reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
zaza hahahhahaa
andzia1980
Fanka BB :)
masakra!!!!!!!!!!! Na moment serce mi zamarło!!!!!!!!!!!!! myślałam, że mi w pracy dostęp do bb zablokowali
Muńko lekko pobolewalo juz ze dwa tygodnie temu... potem w srode bylo juz zle a w czwartek ledwo chodzil i wtedy pojechal do szpitala ... w szpitalu powiedzieli ze z kregoslupem nie jest zle choc on ma ogolnie skrzywiony od mlodosci ... ale nie powiedzieli ze to dokladnie od niego ... nie powiedzieli w ogole ze od czegos konkretnego ... zalecenia to zastrzyki i leki i lezenie i z tego co czytam u gory to poki co ma faze otsra tego czegos
to dopóki nie przejdzie ten silny ból to niech odpoczywa w takiej pozycji którą opisałam wyżej, a poniżej ilustracja (oczywiście ręce nie muszą być spuszczone).
zaza - to przeżyłaś chwilę grozy!!!!!!
Załączniki
Kasienka_
Muńka tak spac sie staral dzisiaj w nocy ... ufff mam nadzieje ze go w koncu pusci a potem go wysle do lakerza znowu zeby dali mu do rehabilitanta skierowanie ... albo znajde mu jakiegos bo nie chce zeby mu sie wrocilo ... dziekuje za rady
Zaza biedactwo
Zaza biedactwo
alijenka
Kasienka aby mu się to nie wróciło to nie może później przede wszystkim dźwigać, gwałtownie się schylać, gwałtownie czegoś podnieść itp
Kasienka_
Alijenka to niemozliwe bo on jest mechanikiem samochodowym ... o ile schylanie albo podnoszenie gwaltowne mozna wykluczyc o tyle samego podnoszenia nie da sie wyeliminowac... mozna zmienic styl schylania albo podnoszenia ale musi podnosic niestety i czasem sie schylac
alijenka
no tak właśnie myślałam że on coś takiego robi że nie obędzie się beż schylania i podnoszenia, będzie mu ciężko będzie musiał dużo ćwiczyć ten kręgosłup aby mocno wzmocnić mięśnie kręgosłupa
reklama