reklama
andzia1980
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 557434Od 13-15.05 promocja w lidlu.
Moj maz juz stoi w kolejce;-). A tak serio to jezeli chcecie je kupic to musicie isc do lidla z samego rana. Kiedys jak byly te promocje to o 9tej nie bylo juz sladu po pieluchach
Niespodzianka ja tez wszystkie buty mam stonowane, jednokolorowe i chcialam kupic jakies "inne" i co ????????? wyszlo ze jestem
staruszka
Ale czulam ze one nie dla mnie. Niby pracuje w biurze i powinnam w takich chodzić, ale ja wole luzny styl ( na szczescie moge sobie pozwolic)
Oddam je (ciekawe co powiedza w sklepie), za drogie byly zeby lezaly w szafie.
Iwon - moj M tez kiedy sie skarzyl na brak smaku ( po jakichs lekach), ale przeszlo. Dla spokojnosci waszej lepiej niech sie skonsultuje z lekarzem.
Ostatnia edycja:
MsMickey
Andzia ja mam też 33 i uważam, ze to dla starej baby - mentalnie ;-) ta siateczka jest szczególnie geriatryczna
Lec do sklepu;-)
Iwon niech skonsultuje z lekarzem. Jeśli to po antybiotykach to przejdzie. Ale nie będzie panikował;-)
Ale mi się nic nie chce dziś... miałam jechać kupić sobie jakieś sandały i nie jadę olewam to. G śpi chyba się zdrzemnę z nią ...
Lec do sklepu;-)
Iwon niech skonsultuje z lekarzem. Jeśli to po antybiotykach to przejdzie. Ale nie będzie panikował;-)
Ale mi się nic nie chce dziś... miałam jechać kupić sobie jakieś sandały i nie jadę olewam to. G śpi chyba się zdrzemnę z nią ...
andzia1980
Kurcze. Jak to po jednym zlym wyborze czlowiek sobie uswiadamia ze do mlodziezy juz nie nalezy.
Do tej pory i mentalnie i fizycznie czulam sie nastolatka. No coz czas leci.
MsMickey - U mnie na wsi co drugie baletki- balerinki ( w kazdej grupie wiekowej) maja taka siateczke, wiec bylam przekonana ze taka moda teraz.
MsMickey - U mnie na wsi co drugie baletki- balerinki ( w kazdej grupie wiekowej) maja taka siateczke, wiec bylam przekonana ze taka moda teraz.
MsMickey
Andzia z modą znam się powierzchownie dość ale wychodzę z założenia, że ma mi się coś podobać i to wystarczy. Osobiście takich siatek nie lubię.
Ostatnio w lumpku kupiłam za zeta taką fajna kieckę na materiał... Pe zobaczył i podsumował: jak stara bibliotekara kiecka nie ja ma się rozumieć on zresztą ma taką bluzę polarowa (taki worek bezksztaltny), który też tak nazywamy;-)
Ostatnio w lumpku kupiłam za zeta taką fajna kieckę na materiał... Pe zobaczył i podsumował: jak stara bibliotekara kiecka nie ja ma się rozumieć on zresztą ma taką bluzę polarowa (taki worek bezksztaltny), który też tak nazywamy;-)
andzia1980
Ja raczej za moda nie dazę ( a moze nie nadazam)i mysle, ze najwazniejsze zeby w czyms sie dobrze czuc. No ale z tymi butami to sie platalam, dlatego pytalam o wasze opinie. Za co bardzo wam dziekuje <cmok> <cmok>
Kurcze. Jak to po jednym zlym wyborze czlowiek sobie uswiadamia ze do mlodziezy juz nie nalezy.
no własnie u mnie też stąd z geriatrią nie kojarzyłam....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No to przerwa
Wyślę M. do lekarza, bo ponoć taki stan może trwać kilka dni, a u niego już chyba trochę ponad. Podejrzewam że to od antybiotyku.
Msmickey olej zakupy i walnij się do wyra, ja bym tak zrobiła ;-)
Poczytałam o tym krowim i faktycznie od roku już można podawać. Choć oczywiście są też pediatrzy zalecający modyfikowane do 3 r.ż, bo niby lepsze, wartościowsze, mniej obciążające. Pachnie mi to mlekowo-modyfikowanym lobby ;-)
Wyślę M. do lekarza, bo ponoć taki stan może trwać kilka dni, a u niego już chyba trochę ponad. Podejrzewam że to od antybiotyku.
Poczytałam o tym krowim i faktycznie od roku już można podawać. Choć oczywiście są też pediatrzy zalecający modyfikowane do 3 r.ż, bo niby lepsze, wartościowsze, mniej obciążające. Pachnie mi to mlekowo-modyfikowanym lobby ;-)
andzia1980
No to przerwa
Ja ostatnio robie sobie przerwe na prace. Jak ja nie lubie takich sytuacji jak nie mam co robic w pracy. Zmian, podziałow im sie zachcialo- teraz pzrestoj a potem zapierdziel
Mleko - temat rzeka. Ja starszemu podawalam juz pzred 1 szym rokiem, modyfikowane pil do zeszlego m-ca. Mlodemu dalam raz z platkami (tyci tyci) i narazie nie kontynuuje bo on skazowiec.
reklama