reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hejka niedlugo juz całkiem będę zapomniana przez was ale mam sporo na głowie. Ledwo co płytki wybrałam a już jeżdżę za sanitarką, panelami i w między czasie muszę rozejrzeć się za kuchnią a o kostce brukowej i blasze na dach nie wspomnę. Cieszy że coś idzie do przodu a z drugiej strony mam metlik w głowie co z czym i jak, mam nadzieję że mi wybaczycie moja nieobecność , brakuje mi pisania z wami no i ciut tęskni.
Młoda jeszcze nie smiga sama i póki co ładnie siedzi w wozeczku. Z umiejętności jakie ostatnio nabyła nie jesteśmy zadowoleni. Nie wiem skąd się nauczyła ale pluje jedzeniem tak że trzeba ją i siebie przebierać. Niby mówię blee, nie wolno a ona i tak to robi i sie śmieje.
Zmykam bo jutro rano go work tak więc kolorowych życzę pa

reklama
Hej Żuczki :happy:

Ja na chwilkę, bo M. czeka z winkiem.

Nanulika serdeczne gratulacje! :-)

U nas powoli choróbsko mija i chyba faktycznie to była ta trzydniówka, bo temp. już w normie (chodzimy już na spacery, jupii) i wysypka znika z godziny na godzinę.

fajno, że wracacie do zdrowia!! :-)

hej laseczki :-)
wiadomo że jak radości i smutki to człowiek od razu o was myśli... :tak: ale co tam smutki jak muszę się pochwalić że Misia właśnie zaczęła sama chodzić!!! ależ to cieszy :happy:
a jak wasze dzieciaczki, wszystkie już śmigają?
jesteśmy też na etapie poszukiwania fotelika samochodowego i lekkiej spacerówki więc wszystkie podpowiedzi mile widziane :sorry:

teraz idę was poczytać :-p

moja nie chodzi - chyba, że z krzesłem przed sobą :-)

a co do spacerówek to jesteśmy z MsMickey na etapie wybierana i już mamy dość. Byłam już w wielu dużych sklepach z wózkami i zawsze czegoś brakuje. Generalnie jednak maclareny przodują, bo mają wsio co jest w naszych "wymaganiach", ale cena powala. Gabi dostanie spacerówkę na roczek od szwagierek, więc nie mogę im powiedziec, że chcę wózek za ponad 1000zł :-) poza tym nie chcę takiego drogiego, no więc nadal się zastanawiam. Jutro idę jeszcze do jednego sklepu i coś muszę postanowić.

Hejka niedlugo juz całkiem będę zapomniana przez was ale mam sporo na głowie. Ledwo co płytki wybrałam a już jeżdżę za sanitarką, panelami i w między czasie muszę rozejrzeć się za kuchnią a o kostce brukowej i blasze na dach nie wspomnę. Cieszy że coś idzie do przodu a z drugiej strony mam metlik w głowie co z czym i jak, mam nadzieję że mi wybaczycie moja nieobecność , brakuje mi pisania z wami no i ciut tęskni.
Młoda jeszcze nie smiga sama i póki co ładnie siedzi w wozeczku. Z umiejętności jakie ostatnio nabyła nie jesteśmy zadowoleni. Nie wiem skąd się nauczyła ale pluje jedzeniem tak że trzeba ją i siebie przebierać. Niby mówię blee, nie wolno a ona i tak to robi i sie śmieje.
Zmykam bo jutro rano go work tak więc kolorowych życzę pa

nie zapomnimy :-) najważniejsze, że z robotą do przodu, a etap plucia jedzeniem przechodziłam jak Gabi była mniejsza i nie zazdroszę, bo wiem co to znaczy.

Munka ja pisalam o bialogorze. Moi rodzice juz ktorys rok jezdza i w tym roku jedziemy z nimi w ostatni tydzien czerwca:) podobno spokojnie jest malo ludzi i piekne plaze i wrzosowiska

Alijenka ja tez twardo nie wyciagam z wozka. Chwilke pokrzyczy i mu przejdzie. Nie ma co sie za bardzo litowac, bo pozniej wieczne krzyki. ale z cierpliwoscia cie rozumiem bo sama tez zbyt czesto trace. Np dzis gdy usypianie trwalo juz godzine a sniety ksiaze nagle wyciaga spod koldry gadajacy termometr i jazda.....

Kasia.natka gratulacje:) moj nie chodzi sam jeszcze. Ale probuje sam stac.

Katar chyba rzeczywiscie byl alergiczny bo dzis po dwoch dniach ani sladu.... Grunt ze mu przeszlo:-)

Ostatnia edycja:
hej

a więc tak

PaulinaMaria wszystkiego naj dla Ethanka

Maćku wszystkiego naj dla Zosi

kifsi wszystkiego naj dla Wiktorka

Iwon wszsytskiego naj dla Julka

ale tego 21-go się urodziło dzieciaczków !!!!!! :-):-D:-):-D

kasia. natka gratulacje dla małej, moja niestety jeszcze sama nie chodzi :(
ja mam fotelik romer king plus a jeżeli chodzi o wózek to popatrz u tego gościa on ma dobre wózki i bardzo tanie Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kasiekz hmmmmm chyba raczej nie powinno się nic łykać ale nie wiem najlepiej zapytaj lekarza

Waris nikt tu o Tobie nie zapomniał

josie ale wiesz te próby wychodzenia z wózka są w takich sytuacjach gdzie akurat powinna siedzieć a nie ona mi awanturę robi, myślałam że im starsza tym będzie łatwiej a to gó... prawda !!!!!!

czesc ... ja sie wykoncze przez tego zeba ... przebil sie ale cholerstwoo nie chce wyjsc ... i mlody wstaje o 5/5:30 max 6

Sto lat dla Zosi Wiktorka i Julka

Josie dobrze ze przeszlo

Muńka krzeslo tez dobra rzecz :D

Waris my pamietamy :)

Kasienka ale podobno jak ząb się przebije to dziecko już tak nie cierpi jak wychodzi, mojej małej to zęby wychodziły chyba z miesiąc :szok: ale jak tylko się przebiły było ok

reklama
Do góry