przyznaję się bez bicia, że zdradzam was ze stornami poświęconymi noclegom nad morzem;-) poza tym za szybko wypilam kufelek lodowatego piwa i chyba nie widzę wyraźnie, więc nadrobiłam po łebkach
Muńka Miski STO LAT DLA WASZYCH ŚLICZNOTEK!!!
Aylin my od dermatolog z CZD dostaliśmy maśc robiona ze srebrem koloidalnym ale zawierała tez rivanol wiec wszystko mieliśmy żółte. W końcu kupiłam krem Emolium Specjalny, jest drożdży od zwykłego ale działa cuda.
potwierdzam, my ten krem stosujemy na AZS, w sumie zmieniłam go jakiś czas temu na emulsję specjalną, ale do buźki lepszy będzie krem
Co chwilę odkrywamy u G nowego zęba, przed chwilą zobaczyliśmy, że ma drugą dolną dwójkę. W ogóle nie widać po niej, że jej zęby idą, zero objawów, więc póki co się cieszę.
szczściara
No i bąbel chory :-( Teściowa dzwoniła dzisiaj do mnie do pracy, że dostał gorączkę i jest jakiś osowiały. Teraz mierzyliśmy i jest 39,6. Daliśmy na zbicie, jutro mam wizytę u lekarza. Pewnie powinnam odczekać jeszcze jeden dzień, ale panikara jestem
zdrówka dla młodego!!! i jeśli jesteś panikarą, to ja też ;-)
Aga kto jak to, ale ty na pewno dasz radę
maćku powinno wyjść, ale z każdym dniem dochodzę do wniosku, że alergie pokarmowe, to najbardziej podstępny i pokręcony wróg z jakim przyszło mi się zmierzyć
poza tym u S też buzia obsypana, myślałam, że to od sliny, bo przy ząbkach tak mu się działo, ale na nadgarstku duża plama AZS i też myślę, i kombinuję :/
a tak jeszcze odnosnie temtu wakacji, zwłaszcza tych nad polskim morzem, to zdecydowałam (chociaż to chyba za duże słowo ;-) ), że jedziemy do jednej z poniższych miejscowości:
* Mielno-Unieście
* Łeba
* Pobierowo
* Rewal
* Darłówko
jakby któraś miała namiary na fajne miejsce (kempingi, domki, pensjonaty, ale z ogrodzonym ogródkiem itp.) w jednej z tych miejscowości to będę wdzięczna
oczywiście opinie nt. samych miejscowości jak najbardziej mile widziane
idę spać - dobranoc!!!!!!!!