reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin to miałaś dziś dzień zabiegany :baffled:, najważniejsze że szafy stoją złożone :-), to mniej czy więcej na wysokości cycków masz teraz nogi ???

czekam na zdjęcia paputków no i szaf :-)

spadowywuję spać, życzę Wam spokojnej nocki :sorry2:

reklama
średnio kolana na wysokości cycków wiec jakos pośrodku.....

zdjecie paputków bedą.... a szafy..... jak się mi uda odkopac pokój. Bo na razie nie da się uzyskać odpowiedniej perspektywy (czytaj - burdel taki ze nawet kot unika wchodzenia do tegoż przybytku)

agaundpestka dziś nie dam rady, bo czekam na kuriera:) ale każdego innego dnia (oby nie lało) wstawię się!
To następnym razem koniecznie musisz!! Mi dziś Alijenka po 9tej napisała, ze będzie we wrocku i po 11ej już piłyśmy razem kawke :) nie ma to jak spontan :)

Aga ja tez jestem pelna podziwu - sama czasem "boje sie" do autobusu na pol h wsiasc, bo mlody potrafi awanture zrobic...
Co do wagi to rzeczywiscie warto isc do lekarza. Nawet jesli sa dlugie terminy to sie zapisz, bo problem sam nie zniknie, a przy Twoim trybie zycia to waga powinna leciec jak szalona.
Raz się żyje :) gdybym miała kase to bym z A sporo podróżowała.
A co do lekarza to zrobię termin, bo myślę, ze wróciły mi wszystkie problemy hormonalne które leczyłam 10 lat:/

kasiek na następny tydzień się wszystkie spotkamy :-), a spotkanie wyszło oki, Aga to świetna kobitka a jej Antoś przesłodziutki :-D
Jak mogło wyjść spotkanie jak były na nim dwie fajne babki i 2 superowe maluchy :)
A wyszło jeszcze, ze z Alijenką będziemy na wczasach w jednym terminie i miejscowości :D więc piwko jeszcze wypijemy :p

Rysica Monika towarzyska to jej pewnie się będzie podobać.

Aylin urlop, a jaki pracowity dzień :)
Po spotkaniu z Alijenką pojechałam do kumpeli i siedziałam do 20tej tzn burza i ulewa mnie u niej uwięziła :D

Witajcie,

widze, ze wszystkie sie na wesela wybierają w najbliższym czasie :-D
U nas nic sie nie zapowiada, chyba ze ktoś zdobi nam niespodziankę :)

mlodak daj tyle na ile Cię stać :tak: Co do ogarniania sie to nie stresuj sie :)
ja to w ogóle walnieta jestem za przeproszeniem, musze mieć posprzatane, i czasami zamiast odpocząć jak dzieci zasną po 19 to ja za szmate, chce to zmienić ale na razie mi sie nie udaje :zawstydzona/y: Musze mec zrobione bo inaczej spokojnie nie zasne ale maz ostatnio powiedział, ze i tak trochę odpuscilam z czego sie cieszy bo czasami sie denerwowalam, ze nie mam czegoś zrobionego. Taka głupia jestem :( cały czas sobie powtarzam, ze przeciez nic sie nie stanie jak trochę kurzu bedzie a zamiast tego posiedze na spokojnie z mężem wieczorem (w weekend oczywiscie bo w tygodniu to chyba z nudów to robię bo wiecznie sama).

Alijenka, Aga ale ja Wam tego spotkania zazdroszczę. Zdjecia rewelacyjne :tak:

Nispodzianka usmialam sie z Tomka :-D Udany jest :)

rysica no widzisz, niepotrzebnie sie stresowalas. Monika dzielna dziewczynka. Ale ja tez pewnie bym przeżywała wiec rozumiem.

Nic czas spać, rano trzeba Kubę odprowadzić do przedszkola.
mnie trochę chorobsko rozłożyło i ucho mnie boli :(
Dobranoc :)

Dzień dobry :happy:

Postanowiliśmy z moimi chłopakami wcześniej wstawać, bo co z tego że człowiek sobie te pół godziny dłużej w łóżku poleży, jak potem z jęzorem na wierzchu do pracy biegnie. No i dzisiaj solidarnie pobudka o 6:15 ;-) Dzięki temu jestem już w pracy i mam chwilkę, żeby do was zajrzeć :)

Mój mały ma już za sobą degustację mleka krowiego :eek: Teściowa dała mu (ponoć tylko "do spróbowania") zupę dyniankę :sorry: Z nowości, to zastąpiliśmy już na stałe popołudniowe mleko kanapką z szynką/serkiem/ogórkiem. Niestety nadal jedna pobudka w nocy na mleko :confused2:

Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło? :rolleyes: Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute :blink:

Rysica wstyd, że nie jestem w temacie, ale muszę spytać - to z kim do tej pory była Monia, skoro dopiero teraz jest sam na sam z nianią? :unsure:

Niespodzianka hula hop, to ja pamiętam z czasów podstawówki ;-) Młodak serio kręcisz? Szacun! :tak:

Alijenka
a czemu nie planujesz drugiego dziecia? Taka wasza wspólna decyzja czy chwilowy objaw zmęczenia pierwszym dzieckiem? :sorry:;-)

Aylin gratuluję nowych szaf :-) My też planujemy coś zrobić, bo mamy dużo niewykorzystanej przestrzeni, a gratów wiadomo, coraz więcej. No i musimy się powoli przymierzyć do remontu naszej sypialni - jak mały zacznie przesypiać nocki i będzie już trochę "doroślejszy" to przeprowadzamy chłopaków do naszej sypialni. W przyszłości chcemy zbudować ścianę działową i zrobić z niej dwa pokojoje, bo jest taki fajny układ, że można. Ale na razie będą mieszkali wspólnie. My przeniesiemy się do pokoju K. Mały, ale jak na noclegownię wystarczy ;-)
Jestem strasznie ciekawa tych butków :tak: Rozumiem, że jest jakaś strona internetowa? Mogłabyś? Bo przegapilam :sorry: I jak z rozmiarem? Wysyła się jej długość podeszwy czy jak?

Aga ale fart z tymi wspólnymi wakacjami z alijenką :-)

Polaa znam tą dolegliwość latania ze szmatą za wszelką cenę :sorry: Ja już się wyleczyłam (nie do końca, ale postępy są zauważalne ;-)), ale rozumiem że nie jest łatwo. Powodzenia i odpuść troszkę! :wink:

Witam

Pobudka strasznie wcześnie dziś bo o 7:20. Oj dawno się niebudzil przed 8. Ostatnio to nawet o 9:05. No ale w nocy tylko jedna pobudka wiec luzik. Wypoczelam nawet.

Iwon tak krece. Jak ogladam cos wieczorem to wtedy.

Spadam bo się młody skupkał i laduje mi sie teraz na kolana w zapaszek jest konkretny :)

Mój mały ma już za sobą degustację mleka krowiego :eek: Teściowa dała mu (ponoć tylko "do spróbowania") zupę dyniankę :sorry: Z nowości, to zastąpiliśmy już na stałe popołudniowe mleko kanapką z szynką/serkiem/ogórkiem. Niestety nadal jedna pobudka w nocy na mleko :confused2:

U mnie śniadanka i kolacje sa kanapkowe. Bardzo rzadko kaszka. Bo kaszki dziec nie lubi.

Czy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło? :rolleyes: Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute :blink:

my mamy termin mniej wiecej wybrany. Ale oferta last minute na pewno bedzie. I w sumie to kierunek też nie pewny jeszcze

Aylin gratuluję nowych szaf :biggrin2: My też planujemy coś zrobić, bo mamy dużo niewykorzystanej przestrzeni, a gratów wiadomo, coraz więcej. No i musimy się powoli przymierzyć do remontu naszej sypialni - jak mały zacznie przesypiać nocki i będzie już trochę "doroślejszy" to przeprowadzamy chłopaków do naszej sypialni. W przyszłości chcemy zbudować ścianę działową i zrobić z niej dwa pokojoje, bo jest taki fajny układ, że można. Ale na razie będą mieszkali wspólnie. My przeniesiemy się do pokoju K. Mały, ale jak na noclegownię wystarczy ;-)
Jestem strasznie ciekawa tych butków :tak: Rozumiem, że jest jakaś strona internetowa? Mogłabyś? Bo przegapilam :sorry2: I jak z rozmiarem? Wysyła się jej długość podeszwy czy jak?

my mamy beznadziejny układ. W sensie sypialni. W naszej mieści sie materac i łóżeczko. A pokoik młodej powoli robimy. W koncu uda mi się go skończyć :)

jest strona - dokebu@wp.pl ale na tej stronie to moze 1/50 tego co ona szyje.
wysyła się długość stopy. W skarpetce ma być mierzona. Jak bede papcioszki miała to wkleje

Helloł, witam z pracy. Mam dziś lenia i zero natchnienia do pracy...

u mnie się mówi ze mam seksualny stosunek do pracy :)

iwon my jedziemy ze znajomymi i ich dziećmi do Chorwacji, ale na spontanie. Gdzie dojedziemy, gdzie nam się spodoba tam się zatrzymamy i poszukamy lokum:D

agaundpestka i alijenka jak ja wam cholernie zazdroszczę! Zdjęcia BOSKIE, kurde brakuje mi tam Polki!

reklama
Do góry