Kasiek zdrowka dla Poli. Dobrze,ze szybko przeszlo. Wspolczuje wizyty w szpitalu.
Aga ja tez jestem pelna podziwu - sama czasem "boje sie" do autobusu na pol h wsiasc, bo mlody potrafi awanture zrobic...
Co do wagi to rzeczywiscie warto isc do lekarza. Nawet jesli sa dlugie terminy to sie zapisz, bo problem sam nie zniknie, a przy Twoim trybie zycia to waga powinna leciec jak szalona.
Iwon, to super, ze mieliscie okazje zjesc obiad sami
Nam sie czasem tez udaje - jak mlody spi w pokoju obok ;-)
Sunshine "antysloneczny" jest jeszcze bephanten - taki zolty, ale nie uzywalam, wiec nie wiem jak dziala.
Krzeselka nie odpuszczaj, ludzie sa bezczelni i mysla, ze im sie upiecze jak bubel wcisna. Ja kiedys kupilam zabawke na ebay i dostalam smierdzaca petami i perfumami - masakra
MsMickey gratuluje kolejnego zabka
Kasienka Nikos to niezly aparat
Chyba bym sie zlala ze smiechu jakby Tomek probowal jezdzic na odkurzaczu
Na razie przynosi pudlo po pamperach zeby go wsadzic i bawimy sie w pociag.
Josie gartuluje kroczkow! Niedlugo bedziesz ganiac po mieszkaniu
Aylin Tobie rowniez gratuluje zabka
A raczej Niusce
Mloda K nie lam sie - ja juz odpuscilam i dla zdrowia psychicznego wole na bb posiedziec niz polerowac panele
A no i potargana siedze od rana - czekam az mlody pojdzie spac to sie ogarne, bo normalnie strasze.
Alijenka a K zamierza wrocic tam gdzie pracowal czy szuka czegos innego? Trzymam &&&
Andzia to juz takie spaczenie - filtry sie wlaczaja i tylko dzieciece ubranka widzimy ;-) Zycze udanych zakupow ze stylistka - siostra
Buterrfly mloda juz niedlugo bedzie "smigac"
Fajnie, ze majowka sie udala.
Munka to niezla pogode masz
A u nas ledwo slonce zza chmur. Wiedzialam, ze jak przyjade do Uk to pogoda sie w Pl zrobi
Mlody znalazl sobie nowa zabawe, probuje zeskrobac mi tatuaz
Albo stara sie wziac pieprzyk w dwa palce i wsadzic sobie do buzi. Paznokci u nog juz nie maluje, bo siedzi i drapie
Ehh