reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

właśnie idę za miesiąc na wesele i w sierpniu na drugie. z jednej strony super, z drugiej nie przepadam za weselami i za wydatkiem na nie kasy. kolega powiedział, że na osobę wydał 250zł, więc musiałabym mu dać 500zł, aby mu się za nas zwróciło. Z drugiej strony od niego dostałam 200zł. Zrobię pewnie jak alijenka i dam 300zł.

co do auta, to robię identycznie jak mlodak

Agaundpestka i Alijenka...to kiedy spotkanko? :D

reklama
Hej Laski;) Dawno mnie nie było... ale powracam;)
U nas dobrze, młoda rośnie, rozrabia... no i rwie się do chodzenia, co prawda za rączki ale już jest jakiś postęp;D
Ostatnio byliśmy w górach na majówce, w galerii wstawiłam kilka zdjęć;)
Buziaki, lecę na dworek, bo piękna pogoda;) Więc szkoda siedzieć w domu...

Heja
Dziewczyny mam takie pytanie jak dajecie sobie radę w takim upale z dzieciakami w aucie ??? klima?? otwarte okno ???

klima na minimalnym poziomie, jak czuję, że robi się za chłodno, to wyłączam, a potem znów włączam.

Ile teraz się daje w kopercie weselnej? 18 idziemy do rodziny K ale nie utrzymujemy z nimi żadnego kontaktu. Ostatnio widziałam ich na naszym ślubie 8 lat temu. I tylko na ślub ich prosiliśmy. Nie czuje sie z nimi związana i zupełnie nie wiem ile kasy im dać a o kasę proszą w zaproszeniu.

My będziemy szli w sierpniu do najbliższej kuzynki męża i myślę, że damy 500zł. Dalszym znajomym dałabym raczej mniej.

Pogoda znów piękna, ale chyba pójdę z młodą po obiedzie, żeby to największe ciepło minęło, bo niestety, ale ściąga wsio co ma na głowie, a w taki upał bez nakrycia nie powinna być.

Kasiek zdrowka dla Poli. Dobrze,ze szybko przeszlo. Wspolczuje wizyty w szpitalu.

Aga ja tez jestem pelna podziwu - sama czasem "boje sie" do autobusu na pol h wsiasc, bo mlody potrafi awanture zrobic...
Co do wagi to rzeczywiscie warto isc do lekarza. Nawet jesli sa dlugie terminy to sie zapisz, bo problem sam nie zniknie, a przy Twoim trybie zycia to waga powinna leciec jak szalona.

Iwon, to super, ze mieliscie okazje zjesc obiad sami :) Nam sie czasem tez udaje - jak mlody spi w pokoju obok ;-)

Sunshine "antysloneczny" jest jeszcze bephanten - taki zolty, ale nie uzywalam, wiec nie wiem jak dziala.
Krzeselka nie odpuszczaj, ludzie sa bezczelni i mysla, ze im sie upiecze jak bubel wcisna. Ja kiedys kupilam zabawke na ebay i dostalam smierdzaca petami i perfumami - masakra :no:

MsMickey gratuluje kolejnego zabka :)

Kasienka Nikos to niezly aparat :D Chyba bym sie zlala ze smiechu jakby Tomek probowal jezdzic na odkurzaczu :D Na razie przynosi pudlo po pamperach zeby go wsadzic i bawimy sie w pociag.

Josie gartuluje kroczkow! Niedlugo bedziesz ganiac po mieszkaniu :D

Aylin Tobie rowniez gratuluje zabka :) A raczej Niusce :-p

Mloda K nie lam sie - ja juz odpuscilam i dla zdrowia psychicznego wole na bb posiedziec niz polerowac panele ;) A no i potargana siedze od rana - czekam az mlody pojdzie spac to sie ogarne, bo normalnie strasze.

Alijenka a K zamierza wrocic tam gdzie pracowal czy szuka czegos innego? Trzymam &&&

Andzia to juz takie spaczenie - filtry sie wlaczaja i tylko dzieciece ubranka widzimy ;-) Zycze udanych zakupow ze stylistka - siostra :D

Buterrfly mloda juz niedlugo bedzie "smigac" :) Fajnie, ze majowka sie udala.

Munka to niezla pogode masz :D A u nas ledwo slonce zza chmur. Wiedzialam, ze jak przyjade do Uk to pogoda sie w Pl zrobi :dry:

Mlody znalazl sobie nowa zabawe, probuje zeskrobac mi tatuaz :dry: Albo stara sie wziac pieprzyk w dwa palce i wsadzic sobie do buzi. Paznokci u nog juz nie maluje, bo siedzi i drapie :p Ehh

Kasiek a przyczepilas je juz?? Pola nie probuje ich odrywac? Ja przy Adrianie mialam silikonowe oslanki, ale dlugo nie przetrwaly, non stop je odczepial.

Niespodzianka - nie wiem jak to ujac, zeby glupio nie zabrzmialo: Tomus chce, zeby mama byla naturalna i bez niedoskonalosci :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Mlodak czasem jest taki okres ze sie czlowiek wyrobic nie moze :) ale mija

Munka tez przesylamy buziole dla Gabi :D:D i tesciowej :D:D

Alijenka ja mam ciagle dylemat z tym jak ubierac bo moj tez sie poci ... a ostatnio to zapalenie krtani zlapal obstawiam ze od klimatyzacji... jedno pewne jesli klima to max 5 stopni roznicy niz to co na polu\

Mlodak zasada tyle co za talerzyk +(50-100 zł). ale czasem jak sie nie ma to nie ma co sie stresowac ... dac tyle na ile nas stac ... my w lipcu idziemy na znajomych wesele oni byli na naszym ... plan ok 500-600

Niespodzianka ale ma zapedy :D:D

Hej baby :)

alijenka u nas w aucie klima :blink:

Niespodzianka leję :-D Czyli taki "skubany" jest ;-)

Młodak powodzenia w ogarnianiu się ;)

Muńka
upał? To ile macie dzisiaj stopni w wawie? Kurcze, u nas jakoś specjalnie gorąco nie jest. A wczoraj nawet mieliśmy burzę z gradem :szok:

Dobrze, że rozmawiacie o kasie na ślub, idziemy w lipcu do siostry M. i też się zastanawiam nad kwotą :unsure:

I tyle, lecę na spotkanie, miłego dnia! :-)

reklama
u nas upał ! 26 stopni ma być :)

a ja cała w stresie!
Monika dzisiaj pierwsze 2 h sam na sam z nianią (i jej synkiem)! Za pół h po nią idę, aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Do góry