reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica pewnie sama bardziej sie stresujesz niz Monika ;-) Bedzie dobrze :)

Dziewczyny krecila ktoras hula hop? Takim pro z obciazeniem? Bo mnie kusi, zeby kupic i krecic, ale nie wiem czy warto :p

właśnie idę za miesiąc na wesele i w sierpniu na drugie. z jednej strony super, z drugiej nie przepadam za weselami i za wydatkiem na nie kasy. kolega powiedział, że na osobę wydał 250zł, więc musiałabym mu dać 500zł, aby mu się za nas zwróciło. Z drugiej strony od niego dostałam 200zł. Zrobię pewnie jak alijenka i dam 300zł.

co do auta, to robię identycznie jak mlodak

Agaundpestka i Alijenka...to kiedy spotkanko? :D
może spotkanko w następnym tygodniu??? tylko najlepiej będzie jak się zgadamy z dnia na dzień
my z Aga się dziś widziałyśmy :-D
Ja idac na wesele probuje zawsze zorientowac sie jaki koszt od osoby ponosza panstwo mlodzi, i tyle wkladam do koperty. W naszych stronach obecnie jest to ok. 150-200zl/osoba.

Moj M zawsze wychladza samochod przed wsadzeniem do niego chlopakow, a potem klima na min. poziomie.

Co do organizacji - Mlodak, Alijenka - ja jak mialam jedno dziecko to bylo gorzej z czasem. Zmienilam tez troche ogolne nastawienie do wszystkiego tj. dziecko moze sobie troche poplakac, kurze nie musza byc scierane codziennie, a maz moze ugotowac obiad dla nas jak sam wroci z pracy itd. Oczywiscie staram sie zeby wszystko bylo zrobione, ale nic na sile - nie jestem cyborgiem.:-D
ja już drugiego dziecka nie planuję także już zawsze będę niezorganizowana :-D
Alijenka a K zamierza wrocic tam gdzie pracowal czy szuka czegos innego? Trzymam &&&
tak zamierza wrócić tu gdzie pracował

rysica super, że mała nie płakała! Powodzenia:)

andzia nie ma szans, żeby je oderwała. bardzo mocno ta taśma trzyma. próbowała nawet gryźć, ale nic się nie dało, więc odpuściła:)

alijenka ale wam zazdroszczę, i jak tam spotkano wyszło? Bardzo, bardzo chcę się z wami zobaczyć!!! Jestem ZA następnym tygodniem:)

kasiek na następny tydzień się wszystkie spotkamy :-), a spotkanie wyszło oki, Aga to świetna kobitka a jej Antoś przesłodziutki :-D

rysica dobrze że mała tak zareagowała na nianię, najważniejsze że nie płakała :-)

reklama
hej,
miałam dziś urlop.
w EFEKCIE NOGI NIE WESZŁY MI W DU.. mam je obecnie wyzej, na wysokości cycków mniej więcej.

Rano przyjechali panowie od szafek w łazience i szafy u nuny w pokoiku - do 12 montowali meble.
W MIędzy czasie wpadly do mnie koleżanki. Pogadałysmy, i o 12 jak panowie sie zbierali to okazało sie ze za szafe mam zapłacić gotówką - tak ustalili z moim T - który zapomniał mi to powiedziec. Wiec zapierniczałam do bankomatu. Potem odprowadziłam koleżankę, wpadłam do pani od paputków -

buciki zamówiłam - nie czekam 2 tygodni tylko po znajomości uszyje mi na jutro lub sobotę :) będę w ptaszki.
Jedno mogę powiedzieć - to co ma na stronie to 1/100 tego co szyje. Piekne torebki, buciki cudo. I fajna kobitka :) ma cudownych synów.
Paputki które miała sa sliczne - starannnie wykonane, skóra w różnych kolorach. Dla takich szkrabów jak nasze szyje z cieniutkiej, mięciutkiej skórki. Dla starszych z troszke twardszych. W sobotę wkleje wam zdjecie paputków nuny :)

Potem poleciałm do hutrowni szkła odebrać naczynie do zapiekania.

I do domu - burdel na maksa - a z nuna sprzątac sie nie da.

Wpadła mama przejeła dziecia - poszły na spacer a ja 3 godziny myłam nowości.... i całość domu, bo pył wszędzie...

Mam serdecznie dość. Ale na pocieszenie wsadziłam vino werde do lodówki :)

Melduję że żyję. Ząbkujemy na maksa. Czytam Was na bieżąco. Czasu. Brak na cokolwiek, stawiamy pierwsze samodzielne kroki wiec oczy muszę mieć dookoła głowy. Sił zaczyna brakować. W nocy kilka pobudek chyba przez zęby a ja już odwyklam od niewyspania....

Gratuluję nowych umiejętności, ząbków. Zdrówka chorowitkom.

Martynka, Jasiu sto lat!!!!!!

współczuje....

Ile teraz się daje w kopercie weselnej? 18 idziemy do rodziny K ale nie utrzymujemy z nimi żadnego kontaktu. Ostatnio widziałam ich na naszym ślubie 8 lat temu. I tylko na ślub ich prosiliśmy. Nie czuje sie z nimi związana i zupełnie nie wiem ile kasy im dać a o kasę proszą w zaproszeniu.

ja znajomym niezwiązanym daje 400, yakim blizszym 500 + jakis drobiazg ku pamięci. Typu ramka z ich zdje ciem, wino z personalizowaną etykietą, itp

Do góry