reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej baby :happy2:

Przerwa :)
Przykro mi, ale nadrobię tylko dzisiejsze posty :sorry2:

Wczoraj byłam w delegacji z moim osobistym kierowcą M. ;-) I kiedy zrobiliśmy przerwę na obiad, to tak siedząc w restauracji uświadomiliśmy sobie, że to nasz pierwszy pozadomowy obiad w knajpie odkąd urodził się bąbel ;-) He, he dobre i to. Było miło :blink:

Aga witaj po wojażach! :)

Josie, Aylin gratki dla maluchów! :-)

Andzia fajno, że się wyspałaś. U mnie pobudka o 5 :eek:

Josie baw się dobrze na weselichu :cool2: My szykujemy się na lipiec - ślub siostry M.

Kasieńka ja też staram się karmić małego w foteliku, choć po pierwszych kęsach zaczyna wiercić się niemiłosiernie. Ale nie daję za wygraną ;) Co do gryzienia, nie pomogę, mój nie ma takich zapędów ;-)

Sunshine mój się przebudza w nocy tylko na mleko, tj. o 23 i potem o 5 lub 6 rano. Na czworaka po łóżeczku nie chodzimy ;-)

Kasiekz a ja (chyba jako jedyna :sorry2:) jestem w stanie uwierzyć, że to wirusiko to od wózka. Ja ostatnio też struchlałam, jak zobaczyłam, że dzieć mój liże barierkę :baffled: A wiadomo, że wszelkie poręcze, barierki to siedlisko bakterii. Ja nie rezygnuję z wożenia go w sklepowych wózkach, ale pilnuję, żeby nie brał do buzi żadnych jego elementów ;-) I wycieram mu porządnie łapki zaraz po wyjściu.

reklama
a moj jeszcze nigdy nie siedzial w wozku sklepowym, bo zawsze jestesmy wlasnym wozkiem i ja z tymi koszami pozniej obladowana sie mecze:-D:-D:-D

Iwon pobudka byla o 4:50, a ja do pracy wstaje obecnie o 5:45. No ale to nie zmienia faktu zem wyspana:-D

Mati oblizywal barierke na karuzeli, odrazu go zabralam.

jak siedziała tam godzinę to ciężko było ją upilnować. tym bardziej, że wychodzą jej dwie dolne dwójki i ciągle coś w buzi:/ w każdym bądź razie laseczki przeszło:p Hurrrrra

Ale sie wkurzyla wlasnie odebralam krzeselko do karmienia zupelnie nie przypominajace tego co bylo na zdjeciu i w opisie - podarte i bez blatu do karmienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz napisalam wiadomosc do nadawcy, nie opuszcze:no::no::no:

Sunshine ale chamstwo ... nie odpuszczaj no pewno. ludzie...

My dziś z G, Muńka i G byłyśmy w zoo:-)
Fajnie było choć ja zbytnio fanką zoo nie jestem ale jak dla dzieci... upał dziś niemozebny ;-)

Aha a w autobusie powrotnym zauważyłam kolejną dwojeczke lewą górną :-):-):-)

Kasiek współczuję wirusa&&&&&& dobrze, że już over:-):-):-) uściski dla małej:-)

Aga ale śluby masz czy wesela? Ja tam uważam, że wesele to nie miejsce dla maluchów. Tłumy, głośno i późno...

Hatszept uściski &&&:-):-):-) i relaksuj się tam:-) jak Piotruś?
Emelki są śliczne:-):-):-) będę musiała tam zajrzeć gdy już będzie potrzeba obuwia solidniejszego :-)

Andzia jest się czym chwalić no co Ty! Gratki i uściski dla Matiego :-):-):-):-):-)
Fajnie jest patrzec, jak maluty uczą się czegoś nowego:-):-):-):-)

A ja akurat dziś uzywalam tego kremu nivea 30 i jeśli chodzi o smarowanie to nie mogę narzekać. Trochę białego zostaje lekko ale te mineralne filtry tak mają. Tak ma być.

Kasienka G robi tak jak Nikos z probowaniem. Zawsze przy pierwszej lyzeczce. Dopiero potem otwarty dziobek. Czasem gdy daję coś w całości do buzi od razu to weźmie, wyjmie, sprawdzi co to i włoży sobie sama;-) smiesznota :p

Ostatnia edycja:
Janek dzis stal bez trzymanki!! 3x po kilka sekund ale zawsze :D
I zjadl pomidorowke z hippa. Na zimno. Mam dwa podejrzenia: woli slone i nie lubi na cieplo. Bede testowac w weekend.

Kupilam w tchibo takie male pojemniczki silikonowe do pieczenia pojedynczych porcji. 60zl zaplacilam za 3 sztuki a o malo co nie zamowilam z tupperware po 50 za dwie sztuki. Ufff...

Sunshine pewnie ze nie odpuszczaj

reklama
Witam

a więc tak, melduję że żyjemy :-)

niestety nie nadrobię Was bo trochę mnie nie było, wrócił mój K i już tam nie pojedzie poprostu praca w takim chlewie że masakra

aga normalnie podziwiam Cię za Twoją odwagę ja bym chyba nigdy nie zdecydowała się na takie wyjazdy z małym dzieckiem

kasiek współczuję wirusa i całe szczęście że już dobrze, oczywiście odrazu widzę swoją mała w koszyku jak liże obręcz od koszyka

hatszept zazdraszczam Turcji, ja też tak chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeżeli chodzi o kremy z filtrem to ja małej zakupiłam takowy Eucerin Sun Kids mleczko do opalania dla dzieci SPF 50+ (Sun Kids Lotion) 150 ml > Eucerin

i oczywiście wszystkiego naj naj dla tych co pokończyli 11 miesięcy

i miałam coś jeszcze napisać i nie wiem co :-(

Do góry