reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej Dziewczyny,

wpadlam tylko napisać, ze żyje. U nas juz lepiej, Wojtek czuje sie lepiej, kaszel tak nie męczy ale ta pogoda, szkoda gadać. A u nas w Anglii podobno super, a przeciez w Polsce chciałam sie opalic :) w niedziele jedziemy do rodziny męża. Mam nadzieje, ze 16 bedzie super pogoda :-)
Chcialam jeszcze złożyć życzenia Wszystkim Roczniakom!!! Przepraszam ale nie mogę być na bieżąco jak tutaj jestem. A od niedzieli w ogóle nie bede miała neta bo będziemy u babci męża. Każdemu dziecku zycze Wszystkiego Najlepszego i duzo uśmiechu :-):tak: Postaram sie jeszcze odezwać przed wyjazdem do Łodzi,
podrowienia dla Wszystkich

reklama
Witam postanowiłam napisac parę zdań co u nas. Jednnym słowem - dzieje sie. A co? Robi sie dach i w tym tygodniu rozpoczynamy wykończenie łazienek. Przyjechał moj brat z rodzinka z IR i mamy ubaw na całego. Bratanek nie odstepuje jej na krok, rozsmiesza ja że mało nie pęknie ze smiechu. W ogóle to Młoda od 3 tyg robi postępy. Sama wstaje i buszuje na razie w lozeczku dla mnie jest ważne ze wreszccie podniosła dupcie. . Wyrzuca smoka za łóżko i beczy bo nie może go dostać tym samym budząc nas ze 3 razy w nocy. Wszystkim się interesuje szczególnie babci kwiatkami i to tymi na balkonie,zębów nadal nie ma choc 2 dni temu gorączkę miała i brzydkie kupy. Kupa na nocniku to juz norma acha i z nowości robi pa pa ale dwiema raczkami. Ja w sobotę byłam na panienskim do 5 rano i odstresowalam się na maksa bo ostatnio to non stop sie śpieszę dosłownie wszędzie. Jutro też planujemy relaksik ale na basenie. Ostatnio kupilam młodej mniejsze koło ratunkowe i tylko ją asekuruję. Może basen też jej pomaga bo zaczęła się też pociągac do wystawiania

Czyli domek jeszcze chwila i będzie w całości :-)
Gratulejszyn dla młodej!!! basen na pewno pomaga jej w sprawności fizycznej, także jak najbardziej korzystajcie z jego zalet.

Hej Dziewczyny,

wpadlam tylko napisać, ze żyje. U nas juz lepiej, Wojtek czuje sie lepiej, kaszel tak nie męczy ale ta pogoda, szkoda gadać. A u nas w Anglii podobno super, a przeciez w Polsce chciałam sie opalic :) w niedziele jedziemy do rodziny męża. Mam nadzieje, ze 16 bedzie super pogoda :-)
Chcialam jeszcze złożyć życzenia Wszystkim Roczniakom!!! Przepraszam ale nie mogę być na bieżąco jak tutaj jestem. A od niedzieli w ogóle nie bede miała neta bo będziemy u babci męża. Każdemu dziecku zycze Wszystkiego Najlepszego i duzo uśmiechu :-):tak: Postaram sie jeszcze odezwać przed wyjazdem do Łodzi,
podrowienia dla Wszystkich

super, że Wojtuś zdrowieje. Z tą pogodą to porażka... mam nadzieję, że niedługo przyjdzie prawdziwe lato!!!!

Aga udanego pobytu, bez zadnych nieplanowanych atrakcji.
Pola- sloneczka i udanych wizyt u rodzinki.
Aylin - zdrowka, oby to byly zeby.
Mlodak - spokojnego dnia

Moj M dzisiaj sam z chlopakami w domu. Adi ma tylko albo az czerwone gardlo i kaszel, wiec narazie bez antybiotyku. Za to ja zakatarzona.:wściekła/y:

Munka po woli chcemy złożyć go do kupy zobaczymy jak nam wyjdzie. Np okazuje sie ze bateria nad wanna nie wyszla nad wanna trzeba przerabiać :-/ no ale dobrze ze przed płytkami tow wyszło. Tak samo babka zaprojektowała nam szybe od prysznica 120cm i wyobraź sobie że ledwo co bysmy weszli pod ten prysznic - zmniejszylismy na 100 cm i jeszcze mogłabym tak długo. Jak zakończymy oczywiście zapraszamy :-)

Ello

hatszept wszystkiego najlepszego dla Piotrusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katrina wszystkiego najlepszego dla KUBUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W Dniu Pierwszych Urodzin

życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów

Aylin oby wszystko dziś było ok !!!!!!!!!!!!!

Waris gratki dla małej za jej postępy nam basen napewno dużo pomógł i fajnie że się pokazłaś :-D

no dziś już wtorek jutro pognam na basenik, a w czwartek w nocy ja jadę się wywczasować :-D:-D:-D:-D:-D już normalnie chcę wyjechać z tego domu !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
mobilizacja jest pelna ...

Niespodzinka sto latek wiem ze spoznione dla Tomusia na pierwszy roczek!!!!!

Aylin zdrowka ... oby szybko przeszlo ... jak nie bedzie chciec pic orsa bo on nie za ciekawy polecam gotowany ryz z niewielka iloscia soli w wodzie i potem odrobine cukru do tego ... i mozna dolac troche marchwki albo jagodek

Polaa zdrowka dla Was nieustannie :)

Andzia dla Was tez zdroweczka !!

Muńka jak moglabym pomoc mezowi ? juz nie moge na niego patrzec tak sie meczy :(:(:(

Katrina sto lat dla Kubulka!!!

Zobacz załącznik 563101

Hatszept sto latek dla Piotrusia!!!!

tort-na-roczek-b-300x279.jpg

ja ciagle z katarem troche gardlo wysycha nad ranem i wieczorem ... ale nie boli :|
Nikos wciaz ma katar jeszcze pokaszluje

Załączniki

• tort-na-roczek-b-300x279.jpg
    tort-na-roczek-b-300x279.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
Sto lat dla Kubusia i Piotrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aylin jak tam mała? mam nadzieję, że lepiej

Waris fajnie, że urządzanie domu coraz dalej, oby tylko nie było więcej takich niepsodzianek...

dzisiejsza nocka jeszcze gorsza od poprzednich :( kiedy to się skończy????????????

Do góry