reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny bez względu na wiek o ile zdrowie pozwoli i chcecie to miejscie gromadke tych dzieci oczywiście wiadomo ze przed staraniami trzeba wszystkie badania robic a jak jest wszystko ok to czemu nie:D Tego sie n igdy nie zaluje.. samo szczeście w czystej postaci :) Ja nie chcialam miec duzej roznicy wieku miedzy dziecmi dla tego zdecydowalam sie na drugie jak dla mnie tez bardzo szybko :D pewnei początki będą ciężkie z dwójką ale na pewno z czasem będzie tylko coraz lepiej :) Wiecie co mi już całkiem poszły w siną dal myśli że mogło by cos sie stac mojej dzidzi.... wiem że już w czerwcu a może i w maju urodze i wiem to nic tego nie zmieni :) i na pewno jak dzidzius będzie miał 2 miesiące ochrzczę .. :) chociaz nie należe do osob praktykujących ale wiem że ochrzczę:D

KamilaLublin- to wszystko mocno zalezy, gdzie tesciowa mieszka, jesli na polnocy, to zdecydowanie jest lepiej, tzn. ja nie lubie wloskich duzych miast (chaos, brud, przestepczosc), ale np. przedmiescia czy mniejsze miejscowosci- to juz bardziej milo.
Sytuacja sie zmienia, gdy spojrzymy na taka Sycylię :eek: Sa daleeeeeko za północą, daleeeeko za nami, przy czym śmieszne mi sie wydaje, ze duzo ludzi patrzy na mnie z politowaniem, bo jestem Polka. Dla nich my to jak Rumuni. Nie mam nic przeciwko Rumunom, ale wsciekam sie, na takie przejawy ignorancji i glupoty- wkladania do jednego koszyka narodow tak roznych, tylko dlatego ze ktos nie jest w stanie nas odroznic.
Postrzegaja mnie jako biedna, zacofana kobite, ktora zostala przygarnieta przez faceta, czyli chwycila Pana Boga na nogi, co mnie doprowadza do szewskiej pasji.
W miescie, w ktorym zyje, nie dziala absotlutnie NIC, nie ma przemyslu, nie ma pracy, nie ma rozwoju. Polska w porownaniu z Sycylia, to naprawde super wygodny kraj.
Niestety, serce mi tak wybralo, 8lat i nadal ciezko zakochana w swoim mężu, inaczej juz by mnie tu nie bylo, a przed wyjazdem malutkie bombki bym tu w parę miejsc podlozyla :dry:

A co do wozka, to od 2lat strasznie podoba mi sie Quinny Speedy :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

Wpadlam sie pochwalić. Bylismy dzis na usg genetycznym.
Dzidzius zdrowy, wszystkie parametry w normie:-)Nt 1.9 . W poprzedniej ciazy bylo 4,8 wiec mialam powody do zamartwiania sie. Tak sie denerwowalam ze pol nocy nie przespalam, a od rana jeszcze wymioty. Ale odetchnelam:-)

I wiemy juz co bedzie. Dzidzia sie tak ustawila ze trudno bylo sie nie domyslec. Nastepny chlopak na forum:happy:

A co do wózka, to my juz sie zdecydowalismy na mutsy transporter.

Pozdrawiam

Czesc dziewczyny

Wpadlam sie pochwalić. Bylismy dzis na usg genetycznym.
Dzidzius zdrowy, wszystkie parametry w normie:-)Nt 1.9 . W poprzedniej ciazy bylo 4,8 wiec mialam powody do zamartwiania sie. Tak sie denerwowalam ze pol nocy nie przespalam, a od rana jeszcze wymioty. Ale odetchnelam:-)

I wiemy juz co bedzie. Dzidzia sie tak ustawila ze trudno bylo sie nie domyslec. Nastepny chlopak na forum:happy:

A co do wózka, to my juz sie zdecydowalismy na mutsy transporter.

Pozdrawiam

Gratuluję i cieszę się że wszystko oki :-D

reklama
Ania2004 gratuluję udanej wizyty no i oczywiście synka :-)

Waris bardzo ładny, my mamy projekt indywidualny i budowa potrwa jeszcze jakieś kilka lat ale póki co nam się nie spieszy

Efekt ma być taki ale w innej kolorystyce

1.jpg2.jpg

Do góry