katrina115
Potrójna Mama
Nanulika - ja nie jestem na FB - GRATULACJE!!!!!! Na prawdę śliczna córeczka!!! Dużo zdrówka dla Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Czerwcówki
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt
Zobacz załącznik 559523
dziękujemy za wszystkie kciuki!!!
dobrze, że to "tylko" trzydniówka, ale tego antybiotyku szkoda :/ sytuacja podobna jak u nas... rzeczywiście nie wiem jak ufać tej naszej służbie zdrowiaHej dziewczynki,
ja tak na szybko z informacją, że dzisiaj jednak pojechaliśmy do lekarza dyżurnego, bo małego strasznie wysypało na całym ciele. Oczywiście nasłuchałam się od M. że niepotrzebnie panikuję, ale się uparłam i pojechaliśmy.
No i news - ta lekarka stwierdziła, że to ewidentnie trzydniówka I że jak na jej oko, to raczej nie była żadna angina, bo gardło czyściutkie, uszy też, osłuchowo ok. No i że wg niej powinniśmy odstawić antybiotyk, bo nie ma sensu go podawać, skoro z młodym ok. Mamy go tylko obserwować. Potem przyszła jeszcze druga lekarka i potwierdziła diagnozę. Super, nie? Wierz tu lekarzom!
Antek dziękuje za życzonka i z okazji 11miesięcy miał fajne spotkanko
Zobacz załącznik 559407
chyba miałaś jakieś przeczucie... wspołczujęWesele porażka. W kościele już cięły komary ale to co się dzialo później to przeszło moje wyobrażenia. Duszno wiec okna i drzwi otwarte i to dziadostwo się pchalo. Nogę do tej pory mam spuchnieta. Nawet w głowę mnie pocieły. Ramiona, plecy cale w bablach. Nie pomagało nawet tanczenie, gryzly w ruchu!!!!!!
Normalnie czułam że to kicha bedzie ale nie sądziłam że taka. Orkiestra przerwy co3 piosenki miała, potem cos tam im.siadalo wiec co 2 robili. Młodzi ciągle gdzieś znikali.
No i moja teściowa- brak wizytowek wiec zajela nam miejsca. Siedziałam obok niej i niewiele brakowało a dostała by ode mnie łokciem. No ile można słuchać: Krzysiek pij, jedz, idź tańczyć, idź sie przewierzyć. Madziu nie jesz rosolu, idź na dwór sie ochlodzic, zjedz schabu, sałatki...... K.urwa myślałam ze się wsciekne.
Oczywiście powiedziala też ze jutro cxyli dzis ona zajmie sie Szymkiem a my musimy przyjechac na poprawiny. Przegiela. Wstalami wyszlam jak to uslyszalam.
Hej Czerwcówki
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt
Zobacz załącznik 559523
dziękujemy za wszystkie kciuki!!!
może to od słabego krążenia?I nogi mnie potwornie bolą. NIe zakwasy. Cholera wie co. Jak na zmiane podogy - ale do tej pory bolały mnie tylko kostki a teraz całe.
ej no tak blisko mnie i nie dałaś znać - fochwczoraj bylismy w czestochowie
pierwszy raz zawsze najstarszniejszy ;-) zobaczysz, że się przyzwyczaisz do takich widoków niech się ranka zagoi jak najszybcieja wczoraj wieczorem sobie porzadnie rozcial warge bo sie posliznal przy bidecie myslalam ze umre ze strachu tyle krwi bylo