Dzień dobry
Postanowiliśmy z moimi chłopakami wcześniej wstawać, bo co z tego że człowiek sobie te pół godziny dłużej w łóżku poleży, jak potem z jęzorem na wierzchu do pracy biegnie. No i dzisiaj solidarnie pobudka o 6:15 ;-) Dzięki temu jestem już w pracy i mam chwilkę, żeby do was zajrzeć
Mój mały ma już za sobą degustację mleka krowiego
Teściowa dała mu (ponoć tylko "do spróbowania") zupę dyniankę
Z nowości, to zastąpiliśmy już na stałe popołudniowe mleko kanapką z szynką/serkiem/ogórkiem. Niestety nadal jedna pobudka w nocy na mleko
Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło?
Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute
Rysica wstyd, że nie jestem w temacie, ale muszę spytać - to z kim do tej pory była Monia, skoro dopiero teraz jest sam na sam z nianią?
Niespodzianka hula hop, to ja pamiętam z czasów podstawówki ;-)
Młodak serio kręcisz? Szacun!
Alijenka a czemu nie planujesz drugiego dziecia? Taka wasza wspólna decyzja czy chwilowy objaw zmęczenia pierwszym dzieckiem?
;-)
Aylin gratuluję nowych szaf :-) My też planujemy coś zrobić, bo mamy dużo niewykorzystanej przestrzeni, a gratów wiadomo, coraz więcej. No i musimy się powoli przymierzyć do remontu naszej sypialni - jak mały zacznie przesypiać nocki i będzie już trochę "doroślejszy" to przeprowadzamy chłopaków do naszej sypialni. W przyszłości chcemy zbudować ścianę działową i zrobić z niej dwa pokojoje, bo jest taki fajny układ, że można. Ale na razie będą mieszkali wspólnie. My przeniesiemy się do pokoju K. Mały, ale jak na noclegownię wystarczy ;-)
Jestem strasznie ciekawa tych butków
Rozumiem, że jest jakaś strona internetowa? Mogłabyś? Bo przegapilam
I jak z rozmiarem? Wysyła się jej długość podeszwy czy jak?
Aga ale fart z tymi wspólnymi wakacjami z
alijenką :-)
Polaa znam tą dolegliwość latania ze szmatą za wszelką cenę
Ja już się wyleczyłam (nie do końca, ale postępy są zauważalne ;-)), ale rozumiem że nie jest łatwo. Powodzenia i odpuść troszkę!