Hejo piękne!
Coś ostatnio brakuje mi czasu, a to przez to, że w tym tygodniu codziennie jakieś wyjściowe plany, no i na spacerach spędzamy więcej czasu.
był upał był :-) dziś to samo, ale idzie z zachodu jakieś deszczysko.
My póki co wiemy tylko, że chcemy nad morze i tyle :-):-) Chciałam już dawno coś zarezerwować, ale podobnie jak u Was, ciągle nie po drodze. Mimo wszystko mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze coś fajnego
skoro 7.20 to strasznie wcześnie, to czym są pobudki 5.30/6.00 ??? :-)
Ja tylko kupuję mleko z krótkim terminem ważności. Mam też zawsze UHT w razie, gdyby mi zabrakło, a bym potrzebowała, ale staram się uzupełniać zapasy tego świeższego. Poza tym u mnie mało się mleka pije.
Nie wiem, kiedy dam Gabi takie mleko. Ja sama czasami źle mleko toleruję, więc powinnam Gabi wprowadzić później.
ale w ogóle nie rozróżnia smaków?
znów przez teściową?
też mi to tak pachnie...
u nas też nowości na horyzoncie!! W jednym czasie zaczęły się pojawiać diwe górne jedynki i lewa dolna dwójka :-) na szczęście bez większych dolegliwościowych akcji :-)
może sama wypija???
Ja wymiankę garderoby zrobię porządną, jak tylko wygram sprawę w sądzie :-) Już to mężowi zapowiedziałam i on jak najbardziej jest za :-) nie mogę już patrzeć na moje stare ciuchy, część oddałam podczas przeprowadzki.
Nanulika urodziła ale fajowo!
Coś ostatnio brakuje mi czasu, a to przez to, że w tym tygodniu codziennie jakieś wyjściowe plany, no i na spacerach spędzamy więcej czasu.
Muńka upał? To ile macie dzisiaj stopni w wawie? Kurcze, u nas jakoś specjalnie gorąco nie jest. A wczoraj nawet mieliśmy burzę z gradem
był upał był :-) dziś to samo, ale idzie z zachodu jakieś deszczysko.
Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło? Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute
My póki co wiemy tylko, że chcemy nad morze i tyle :-):-) Chciałam już dawno coś zarezerwować, ale podobnie jak u Was, ciągle nie po drodze. Mimo wszystko mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze coś fajnego
Witam
Pobudka strasznie wcześnie dziś bo o 7:20. Oj dawno się niebudzil przed 8. Ostatnio to nawet o 9:05. No ale w nocy tylko jedna pobudka wiec luzik. Wypoczelam nawet.
skoro 7.20 to strasznie wcześnie, to czym są pobudki 5.30/6.00 ??? :-)
dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta
Ja tylko kupuję mleko z krótkim terminem ważności. Mam też zawsze UHT w razie, gdyby mi zabrakło, a bym potrzebowała, ale staram się uzupełniać zapasy tego świeższego. Poza tym u mnie mało się mleka pije.
Nie wiem, kiedy dam Gabi takie mleko. Ja sama czasami źle mleko toleruję, więc powinnam Gabi wprowadzić później.
Baby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smak Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna
ale w ogóle nie rozróżnia smaków?
witam
przepraszam, że się nie udzielałam parę dni, ale znówu ciche dni w moim małżnstie nastały i nie chciałam wam tu mojego wisielczego nastroju wciskać ;-)
znów przez teściową?
Poczytałam o tym krowim i faktycznie od roku już można podawać. Choć oczywiście są też pediatrzy zalecający modyfikowane do 3 r.ż, bo niby lepsze, wartościowsze, mniej obciążające. Pachnie mi to mlekowo-modyfikowanym lobby ;-)
też mi to tak pachnie...
Utkiwly mi w glowie dwa niespodziewane zabki u Gochny i Martynki ;-)
u nas też nowości na horyzoncie!! W jednym czasie zaczęły się pojawiać diwe górne jedynki i lewa dolna dwójka :-) na szczęście bez większych dolegliwościowych akcji :-)
mam wkur.wa na moja teściową, jak co dzień zresztą :/ po akcjach jak nie chciała się przyznać, że S czymś dokarmia, zaczęłam jej po złości odliczać mleko do takiego pojemniczka, szykuję 210ml wody co dla S jest z zapasem, ale od kilku dni znowu mleko znika z puszki przedostatnio w środę, pytałam wprost czy dala mu więcej mleka, odp że nie, dzisiaj znowu brała, nawet nie pytam, tylko zacznę chować mleko przed nią, bo ja już nie mam pojęcia co ona z tym mlekiem robi?
może sama wypija???
Ja wymiankę garderoby zrobię porządną, jak tylko wygram sprawę w sądzie :-) Już to mężowi zapowiedziałam i on jak najbardziej jest za :-) nie mogę już patrzeć na moje stare ciuchy, część oddałam podczas przeprowadzki.
Nanulika urodziła ale fajowo!
Ostatnia edycja: