie pary butkow nike (na szczescie sporo za duze, bo sa troche za sztywne na teraz jak na moj gust) i gazete z golymi cyckami (kuzyn L stwierdzil, ze skoro juz skonczyl rok to moze popatrzec
:sorry:). Z rzeczy do wybrania - najpierw chwycil pieniazek podsuniety przez kolege (stwierdzilismy, ze sie nie liczy), za drugim razem ksiazeczke. Bedzie bogaty albo madry ;) Albo i to, i to.

NIe wiem co to ale w dniu dzisiejszym odnotowałam juz 7 kupe.... kurna wcale nie biegunkowe. I nie wiem co robic? iśc do pediatry??? W zęby nie da sobie zaglądnąć....

zaza - hehe i zawał gotowy :) przez bb :) mi na szczeście tylko nki zablokowali. Facebooka nie, poczte zablokowali, potem ktoś cos musiał zrobić i odblokował i na szczęście zablokowac zapomniał :)

hmmm leje na dworze, a wy zamiast się kisić przed kompem, to co robicie? gdzie jesteście? ;-)

Niespodzianka super, że roczek się udał!!! tez mi się imprezowa grillowa marzyła, ale musiałabym chyba świniaka na ruszcie upiec dla tych 20 osób ;)
p.s. cieszę się z postępów małża ;)

aylin a śluzowate są te kupki? bo jak nie to bym poczekała, jesli nie ma gorączki i zachowuje się normalnie... a jak apetyt?

Wszystkiego Najlepszego dla Roczniakow :-):tak:

Dzieki Dziewczyny,
Niespodzianka to Wojtek chory, Kuba to twardy zawodnik :-D Daje rade, pogoda beznadziejna a mąż dzisiaj dzwonił i u nas w Anglii ciepelko a ja przylecialam sie do Polski opalac, zła jestem jak nie wiem. Mam tylko nadzieje, ze w następna niedziele jak mamy chrzciny i roczek bedzie ciepło i słońce, o to sie modlę :-D Mąż juz w sobotę bedzie u nas a w niedziele jedziemy do Jego rodziny.

reklama
Dobry wieczór :sorry::-)

Dolecieliśmy cali i zdrowi lot nie najgorszy aczkolwiek Aurelka troszkę płakała ze zmęczenia ale w końcu zasnęła :tak: W PL jesteśmy od niedzieli pogoda całkiem, całkiem :-) Szykujemy się na roczek i odwiedzamy rodzinkę. Aura wszystkich oczarowuje śpi i je ładnie więc mamusia zadowolona :tak: Druga górna jedynka w natarciu :tak:

A TERAZ SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA ROCZNIAKÓW OD AURELKI I CIOCI

13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg

P.S Postaram się nadrobić ;-)

Załączniki

• 13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg
    13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 26
Do góry