reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- Martynka oficjalnie zostala nadrobniejsza dziewczynka na forum, tak jak obie szly leb w leb to moja niezle wystrzelila do przodu :szok::-D

)

u mnie był moment ze w 2 tyg przybrała 300 g. I tyle staneła. Od miesiąca waży tyle samo.
Juz się nastawiam psychicznie na opierdziel od pediatry ze dziecka nie karmie :) hehe szkoda ze jej nie nagrałam jak szynke u znajomych wpierniczała....

Hej babki,

no i jestem na zwolnieniu z bąblem - angina :-( Ma już ropkę na lewym mogdałku i niestety tym razem bez antybiotyku się nie obyło. Ale może to i lepiej, bo ciągną się mu te infekcje, katary od jakiegoś czasu i wyjść z tego nie może.

Nocki całkiem ok, za to w ciągu dnia oczywiście najchętniej na rączkach u mamy. Teraz śpi, więc mam chwilkę na ogarnięcie się, muszę też przygotować coś dla nas na obiad. Jakieś pomysły? ;-)

trzymam kciuki aby szybko wyzdrowiał

Aylin Martysia dba o figure :):) ale wazne ze wszystko dobrze :)

oj dba...
od soboty je tylko ogórka, rabarbar, zupę ogórkową i wczoraj łaskawie lubisia zjadła. Dziś jej biszkopt upiekę - moze zje

..... jestem zakupocholiczka..... dolaczam do grona......wczorajsze zakupu na ebay'u.....
Zobacz załącznik 558597

boskie. Zakochałąm się :)

dzieś w real -12 %
Pampersy wychodzą tanio bo sa na promocji...

reklama
:)

Mlodak
a jak na wieczor je ?? kaszka lyzeczka ?? przed kapiela po kapieli ... moj po kapieli to mysli tylko o spaniu i dostaje butle wypija i spi ... nie zdziery mi kaszki lyzeczka :|

Aylin no to faktycznie dieta

Hej:-)
Iwon trzymaj się z tym antybiotykiem&&&&

Dziewczyny a co polecacie nad morze w czerwcu (początek) ?
Na dwa tyg, cisza, spokój, jedzenie u gospodarzy (lokalne najlepiej), zjazd do plaży płaski, plaża szeroka, no i nie Kołobrzeg bo tam zimne prądy latem..., przyroda niekoniecznie trambambule wszędzie, mało ludzi najlepiej ... aha i chcemy pojeździć rowerami więc miejsce na to (ścieżki)
myślałam nad Smołdzinskim Lasem (jest wszystko co wyżej). Ale już tam byliśmy dwa razy.

Kalosze słodkie:-)
Mlodak gratki braku butelki:-) ale przecież Szymon jest co najmniej pół roku starszy niż nasze dzieci;-)

Ostatnia edycja:
ale piekne!! i czy ja widze kalosze z kokardami? boskie!!!!!!!!!!!

yhy :-) dla tych kaloszy pololowalam :-D

MsMickey- nie poradze bo nie mam pojecia.... my jak przylecimy chcemy sie tez gdzies zatrzymac na kilka dni i pomyslu brak a przylatujemy do Gdanska ok 24-tej wiec pewnie Gdansk nam zostaje :confused2: :sorry:

Hej:-)
Iwon trzymaj się z tym antybiotykiem&&&&

Dziewczyny a co polecacie nad morze w czerwcu (początek) ?
Na dwa tyg, cisza, spokój, jedzenie u gospodarzy (lokalne najlepiej), zjazd do plaży płaski, plaża szeroka, no i nie Kołobrzeg bo tam zimne prądy latem..., przyroda niekoniecznie trambambule wszędzie, mało ludzi najlepiej ... aha i chcemy pojeździć rowerami więc miejsce na to (ścieżki)
myślałam nad Smołdzinskim Lasem (jest wszystko co wyżej). Ale już tam byliśmy dwa razy.

Świnoujście??

Dzięki baby w imieniu bąbla :happy:

właśnie poszedł spać, chyba sobie strzelę drzemkę razem z nim :confused2:

Sunshine zakupy słodkie :)

Msmickey a może Półwysep Helski? Byliśmy dwa lata temu i super wspominamy wyjazd. Wycieczki rowerowe (przepiękny szlak wzdłuż zalewu), miejscowości do wyboru do koloru, morze, zalew, co kto woli..

[FONT=&amp]aylin [/FONT]we wrześnie nie możemy, bo jedno z dzieci sąsiadów idzie do 1 klasy i musi być na rozpoczęciu swojego wielkiego dnia:) ‘chłopy’ zdecydowały, że absolutnie nic nie rezerwują, jadą w ciemno i na miejscu szukają. chcą też jechać wzdłuż wybrzeża i zatrzymać się tam gdzie im najbardziej się spodoba. póki co oglądali miejscowość polecaną przez ciebie i przypadła im do gustu:p tak czy siak decyzja na miejscu. Ale twoje mała ma gusta smakowe:D:D Moja zaś czwarty dzień na obiad wciąga skórki z chleba...normalnie odchudzają się na lato, aby w bikini się zmieścić:D

iwon szybko wracajcie do zdrowia:) Moja też urodziła się ważąc 2900, a teraz 8980!

josie moja mleka z butelki nie tyka dlatego je kaszkę łyżeczką. wodę i herbatkę pije z kubeczka, a na wypady biorę picie w butelce:) odnośnie dwójek to u Polki wychodziły aż 2 tygodnie! Wytrwałości:)

kasienka ja jestem od zawsze bezbutelkowa. młoda je kaszkę (samego mleka nie chce) łyżeczką przed snem (od razu po kąpieli). śniadanie też je łyżeczką:) w domu wodę/herbatkę pije z kubeczka, tylko na wyjścia biorę butelkę:)

msmickey dokładnie Świnoujście. Plaże piękne, szerokie i czyste. Wszystkie zejścia na plaże płaskie, bardzo dużo zieleni, parków:) No i co ważne wszędzie są ścieżki rowerowe! Do wypożyczenia rowery z przyczepką dla dzieci lub z siodełkiem. Drugie miejsce z szerokimi plażami to od Władysławowa (latem mega zatłoczone) do Helu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Podczytuje Was ale nie bede probowac odpisywac kazdej z osobna.

Matii chory: goraczka, kaszel i antybiotyk. Pani doktor twierdzi, ze to nie wirus (czyt. nie opryszczkowe zapalenie gardla) tylko zwykle zapalenie gardla. Oby sie nie mylila, bo u Adriana tez na poczatku tak to wygladalo:-(

Zazdroszcze planowania wakacji, ja przestaje wierzyc, ze uda nam sie gdzies wyjechac.
Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie okolice Swinoujscia i Kolobrzegu. Jakies 18-19 lat temu przeszlam prawie cale wybrzeze. Jak ja bym poszla znowu na jakis obóz wedrowny - 1, 2 dni w jakiejs miejscowosci i dalej z plecakiem.

Chorowitkom zdrowka - Juleczku tulaski, Pola zdrowiej szybko.

Uciekam bo ani sily ani ochoty na pisanie.

Do góry