reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wyczaiłam kolejne fajowe miejsce niedaleko :-) nazywa się Cafe Balaton, jest tam wielki plac zabaw z jakimiś konstrukcjami, statkami, ale kuźwa nie ma ani jednej zabezpieczonej huśtawki :no: ktoś nie pomyślał o takich maluchach. Jest duży akwen wodny, na którym zbudowana jest kawiarenka z miejscem zabaw dla maluszków, więc mamy mogą spokojnie delektować się kawką i lodami (dziewczyny z Warszawy liczę na spotkanie :-D), a maluchy bezpiecznie się bawić. Nawet rowerki wodne można wypożyczyć :-D wygląda tak:

941741_625049934186709_1703204766_n.jpg

Gabrysiu wszystkiego naj naj :) :-):-D:-)

josie
zdrówka :-D

ja smaruję młodą 50 ale jak jest mocne słońce a tak to zwykłym nivea dla dzieciów

a co do mnie to kij tam z zakupami i tym co robię w koło siebie, najgorsze jest to że ja mam jeszcze takiego wujka z którym mieszkam i nim muszę się zajmować znaczy koło niego robić, sprzątać za niego, prać mu, gotować i w ogóle masakra, to jest chłop który nie umie za bardzo pisać, czytać nie skończył żadnej szkoły, całe życie robiła za niego moja babcia a później moja mama i niestety on już ma prawie 60 lat, a takiego starego kawalera nie nauczysz już niczego bo się nie da, bo on nawet nigdy baby żadnej nie miał

a mój chłop wrócił do starej pracy niby na lepszych warunkach niż miał no ale zobaczymy jak to będzie, oczywiście znów go nie ma bo jest w niemcowni, może dziś w nocy zjedzie

no faktycznie, pisałaś kiedyś, że masz jeszcze wujka na głowie i teraz sobie przypomniałam, że zapytałam co to za wujek, ale chyba nie odpisałaś. To tym bardziej Cię podziwiam, że dajesz radę. Nie masz łatwo... A on już zawsze będzie mieszkał z Wami?? i dlaczego jest u Was?

Alijenka to nie zazdraszczam takiego układu z wujem ...

Muńka ten krem właśnie odbieram na poczcie;-) on ma 50 uvb ale 22 uva. lub odwrotnie;-) ja myślę, że na słońce musi być blokada. A szaleństwo rozumialabym gdybym kupiła setkę, bo to naprawdę na choroby skóry.
No i usciskaj Gabi ode mnie i Gochy :-):-):-)

fajno :-D

ehh...coś mnie głowa zaczyna łupać migrenowo:wściekła/y:

Co chwilę odkrywamy u G nowego zęba, przed chwilą zobaczyliśmy, że ma drugą dolną dwójkę. W ogóle nie widać po niej, że jej zęby idą, zero objawów, więc póki co się cieszę.

Załączniki

• 941741_625049934186709_1703204766_n.jpg
    941741_625049934186709_1703204766_n.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
aylin będę poważnie rozważać Primosten. wygooglałam, że piękna miejscowość!

naprawdę sliczna. Dlatego polecam. I naprawdę jest co robic jak juz masz dość plaży
A kiedy chcecie jechac?

Sto lat dla Mai i Gabrysi.

Dziś na porannym spacerze spotkałam koleżankę z 3 miesięczną córeczką. Malutka jest strasznie. Waży 5,900 i mierzy 59cm. Uśmiecha sie do każdego. No słodziutka jest.

moja wazyła 4.200

a mój dzieć odmówiła jedzenia, cała zupa z rybą poszła w kibel :-(

podaj rączkę

Wyczaiłam kolejne fajowe miejsce niedaleko :-) nazywa się Cafe Balaton, jest tam wielki plac zabaw z jakimiś konstrukcjami, statkami, ale kuźwa nie ma ani jednej zabezpieczonej huśtawki :no: ktoś nie pomyślał o takich maluchach. Jest duży akwen wodny, na którym zbudowana jest kawiarenka z miejscem zabaw dla maluszków, więc mamy mogą spokojnie delektować się kawką i lodami (dziewczyny z Warszawy liczę na spotkanie :-D), a maluchy bezpiecznie się bawić. Nawet rowerki wodne można wypożyczyć :-D wygląda tak:

Zobacz załącznik 558449

no faktycznie, pisałaś kiedyś, że masz jeszcze wujka na głowie i teraz sobie przypomniałam, że zapytałam co to za wujek, ale chyba nie odpisałaś. To tym bardziej Cię podziwiam, że dajesz radę. Nie masz łatwo... A on już zawsze będzie mieszkał z Wami?? i dlaczego jest u Was?
ale fajowe to miejsce

a mój wujek będzie do końca życia z nami mieszkał bo polowa domu należy do niego a połowa do mnie, mamy zamiar załatwić formalności związane z przepisaniem ale jedyne co to mi się opłaca od niego to zakupić i kombinujemy aby wziąć kredyt niby na zakup połowy domu a zrobić z tych pieniędzy całkowity remont i niestety narazie nam to nie wychodzi :-:)-:)-:)-:)-(

Brak weny......

Bylysmy u pielegniarki i Aurelka wazy 9020g i 75cm obwod glowy 44,5cm. :-)

Sto buziakow dla Gabrysi :tak:
Wpolczuje tym dla ktorych dzien zaczal sie nieciekawie.... ;-)
I gratuluje kolejnych zabkow :-)

Chorowitka zdrowka :tak:
Niejadka apetytu a mamusia cierpliwosci ;-)

:*

muńka zawsze możesz zrobić testy ige. z tym, że bez skierowania to drogi interes, bo ok. 250zł. U mnie wyszło, że nie ma na nic alergii, a u sąsiadki dziecka na całe jajo kurze i mleko krowie. Kuzynka też swojemu 8 mies. zrobiła i wyszła tylko brzoskwinia i lekko truskawki. Ja mam filtr 30.

alijenka współczuje tego wujka starego kawalera! Ty to masz urwanie głowy. Pola ma od 1,5miesiąca dwie górne dwójki a na dole nie chcą wyjść :( A przypomniałaś mi o tych czwórkach, bo właśnie miesiąc młodszemu synowi koleżanki wyszły górne czwórki przed jakimikolwiek dwójkami:) Co do jedzenia to moja dziś trzeci dzień zamiast obiadu jadła skórki chleba:p

mlodak 3 miesiące i 6kg to spora babka!:D

aylin dwa ostatnie tygodnie sierpnia. jedziemy razem z sąsiadami i ich dwójką dzieci, więc będzie towarzysko:)

Alijenka wspolczuje sytuacji z wujkiem... I az sie w glowie nie miesci ze sa jeszcze ludzie niepotrafiacy pisac:eek:
Munka super ta miejscowka!!!!
Kurcze q domu mam taki syf ale chyba nie dam rady z ta goraczka ogarnac... Caly dzien przespalam:-(

ale fajowe to miejsce

a mój wujek będzie do końca życia z nami mieszkał bo polowa domu należy do niego a połowa do mnie, mamy zamiar załatwić formalności związane z przepisaniem ale jedyne co to mi się opłaca od niego to zakupić i kombinujemy aby wziąć kredyt niby na zakup połowy domu a zrobić z tych pieniędzy całkowity remont i niestety narazie nam to nie wychodzi :-:)-:)-:)-:)-(

no to życzę, aby się wszystko poukładało po Waszej myśli!

Brak weny......

Bylysmy u pielegniarki i Aurelka wazy 9020g i 75cm obwod glowy 44,5cm. :-)

Sto buziakow dla Gabrysi :tak:
Wpolczuje tym dla ktorych dzien zaczal sie nieciekawie.... ;-)
I gratuluje kolejnych zabkow :-)

Chorowitka zdrowka :tak:
Niejadka apetytu a mamusia cierpliwosci ;-)

:*

moja Gabi ma baaardzo podobne wymiary, praktycznie różnica 1 cm, a waga dziś wskazała dokładnie 9020g :-D

Alijenka wspolczuje sytuacji z wujkiem... I az sie w glowie nie miesci ze sa jeszcze ludzie niepotrafiacy pisac:eek:
Munka super ta miejscowka!!!!
Kurcze q domu mam taki syf ale chyba nie dam rady z ta goraczka ogarnac... Caly dzien przespalam:-(

daj na luz, odpoczywaj!!

W imieniu Gabiskona dziękuję za życzonka!! jeszcze miesiąc!! aaaaaa!!! :-D:-D

josie no niestety tacy ludzie jeszcze są, chociaż całe szczęście że mój wujek jeszcze pracuje bo inaczej bym się z nim tu zajechała ale miałam wybór mieszkać z nim albo nie mieć nic

Muńka narazie to nam kredytu nikt nie da bo mój K ma za niskie zarobki na papierze, jedyną szansę mieliśmy jeszcze jak miałam macierzyński a teraz to będziemy musieli czekać jak ja wrócę do pracy

a ja moją Niuśkę dziś ważyłam i się zdziwiłam bo waga pokazała 9 kg i to w ciuchach ale moja ma łeb jak sklep obwód 46 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry