andzia1980
Fanka BB :)
Zaza wspolczuje, duzo zdrowka
Kasiulka1980 - co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Kasiulka1980 - co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Munka po woli chcemy złożyć go do kupy zobaczymy jak nam wyjdzie. Np okazuje sie ze bateria nad wanna nie wyszla nad wanna trzeba przerabiać :-/ no ale dobrze ze przed płytkami tow wyszło. Tak samo babka zaprojektowała nam szybe od prysznica 120cm i wyobraź sobie że ledwo co bysmy weszli pod ten prysznic - zmniejszylismy na 100 cm i jeszcze mogłabym tak długo. Jak zakończymy oczywiście zapraszamy :-)
znaczy chodzi mi o sam moment jak rwa kulszowa złapie i ten ból że się ruszyć nie możesz, mi przeszło po 2 tyg i wtedy powinnam się rehabilitować odrazu, a miałam termin dopiero po 3 miesiącach gdzie wiesz jak to jest jak już coś minie nie chce się już nigdzie iść bo po co !!! człowiek to głupi jest
jak pierwszy raz mi dysk wyskoczył to ja nic zrobić nie mogłam, nawet oddychać !!!!! a teraz jak mnie łapie to na chwilkę i zaraz przechodzi i to się powtarza teraz ciągle