reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

całkiem niegłupie te butki

hmm i teraz nie wiem czy miałam omamy czy co ale widziałam wpis andzi.....
z butami i teraz go nie widzę więc zaczynam sie obawiać o swoje zdrowie psychiczne....

buty zamiast białych myszek....

reklama
dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta

przepraszam ze tylko tak ale weny brak ... ale czytam Was

Aylin był wpis z butami, ale chcialam edytowac i mi sie skasowal. Jestes zdrowa :-D:tak:
Seksualny stosunek do pracy - ja taki mam - tak twierdzi moj tata

Kasienka - ja dalam mu " ciupke". Uht - takie mialam w domu.
Iwon - my tez bez konkretnych planow. Jak chlopcy beda zdrowi to pewnie Baltyk

A buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33:laugh2:
Zobacz załącznik 557424

Ostatnia edycja:
Aylin śliczne te papucie!
Tylko kurtka ja mogę skorzystać tylko z tej 1/50-tej wzorów, bo do Rzeszowa mi nie po drodze :sorry: A jakie ceny?

Kasiekz nasi bliscy znajomi od lat robią identycznie - pakują siebie i dzieciaki do auta i jadą do Chorwacji w ciemno. Zawsze upolują fajne lokum i wracają z bananem na twarzy :-)

Kasieńka ja nie myślałam jeszcze o zwykłym mleku. Hmm... czy nie za wcześnie? Muszę sobie przypomnieć co i jak, nie pamiętam kiedy starszakowi dawałam :eek:

Baby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smak :eek: Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna :sorry:

dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta

przepraszam ze tylko tak ale weny brak ... ale czytam Was

ja mysle aby dać spróbować po roczku. I dam to o krótkim terminie przydatności - tak radzi moja pani od żywienia (znajoma pani dziekan z uniwersytetu - wydział technologi zywienia czy jakos tak)

Aylin był wpis z butami, ale chcialam edytowac i mi sie skasowal. Jestes zdrowa :-D:tak:

A buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33:laugh2:
Zobacz załącznik 557424

no tos mnie pocieszyła :)

wiec siostra stylistka moze i ma troche racji - troszkę dla starej baby ale ja w wieku 20 lat też myslałam ze po 30 to sie do trumny nalezy połozyć :)
ale do pracy bedą ok - nie widać palców i sa przewiewne :) (powiadziała siedząc w biurze w japonkach - tak mnie buty wczoraj objadły ze zadnych z pieta nie załoze - z paskiem tez odpadają )

Aylin śliczne te papucie!
Tylko kurtka ja mogę skorzystać tylko z tej 1/50-tej wzorów, bo do Rzeszowa mi nie po drodze :sorry: A jakie ceny?

Iwon - 50 zł + przesyłka. Szyje wszystko co chcesz - a nie umieszcza zdjeć wszystkich ponieważ:
1. nie ma czasu
2. jak szyje z postaciami z bajek to boi się praw autorskich - wiec woli nie wklejać myszki miki, boba budowniczego itp.

Generalnie jak powiesz ze chcesz kaczora donalda latającego za świnka pepą to też ci uszyje :)
ja mam mieć ptaszki :)

Iwon dobra decyzja z wczesniejsza pobudka :D Kazda decyzja, ktora daje wiecej czasu na bb jest dobra ;-)

Aylin no to wspolczuje sprzatania. I hejt sprzatanie ;-) No, ale nowa szafa jest - kiedy opijamy ? :-p

Kasiek ja dawalam mlodemu laciate zolte, lyzka jak sepil kiedy jadlam platki.

Andzia ales ty staaara :szok: :-p;-) Butki nie w moim stylu - ale nie ma sie co sugerowac moja opinia, bo ja mam wszystkie czarne (oprocz jednych)

Mloda teraz te kupsztale sie robia takie "aromatyczne", ze trudno przegapic :confused2:

13637.jpgOd 13-15.05 promocja w lidlu.

Załączniki

• 13637.jpg
    13637.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 30
witam

przepraszam, że się nie udzielałam parę dni, ale znówu ciche dni w moim małżnstie nastały i nie chciałam wam tu mojego wisielczego nastroju wciskać ;-)

Dzięki dziewczyny :* najgorzej, ze nie moge żadnego sportu uprawiać poza spacerami i rowerek (którego nie mam) :( no nic, ale biorę dupę w trok i do dalszej walki.
Aga a czemu nie możesz sportu uprawiać? jesli można zapytac oczywiście:sorry: a o twoich problemach z hormonami pamietam i tak sobie własnie myślałam, że to to... zapisuj się do lekarz czym prędzej, bo jesli te kolejki faktycznie takie długie, to im szybciej tym lepiej

A u mnie noc porazka :confused2: nie wiem ile razy wstawalam do mlodej bo..... budzila sie na czworaka...... imusialam ja klasc na plecki :confused2: Normalnie spi na boku, potem przekreca sie na brzuch i wkoncu podwija nogi do brzucha i unosi raczki i potrafi przejsc dlugosc lozeczka na czworaka spiac :szok::-D:eek: i steka jak nie moze sie polozyc :confused2:

Czy Wasze tez tak maja albo mialy? i jak dlugo to trwa? bo padam..... moj organizm odzwyczail sie od wstawania w nocy :sorry2::-:)rolleyes:
u nas tez tak bywa, ale okresowo i nieregularnie, także nie pomogę, ale może cię to pocieszy, że nie tylko ty cierpisz ;)

A zapomnialam sie pochwalic : Mati siada z lezenia na brzuchu - wiem, wiem nie ma sie czym chwalic.;-)
No i wczoraj zamiast ssac cyca to robil mi "pierdziuszki" na brzuchu, a jaka mial radoche:-D
Gratki!!!! Pamiętam jaka byłam dumna jak S się nauczył siadać z leżenia na brzuchu, także chwal się ile wlezie! :)

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!
o kurcze ale nieciekawie u Was było :( mam nadzieję, że po chrorobie ślad już nie został

HA a mnie mama powitała słowami "czego nie mówiłaś ze dzieć ma nowego zeba" przez noc sie przebiła lewa 2 a w dzień prawa jej potowarzyszyła.
gratuluję nowego ząbka!

Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło? :rolleyes: Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute :blink:
Iwon ja nawet nie wiem jeszcze , kiedy będziemy mieć urlopy:-D znaczy się ja napewno od 12.08 do 18.08, ale drugi tydzień, albo przed albo po, a mój D to w ogóle nic nie wie ... mamy w planach olskie morze, ale nie mamy plana z naszymi psami zrobić, a na hotel nas nie stać :(
a mnie po głowie jeszcze Skorzęcin chodzi, albo jakieś Last Minute w Egipcie:-D

Baby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smak :eek: Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna :sorry:
jeśli mam być szczera, to ja bym się wystraszyła:sorry:

reklama
Do góry