reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
masakra!!!!!!!!!!! na moment serce mi zamarło!!!!!!!!!!!!! myślałam, że mi w pracy dostęp do BB zablokowali:-p

Muńko lekko pobolewalo juz ze dwa tygodnie temu... potem w srode bylo juz zle a w czwartek ledwo chodzil i wtedy pojechal do szpitala ... w szpitalu powiedzieli ze z kregoslupem nie jest zle choc on ma ogolnie skrzywiony od mlodosci ... ale nie powiedzieli ze to dokladnie od niego ... nie powiedzieli w ogole ze od czegos konkretnego ... zalecenia to zastrzyki i leki i lezenie i z tego co czytam u gory to poki co ma faze otsra tego czegos

to dopóki nie przejdzie ten silny ból to niech odpoczywa w takiej pozycji którą opisałam wyżej, a poniżej ilustracja (oczywiście ręce nie muszą być spuszczone).
pozycja_lezenia.jpg

zaza - to przeżyłaś chwilę grozy!!!!!! :-D

Załączniki

• pozycja_lezenia.jpg
    pozycja_lezenia.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 23
Muńka tak spac sie staral dzisiaj w nocy ... ufff mam nadzieje ze go w koncu pusci a potem go wysle do lakerza znowu zeby dali mu do rehabilitanta skierowanie ... albo znajde mu jakiegos bo nie chce zeby mu sie wrocilo ... dziekuje za rady

Zaza biedactwo

Alijenka to niemozliwe bo on jest mechanikiem samochodowym ... o ile schylanie albo podnoszenie gwaltowne mozna wykluczyc o tyle samego podnoszenia nie da sie wyeliminowac... mozna zmienic styl schylania albo podnoszenia ale musi podnosic niestety i czasem sie schylac

no tak właśnie myślałam że on coś takiego robi że nie obędzie się beż schylania i podnoszenia, będzie mu ciężko będzie musiał dużo ćwiczyć ten kręgosłup aby mocno wzmocnić mięśnie kręgosłupa

reklama
Kasienka - tak, alijenka dobrze mówi. Skoro ma taką pracę, to musi bardzo wzmacniać mięśnie grzbietu i brzucha i przede wszystkim podnosić wszystko z pozycji zgiętych nóg. Lepiej, żeby kucał zamiast schylania.

Do góry