Aylin- Martynka oficjalnie zostala nadrobniejsza dziewczynka na forum, tak jak obie szly leb w leb to moja niezle wystrzelila do przodu
)
u mnie był moment ze w 2 tyg przybrała 300 g. I tyle staneła. Od miesiąca waży tyle samo.
Juz się nastawiam psychicznie na opierdziel od pediatry ze dziecka nie karmie hehe szkoda ze jej nie nagrałam jak szynke u znajomych wpierniczała....
Hej babki,
no i jestem na zwolnieniu z bąblem - angina :-( Ma już ropkę na lewym mogdałku i niestety tym razem bez antybiotyku się nie obyło. Ale może to i lepiej, bo ciągną się mu te infekcje, katary od jakiegoś czasu i wyjść z tego nie może.
Nocki całkiem ok, za to w ciągu dnia oczywiście najchętniej na rączkach u mamy. Teraz śpi, więc mam chwilkę na ogarnięcie się, muszę też przygotować coś dla nas na obiad. Jakieś pomysły? ;-)
trzymam kciuki aby szybko wyzdrowiał
Aylin Martysia dba o figure ale wazne ze wszystko dobrze
oj dba...
od soboty je tylko ogórka, rabarbar, zupę ogórkową i wczoraj łaskawie lubisia zjadła. Dziś jej biszkopt upiekę - moze zje
..... jestem zakupocholiczka..... dolaczam do grona......wczorajsze zakupu na ebay'u.....
Zobacz załącznik 558597
boskie. Zakochałąm się
dzieś w real -12 %
Pampersy wychodzą tanio bo sa na promocji...