reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
całą noc młoda płakała, po powrocie do domu mama mi doniosła ze 4 kupy były coraz zadsze. Teraz młda ma biegunke, wysłalam T. po ten hipp marchwiowy. Coś czuje ze kolejna noc nieciekawa bedzie. Nie wiem czy coś zjadła czy złapała jakieś paskudztwo...

oj alijenka alijenka musisz poważnie zastanowić się nad porządną rehabilitacją, bo to nie przelewki. Badanie jest z 2009 roku, jak jest teraz?? Widzę, że zalecono Ci zabiegi fizykalne - one Ci nie pomogą (no, może ociupinkę), potrzebujesz dobrego terapeutę manualnego.
Więcej napiszę na maila, bo nie ma sensu kontynuować rozmowę tutaj.

ok Muńka napisz coś więcej ma maila, a ja niestety powtórki z rozrywki mam a teraz tym bardziej jak dźwigam małą, ostatnio to nawet kichnąć nie mogę taki mam ból przeszywający odcinek lędźwiowy !!!!!!!!!!!!!!!!
chyba jednak ten rezonans będę musiała zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a i dlatego też na te zabiegi nie poszłam bo właśnie ktoś mi powiedział że one mi za bardzo nie pomogą !!!!

dobra dziewczyny ja zmykam spać
spokojnej nocy Wam życzę !!!!!!

Nuna budzi się co chwilę, raczej to nie zęby. Na zęby robiła kupy paskudne a tu sama woda. Dałam hippa - wypila jedynie 60 ml. Może za godzinę uda mu się więcej podać.

Aylin trzymaj się dzielnie. No i oby to paskudztwo minęło jutro.

U nas goraczki nie ma od rana ale i tak już się położyłam bo nie wiem co noc przyniesie. K jutro do pracy, pierwszy raz po tacierzyńskim. Aż się boję tęsknoty młodego za nim.

Aga już sobie wypoczywa nad morzem, ale jej zazdroszczę :))))

reklama
Witam postanowiłam napisac parę zdań co u nas. Jednnym słowem - dzieje sie. A co? Robi sie dach i w tym tygodniu rozpoczynamy wykończenie łazienek. Przyjechał moj brat z rodzinka z IR i mamy ubaw na całego. Bratanek nie odstepuje jej na krok, rozsmiesza ja że mało nie pęknie ze smiechu. W ogóle to Młoda od 3 tyg robi postępy. Sama wstaje i buszuje na razie w lozeczku dla mnie jest ważne ze wreszccie podniosła dupcie. . Wyrzuca smoka za łóżko i beczy bo nie może go dostać tym samym budząc nas ze 3 razy w nocy. Wszystkim się interesuje szczególnie babci kwiatkami i to tymi na balkonie,zębów nadal nie ma choc 2 dni temu gorączkę miała i brzydkie kupy. Kupa na nocniku to juz norma acha i z nowości robi pa pa ale dwiema raczkami. Ja w sobotę byłam na panienskim do 5 rano i odstresowalam się na maksa bo ostatnio to non stop sie śpieszę dosłownie wszędzie. Jutro też planujemy relaksik ale na basenie. Ostatnio kupilam młodej mniejsze koło ratunkowe i tylko ją asekuruję. Może basen też jej pomaga bo zaczęła się też pociągac do wystawiania

Do góry