reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a i jeszcze zapomniałam o spóxnionych zyczeniach WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JASIA I MARTYNKI!!!!

i na bieżąco chciałam życyczyć WSZSYTEKIGO NAJ NAJ NAJ DLA MAI!!!

reklama

Moj maz juz stoi w kolejce:-D;-):rofl2:. A tak serio to jezeli chcecie je kupic to musicie isc do lidla z samego rana. Kiedys jak byly te promocje to o 9tej nie bylo juz sladu po pieluchach:szok:

Niespodzianka ja tez wszystkie buty mam stonowane, jednokolorowe i chcialam kupic jakies "inne" i co ????????? wyszlo ze jestem
staruszka:no::szok:
Ale czulam ze one nie dla mnie. Niby pracuje w biurze i powinnam w takich chodzić, ale ja wole luzny styl ( na szczescie moge sobie pozwolic)
Oddam je (ciekawe co powiedza w sklepie), za drogie byly zeby lezaly w szafie.:wściekła/y:

Iwon - moj M tez kiedy sie skarzyl na brak smaku ( po jakichs lekach), ale przeszlo. Dla spokojnosci waszej lepiej niech sie skonsultuje z lekarzem.

Ostatnia edycja:
Andzia ja mam też 33 i uważam, ze to dla starej baby - mentalnie ;-) ta siateczka jest szczególnie geriatryczna:p
Lec do sklepu;-)

Iwon niech skonsultuje z lekarzem. Jeśli to po antybiotykach to przejdzie. Ale nie będzie panikował;-)

Ale mi się nic nie chce dziś... miałam jechać kupić sobie jakieś sandały i nie jadę olewam to. G śpi chyba się zdrzemnę z nią ...

Kurcze. Jak to po jednym zlym wyborze czlowiek sobie uswiadamia ze do mlodziezy juz nie nalezy. :no::zawstydzona/y:
Do tej pory i mentalnie i fizycznie czulam sie nastolatka. No coz czas leci.

MsMickey - U mnie na wsi co drugie baletki- balerinki ( w kazdej grupie wiekowej) maja taka siateczke, wiec bylam przekonana ze taka moda teraz.:zawstydzona/y::shocked2:

Andzia z modą znam się powierzchownie dość ale wychodzę z założenia, że ma mi się coś podobać i to wystarczy. Osobiście takich siatek nie lubię.
Ostatnio w lumpku kupiłam za zeta taką fajna kieckę na materiał... Pe zobaczył i podsumował: jak stara bibliotekara :p kiecka nie ja ma się rozumieć:p on zresztą ma taką bluzę polarowa (taki worek bezksztaltny), który też tak nazywamy;-)

Ja raczej za moda nie dazę ( a moze nie nadazam)i mysle, ze najwazniejsze zeby w czyms sie dobrze czuc. No ale z tymi butami to sie platalam, dlatego pytalam o wasze opinie. Za co bardzo wam dziekuje <cmok> <cmok>

Kurcze. Jak to po jednym zlym wyborze czlowiek sobie uswiadamia ze do mlodziezy juz nie nalezy. :no::zawstydzona/y:
Do tej pory i mentalnie i fizycznie czulam sie nastolatka. No coz czas leci.

MsMickey - U mnie na wsi co drugie baletki- balerinki ( w kazdej grupie wiekowej) maja taka siateczke, wiec bylam przekonana ze taka moda teraz.:zawstydzona/y::shocked2:

no własnie u mnie też stąd z geriatrią nie kojarzyłam....

No to przerwa :happy:

Wyślę M. do lekarza, bo ponoć taki stan może trwać kilka dni, a u niego już chyba trochę ponad. Podejrzewam że to od antybiotyku.

Msmickey olej zakupy i walnij się do wyra, ja bym tak zrobiła ;-)

Poczytałam o tym krowim i faktycznie od roku już można podawać. Choć oczywiście są też pediatrzy zalecający modyfikowane do 3 r.ż, bo niby lepsze, wartościowsze, mniej obciążające. Pachnie mi to mlekowo-modyfikowanym lobby :sorry:;-)

No to przerwa :happy:

Wyślę M. do lekarza, bo ponoć taki stan może trwać kilka dni, a u niego już chyba trochę ponad. Podejrzewam że to od antybiotyku.

Msmickey olej zakupy i walnij się do wyra, ja bym tak zrobiła ;-)

Poczytałam o tym krowim i faktycznie od roku już można podawać. Choć oczywiście są też pediatrzy zalecający modyfikowane do 3 r.ż, bo niby lepsze, wartościowsze, mniej obciążające. Pachnie mi to mlekowo-modyfikowanym lobby :sorry:;-)

Ja ostatnio robie sobie przerwe na prace. Jak ja nie lubie takich sytuacji jak nie mam co robic w pracy. Zmian, podziałow im sie zachcialo- teraz pzrestoj a potem zapierdziel:wściekła/y::wściekła/y:

Mleko - temat rzeka. Ja starszemu podawalam juz pzred 1 szym rokiem, modyfikowane pil do zeszlego m-ca. Mlodemu dalam raz z platkami (tyci tyci) i narazie nie kontynuuje bo on skazowiec.

reklama
Andzia ja mam jedną dłuższą przerwę odgórnie nakazowo ;-) Normalnie idę z ludźmi na obiad, ale że mam dietkę, to siedzę w pracy i nadrabiam w tym czasie BB ;-)

Do góry