reklama
moj sie zaczal budzic znow o 7 ale za to spac chodzi o 21 i juz nie zasypia przy butelce ostatnio, w ogole na rekach na fotelu juz nie zasypia bo jest za duzy i mu niewygodnie
Munka moi rodzice co roku w tym samym miejscu: http://www.domgoscinny.tp2.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1
tylko tam ogolnie sie idzie 20 min do plazy przez las. ale mi to nie przeszkadza, i jest taki chodniczek wiec wozkiem spokojnie mozna isc
Munka moi rodzice co roku w tym samym miejscu: http://www.domgoscinny.tp2.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1
tylko tam ogolnie sie idzie 20 min do plazy przez las. ale mi to nie przeszkadza, i jest taki chodniczek wiec wozkiem spokojnie mozna isc
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
a ja moją wczoraj posadziłam na nocniku, nie chciała siedzieć, a jak wstała to się zesikała na podłogę :-)
kasia.natka
Fanka BB :)
dzień dobry :-)
dzięki dziewczynki za gratulacje i miłe słowa
josie nie da się wejść na ten link który wrzuciłaś jest wybrakowany
alijenka super ten fotelik ale jak dla mnie trochę drogi
dziewczynki podpowiedzcie jakieś tańsze foteliki...plisssss
a ktoś coś wie o spacerówkach koochi???
dzięki dziewczynki za gratulacje i miłe słowa
josie nie da się wejść na ten link który wrzuciłaś jest wybrakowany
alijenka super ten fotelik ale jak dla mnie trochę drogi
dziewczynki podpowiedzcie jakieś tańsze foteliki...plisssss
a ktoś coś wie o spacerówkach koochi???
kasia.natka wozki koochi to ten sam producent co moj cosatto tylko wersja bardziej ekonomiczna ja swoj moge goraco polecic, jakosc wykonania super, ten koochi tez pewnie bedzie fajny. gkvip go chyba ma i nie wiem czy nie dorota, moze napisz do ktorejs
Dzień dobry! Wpadam na chwilkę przed pracą.... Zamiast obiad gotować...
Dzięki za życzenia i najlepszego dla "rówieśników" ;-)
No i to siedzenie w wózku... Jak zaczyna marudzić to daję jej chrupki ;-) Ale jak chrupek brak to muszę wyjąć, bo tak się wierci, że mimo pasów boję się, że wypadnie I też ją muszę prowadzać za rączkę. Nawet jak chodzi z pchaczem to w jednej rączce zabawka, a w drugiej mama Ale stawia już pierwsze kroczki zupełnie sama, więc jest nadzieja ;-)
My Ciebie też ;-)
Dzięki za życzenia i najlepszego dla "rówieśników" ;-)
Jeszcze raz gratki! Śliczna jest! :-)Hej Czerwcówki
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt
Zobacz załącznik 559523
dziękujemy za wszystkie kciuki!!!
Oni chyba myślą, że my to jakieś lepsze jedzonko mamy. Zosia też ostatnio nie bardzo chciała jeść swoją zupkę, ale z mojego talerza to pół ziemniaka i kawał mięcha zjadła...ugotowalam dzis mlodemu pomidorowke z makaronem, ciekawe czy raczy zjesc... wczoraj mial makaron z poledwiczkami cukinia i baklazanem to wyjadl tylko mieso i warzywa a makaron wypluwal. ale to byly takie male zwierzatka dla dzieci, moze mu nie podeszlo bo pozniej wciagnal 7 dlugich wstazek z naszego obiadu, a jaka mial przy tym zabawe!!! dzis mu dalam nitki do zupy.
U mnie podobnie! Czasami zanim zaśnie to jest mega awantura! Chce jej się spać, ale się rzuca...pisania, jestem już tak zmęczona tym wszystkim że szoook, z małą mam problem z usypianiem, oczy jej się zamykają, a nie chce za cholerę zasnąć nawet na rękach, umęczę się na maksa, w wózku nie chce siedzieć bo chce chodzić ale ile można ją prowadzać mój kręgosłup nie wyrabia już, nie dość że boli mnie odcinek lędźwiowy bo mam dyskopatię to teraz jeszcze strasznie zaczął mnie boleć kark, z pchaczem jak chodzi to też ją muszę trzymać bo boję się aby nie zdarła sobie kolan na asfalcie pochodzi troszkę za chwile już siada jak ją wezmę na ręce to jest armagedon bo wygina się pręży bo chce chodzić stawiam ją a ona znowu siada normalnie naprawdę mam dość, teraz już spacer to dla mnie porażka !!!!!
No i to siedzenie w wózku... Jak zaczyna marudzić to daję jej chrupki ;-) Ale jak chrupek brak to muszę wyjąć, bo tak się wierci, że mimo pasów boję się, że wypadnie I też ją muszę prowadzać za rączkę. Nawet jak chodzi z pchaczem to w jednej rączce zabawka, a w drugiej mama Ale stawia już pierwsze kroczki zupełnie sama, więc jest nadzieja ;-)
Moja mam właśnie testuje i twierdzi, że działa...Może któraś stosowała te słynne opaski antykomarowe?
Fajnie, że już wszyscy zdrowi.U nas powoli choróbsko mija i chyba faktycznie to była ta trzydniówka, bo temp. już w normie (chodzimy już na spacery, jupii) i wysypka znika z godziny na godzinę.
Muszę już uciekać, kocham!
My Ciebie też ;-)
Współczujęczesc ... ja sie wykoncze przez tego zeba ... przebil sie ale cholerstwoo nie chce wyjsc ... i mlody wstaje o 5/5:30 max 6
Gratki!Wczoraj Tysiaczek mój zrobiła siusiu do nocnika. Bardzo zdziwiona faktem była. Ciekawa jestem czy załapie
Ale przynajmniej kojarzy, że nocnik=siusiua ja moją wczoraj posadziłam na nocniku, nie chciała siedzieć, a jak wstała to się zesikała na podłogę :-)
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja nie znam innych fotelików bo ja patrzyłam na testy ADAC i to było dla mnie najważniejsze, dlatego też kupiłam fotelik w przedziale 9-18 a nie 25 lub 36, ale moja siostra ma chicco i on około 400 zł kosztuje jakoś i jest zadowolona
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-chicco-key-1-ducati-foteliki-i3238657644.html
maćku tak kojarzy tylko szkoda że sika na kafle
Kasienka oby nauka nie poszła w las :-)
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-chicco-key-1-ducati-foteliki-i3238657644.html
mam nadzieję że i u mnie tak będzie, tylko że nie mogę jej sadzać w łazience bo ona odrazu wstaje i patrzy czy leję jej wodę na kąpielaljenka - u mnie 3 dzień sadzania wieczorem na nocniczku - i po 3 dniach sukces był dopiero
maćku tak kojarzy tylko szkoda że sika na kafle
Kasienka oby nauka nie poszła w las :-)
Ostatnia edycja: