reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga- to mial spotkani! :-D super :tak: a gdzie go spotkaliscie?

Mloda marudna..... a ja od kilku dni zle sie czuje, ciagle mi niedobrze i brzuch mnie boli.....
Na targach Mother & Baby, bardzo fajne i można się dużo fajnych rzeczy dowiedzieć.
A targi będą jeszcze w Warszawie i Krakowie.

Iwon szkoda gadać nawet nie można mieć pewności do lekarza.

Zaza szkoda słów na tą Twoją teściową :/

MsMickey super, ze Gosia tak reaguje na babcie i trzymam kciuki jutro!!!

Muńka ja też uwielbiałam chodzić do ogrodów w maju, a najbardziej w tygodniu tulipanów.

Kasiekz mnie też tak głowa boli, więc współczuję.

No i my dziś dzień spędziliśmy właśnie na targach, no i mogłam spytać Zawitkowskiego czy Antek nie wyrządza sobie szkody jeżdżąc na tyłu tzn. czy nie obciąża biodra i całej reszty :) no i powiedział, ze połowa dzieci tak raczkuje, a to, ze dziecko musi raczkować, bo te półkule inaczej pracują itp, to powiedział, ze żadne badania tego nie dowiodły. A i mogę go jak najbardziej prowadzać za rączki.

reklama
Witam,

Wszystkiego Najlepszego dla Gosi i Antka :tak: Sto lat :-)

Aga super spotkanie, fajna fotka.

Niespodzianka, Iwon ja juz dawno nie wierze lekarzom i chodzę baaaardzo rzadko, jak juz trzeba. Tez człowiek, pomylić sie moze tylko szkoda, ze na tym i dzieci i dorośli cierpią.

Witam z rana.
Aga super spotkanko. Zazdraszczam.

Zaza współczuję sytuacji. Ale tak jak piszą dziewczyny dobrze ze D zaczął samodzielnie myśleć.

MsMickey super że G się cieszy do dziadków. Daje Wam wiecej ludu tymi wypadami. No i trzymam kciuki za auto &&&&&&&&&&&&&&&.

Iwon tyle dobrego że trzydniówka za Wami. Szkoda tylko że faszerowaliscie J antybiotykiem niepotrzebnie.

Wesele porażka. W kościele już cięły komary ale to co się dzialo później to przeszło moje wyobrażenia. Duszno wiec okna i drzwi otwarte i to dziadostwo się pchalo. Nogę do tej pory mam spuchnieta. Nawet w głowę mnie pocieły. Ramiona, plecy cale w bablach. Nie pomagało nawet tanczenie, gryzly w ruchu!!!!!!
Normalnie czułam że to kicha bedzie ale nie sądziłam że taka. Orkiestra przerwy co3 piosenki miała, potem cos tam im.siadalo wiec co 2 robili. Młodzi ciągle gdzieś znikali.
No i moja teściowa- brak wizytowek wiec zajela nam miejsca. Siedziałam obok niej i niewiele brakowało a dostała by ode mnie łokciem. No ile można słuchać: Krzysiek pij, jedz, idź tańczyć, idź sie przewierzyć. Madziu nie jesz rosolu, idź na dwór sie ochlodzic, zjedz schabu, sałatki...... K.urwa myślałam ze się wsciekne.
Oczywiście powiedziala też ze jutro cxyli dzis ona zajmie sie Szymkiem a my musimy przyjechac na poprawiny. Przegiela. Wstalami wyszlam jak to uslyszalam.

A mlody w domku super sie bawil z ciociami dwiema. Raz tylko byl ryk gdy mu zabroniono wziąć kkamień do buzi. Bo prprzecież "nie" w tym domu może mówić tylko On :))))

Mlodak współczuję&&&&& zapodaj jakiś fenistil czy cos ...

Zaraz przed nami pierwsza jazda pociągiem... aaaaaa!!!! Całe dwie godziny więc Aga pewnie czytając prychnela z uśmiechem:p robimy test żebym mogła częściej przejechać do Ł.

Oczywiście z zakupu sam nici. Jeden był fajny (octavia) ale jakieś zadrapania na zderzaku miał i daliśmy spokój. Ale już wiem, jaki model przynajmniej;-)

Wniosek: Muńka nie postaralas się z tymi fluidami:p

Hej Czerwcówki:)
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt

PICT0344.jpg

dziękujemy za wszystkie kciuki!!! :)

Załączniki

• PICT0344.jpg
    PICT0344.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 64
Witam z rana.
Aga super spotkanko. Zazdraszczam.

Zaza współczuję sytuacji. Ale tak jak piszą dziewczyny dobrze ze D zaczął samodzielnie myśleć.

MsMickey super że G się cieszy do dziadków. Daje Wam wiecej ludu tymi wypadami. No i trzymam kciuki za auto &&&&&&&&&&&&&&&.

Iwon tyle dobrego że trzydniówka za Wami. Szkoda tylko że faszerowaliscie J antybiotykiem niepotrzebnie.

Wesele porażka. W kościele już cięły komary ale to co się dzialo później to przeszło moje wyobrażenia. Duszno wiec okna i drzwi otwarte i to dziadostwo się pchalo. Nogę do tej pory mam spuchnieta. Nawet w głowę mnie pocieły. Ramiona, plecy cale w bablach. Nie pomagało nawet tanczenie, gryzly w ruchu!!!!!!
Normalnie czułam że to kicha bedzie ale nie sądziłam że taka. Orkiestra przerwy co3 piosenki miała, potem cos tam im.siadalo wiec co 2 robili. Młodzi ciągle gdzieś znikali.
No i moja teściowa- brak wizytowek wiec zajela nam miejsca. Siedziałam obok niej i niewiele brakowało a dostała by ode mnie łokciem. No ile można słuchać: Krzysiek pij, jedz, idź tańczyć, idź sie przewierzyć. Madziu nie jesz rosolu, idź na dwór sie ochlodzic, zjedz schabu, sałatki...... K.urwa myślałam ze się wsciekne.
Oczywiście powiedziala też ze jutro cxyli dzis ona zajmie sie Szymkiem a my musimy przyjechac na poprawiny. Przegiela. Wstalami wyszlam jak to uslyszalam.

A mlody w domku super sie bawil z ciociami dwiema. Raz tylko byl ryk gdy mu zabroniono wziąć kkamień do buzi. Bo prprzecież "nie" w tym domu może mówić tylko On :))))

dobrze, że chociaż młody dobrze się bawił ;-)

Wniosek: Muńka nie postaralas się z tymi fluidami:p

oj tam oj tam... tyle ich było, że nie zmieściły się przez tą szparę w oknie, którą zostawiłaś..... miało być otwarte!!!!! ;-)

Hej Czerwcówki:)
pewnie z fb wiecie (tam mi jakoś szybciej z tel było) ale 10 maja urodziłam przecudną Matyldę!
Jest cudna, zdrowa i NASZA! Wyczekana! 53cm,3250g,10pkt

Zobacz załącznik 559523

dziękujemy za wszystkie kciuki!!! :)

ja już gratulowałam, ale tu też pogratuluję!! :-) jest przepiękna!! cieszę się, że w końcu los pozwolił Wam cieszyć się maleństwem!!!

Ja dziś sobie trochę pichciłam i piekłam :-) byliśmy poleżeć w parku na kocyku, a potem wpadło szwagrostwo. Gabi dostała wieczorną kachę i zasnęła u mnie na rękach w towarzystwie :-D hehe, też tak miałam jak byłam mała. Uwielbiałam zasypiać wśród gości moich rodziców.

Pola dziś u mojej mamy zjadła dwie truskawki, trzy winogrona bez skórki i pestek oraz pogryzła trochę brzoskwinię i obrane mięciutkie jabłko:) Morał? Od 2 tygodni nie tyka owoców, bo nie lubi tych słoiczkowych papek tylko sama musi sobie gryźć:D Tak więc jutro rano robię nalot na warzywniak i 'obkupuję' się w owoce dla Polki:D

Podjęłam też decyzję o roczku - robimy grilla:)

nanulinka
GRATULACJE!!! Jest śliczna:)!

agaundpestka miałam wybrać się na te targi, bo w radiu o nich słyszałam i d... Mój M stwierdził, że to targi dla mam w ciąży i olałam:/ A szkoda, bo spotkałybyśmy się:p I ile cennego info się dowiedziałaś!

mlodak co do wesela to współczuję! I jak tam, byłaś na tych poprawinach?:D

Ostatnia edycja:
Kasiekz nie byłam bo takie było nasze założenie - poprawiny olewamy. Tekst tesciowej i ilosc latających paskudztw utwierdzil mnie w przekonaniu ze dobrze robimy.

Zazdroszczę że Pola jada owoce. Mój glut rzadko kiedy coś łaskawie zje. Ze sloiczkow to deeerek egzotyczny, truskawki z owocami lesnymi oub winogrona z twarozkiem. No i ostatnio podeszły mu nalesniki z musem jabloowym hippa. Wszystko inne jest bleeeeee. Calych owocow nie tyka nawet palcem. Na sam widok kręci główką "nie".

Spadam spać bo tylko zmęczona jestem po poprzedniej nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Pochwalilam sie ze dziecie budzi mi sie pozniej i teraz mam.... :confused2: w nocy sie przebudza i o 5 placz dostaje mleko i zasnac nie moze..... Dziaj po raz pierwszy Pe polozyl ja do nas do lozka po 6 jak ja przebrak a ta zasnela miedzy nami :szok::-D:szok::szok:

Mlodak
- wspolczuje takiej imprezki.... tesciowa bez komentarza.... :no:

MsMickey- szkoda, ze sie nie udalo znalesc autka ale najwidoczniej zaden nie byl Wam pisany ;-):tak: A jak podroz???

Nanulika- Matyldka sliczna, jeszcze raz ogromne gratulacje dla dzielnej mamusi :tak:

Munka- Gabi jest niemozliwa :-D moja to towarzyszka i za nic nie zasnie w srod ludzi :dry:

Kasiek- swietnie, ze udalo sie znalasc sposob na jedzenie owocow :tak::-)

Do góry