reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

moja jedynki masakra - a 2 prawie nie zauważyłam ze wychodzą.

Wczoraj Tysiaczek mój zrobiła siusiu do nocnika. Bardzo zdziwiona faktem była. Ciekawa jestem czy załapie :)

reklama
moj sie zaczal budzic znow o 7 ale za to spac chodzi o 21 :no: i juz nie zasypia przy butelce ostatnio, w ogole na rekach na fotelu juz nie zasypia bo jest za duzy i mu niewygodnie :baffled:

Munka moi rodzice co roku w tym samym miejscu: http://www.domgoscinny.tp2.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1

tylko tam ogolnie sie idzie 20 min do plazy przez las. ale mi to nie przeszkadza, i jest taki chodniczek wiec wozkiem spokojnie mozna isc

Ostatnia edycja:
Josie fajne miejsce :) a jas duzy chopak wiec czemu ma spac na rekach :p

Aylin u mnie dwojka jedna daje strasznie d... Brawo za siusiu

dzień dobry :-)
dzięki dziewczynki za gratulacje i miłe słowa :tak:
josie nie da się wejść na ten link który wrzuciłaś :baffled: jest wybrakowany :-D
alijenka super ten fotelik ale jak dla mnie trochę drogi :sorry2:

dziewczynki podpowiedzcie jakieś tańsze foteliki...plisssss
a ktoś coś wie o spacerówkach koochi???

kasia.natka wozki koochi to ten sam producent co moj cosatto tylko wersja bardziej ekonomiczna :) ja swoj moge goraco polecic, jakosc wykonania super, ten koochi tez pewnie bedzie fajny. gkvip go chyba ma :-D i nie wiem czy nie dorota, moze napisz do ktorejs

Dzień dobry! Wpadam na chwilkę przed pracą.... Zamiast obiad gotować... :sorry2:

Dzięki za życzenia i najlepszego dla "rówieśników" ;-)
Hej Czerwcówki:)
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt

Zobacz załącznik 559523

dziękujemy za wszystkie kciuki!!! :)
Jeszcze raz gratki! Śliczna jest! :-)

ugotowalam dzis mlodemu pomidorowke z makaronem, ciekawe czy raczy zjesc... wczoraj mial makaron z poledwiczkami cukinia i baklazanem to wyjadl tylko mieso i warzywa a makaron wypluwal. ale to byly takie male zwierzatka dla dzieci, moze mu nie podeszlo bo pozniej wciagnal 7 dlugich wstazek z naszego obiadu, a jaka mial przy tym zabawe!!! dzis mu dalam nitki do zupy.
Oni chyba myślą, że my to jakieś lepsze jedzonko mamy. Zosia też ostatnio nie bardzo chciała jeść swoją zupkę, ale z mojego talerza to pół ziemniaka i kawał mięcha zjadła...

pisania, jestem już tak zmęczona tym wszystkim że szoook, z małą mam problem z usypianiem, oczy jej się zamykają, a nie chce za cholerę zasnąć nawet na rękach, umęczę się na maksa, w wózku nie chce siedzieć bo chce chodzić ale ile można ją prowadzać mój kręgosłup nie wyrabia już, nie dość że boli mnie odcinek lędźwiowy bo mam dyskopatię to teraz jeszcze strasznie zaczął mnie boleć kark, z pchaczem jak chodzi to też ją muszę trzymać bo boję się aby nie zdarła sobie kolan na asfalcie pochodzi troszkę za chwile już siada jak ją wezmę na ręce to jest armagedon bo wygina się pręży bo chce chodzić stawiam ją a ona znowu siada normalnie naprawdę mam dość, teraz już spacer to dla mnie porażka !!!!!
U mnie podobnie! Czasami zanim zaśnie to jest mega awantura! Chce jej się spać, ale się rzuca...
No i to siedzenie w wózku... Jak zaczyna marudzić to daję jej chrupki ;-) Ale jak chrupek brak to muszę wyjąć, bo tak się wierci, że mimo pasów boję się, że wypadnie :no: I też ją muszę prowadzać za rączkę. Nawet jak chodzi z pchaczem to w jednej rączce zabawka, a w drugiej mama :dry: Ale stawia już pierwsze kroczki zupełnie sama, więc jest nadzieja ;-)

Może któraś stosowała te słynne opaski antykomarowe?
Moja mam właśnie testuje i twierdzi, że działa...

U nas powoli choróbsko mija i chyba faktycznie to była ta trzydniówka, bo temp. już w normie (chodzimy już na spacery, jupii) i wysypka znika z godziny na godzinę.

Muszę już uciekać, kocham! :sorry:
Fajnie, że już wszyscy zdrowi. :tak:

My Ciebie też ;-)

czesc ... ja sie wykoncze przez tego zeba ... przebil sie ale cholerstwoo nie chce wyjsc ... i mlody wstaje o 5/5:30 max 6
Współczuję :sorry2:

Wczoraj Tysiaczek mój zrobiła siusiu do nocnika. Bardzo zdziwiona faktem była. Ciekawa jestem czy załapie :)
Gratki! :tak:
a ja moją wczoraj posadziłam na nocniku, nie chciała siedzieć, a jak wstała to się zesikała na podłogę :-)
Ale przynajmniej kojarzy, że nocnik=siusiu :-D

reklama
ja nie znam innych fotelików bo ja patrzyłam na testy ADAC i to było dla mnie najważniejsze, dlatego też kupiłam fotelik w przedziale 9-18 a nie 25 lub 36, ale moja siostra ma chicco i on około 400 zł kosztuje jakoś i jest zadowolona

http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-chicco-key-1-ducati-foteliki-i3238657644.html

aljenka - u mnie 3 dzień sadzania wieczorem na nocniczku - i po 3 dniach sukces był dopiero :)
mam nadzieję że i u mnie tak będzie, tylko że nie mogę jej sadzać w łazience bo ona odrazu wstaje i patrzy czy leję jej wodę na kąpiel :-D

maćku tak kojarzy tylko szkoda że sika na kafle :-p

Kasienka oby nauka nie poszła w las :-)

Ostatnia edycja:
Do góry