reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasieńka - o nie, nie, nie. No chyba, ze wpadne.:-D;-):-)

A zapomnialam sie pochwalic : Mati siada z lezenia na brzuchu - wiem, wiem nie ma sie czym chwalic.;-)
No i wczoraj zamiast ssac cyca to robil mi "pierdziuszki" na brzuchu, a jaka mial radoche:-D

Sunshine - ja sie ciesze jak tylko raz sie obudzi w nocy ( tak jak dzisiaj). Mati nie spi na brzuchu wcale. Kiedy ja przespie cala noc???????? Tego luksusu nie mialam od 3,5 roku:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Sunshine, moj oprocz raczkowania przez sen wstaje w lozeczku i placze, tez jakby na spiaco, jak tylko wejde do pokoju i go poloze to spi spowrotem... teraz taz ze 2x mu sie zdarza wieczorem, ale jak gorne jedynki szly to po kilka razy sie budzil

Kasienka Nikos jest przesmieszny :-D

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!

josie
my mamy 20 na styk, a 21 dobre, bo troszkę luzu:) Ale u mnie w rodzinie wielkie stopy:p

sunshine dużo jest kremów 50+, między innymi hipp, bo nie wiem czy już nivea wypróbowałaś, ale strasznie ciężko się rozsmarowuje i zostaje biała skóra co mnie doprowadzało do irytacji. wywaliłam go na plaży do kosza.

agaundpestka nie zazdroszczę przeżyć, za to jakie wspomnienia:p kiedyś trzeba się w końcu spotkać na ploty! co do chudnięcia to miałam szczęście w nieszczęściu. mojej małej wyszła skaza i musiałam przejść z dnia na dzień na dietę bezmleczną. nie jadłam białego pieczywa, serów, mleka krowiego, jajek kurzych, ciast, masła itp. i dzięki temu schudłam. ale jak tylko skończę karmić piersią to wrócę do moich ukochanych chipsów:p

Ostatnia edycja:
Sunshine moj do tej pory tak ma odkad zaczal raczkowac ... to jest tzw wedrowanie :) czasem dzieci tak maja :)

Andzia jest jest :) moj nie umie :)

Kasiekz to ze byla szczepiona nie znaczy ze nie zlapie... moja kolezanka szczepila a jej synus zlapal i przeszedl duzo gorzej niz dzieci nieszczepione ... nie wierze w wersje z wozkiem

Ostatnia edycja:
Nikoś dobry jest :D A też swego czasu łapał się za siurka i cieszył :D mali faceci :D

Kasiekz mam nadzieje, ze Poli szybko przejdzie, a w wersje wózka jakoś nie wierzę tzn. wszędzie można cos załapać. Mój często jezdzi w wózku.

Andzia brawo dla Mateuszka!!

Josie ciekawe jak Jasiowi spodoba się u dziadków.

Ja w sierpniu mam dwa śluby jednego dnia o czym dowiedziałam się tydzień temu :szok: i A nie mam gdzie zostawić:-(
Co do mojej wagi i hormonów to może powinnam zrobić, bo zawsze miałam z nimi problem, ale na wizyte u endokrynologa czeka się miesiącamiiiiii, a mój do którego chodziłam prywatnie nieźle zaczął się cenić 250zł wizyta i pewnie z tysiak na badania, więc nie dla mnie teraz.

Aga zrób na wlasna reke tsh i ewentualnie anty-tpo - to jakies 50 zl. Albo idz do rodzinnego na tsh musi ci dac skierownie. Jak wyniki beda zle to bedziesz sie martwic z lekarzem. Swoja droga bardzo sie ceni. ja co 2 m-ce chodze prywatnie, ale place 75 zl.

Kasiek ja jak dziewczyny nie wierze w wersje wozkowa, szybciej plac zabaw. Zdrowka dla Poli

Aga - nie wierze ze takie kolejki. Poszukaj innych - niekoniecznie tych najpopularniejszych lekarzy. U nas teoretycznie się też czeka 4 msc na NFZ - ale jak podzwoniłam po przychodniach to znalazłakm i taką w której wizyte umówili za tydzień. Ale kilka godzin z telefonem spędziłam...

plac zabaw odpada, bo ma własny pod domem, czysty. co do wózka sklepowego to nie musi dotyczyć wszystkich dzieci, ale moja wszystko bierze do buzi - metal koszyka też wylizywała:/ na szczęście wszystko przeszło. apetyty mniejszy, ale zero wymiotów czy biegunek, więc idziemy na spacer:)

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!

sunshine dużo jest kremów 50+, między innymi hipp, bo nie wiem czy już nivea wypróbowałaś, ale strasznie ciężko się rozsmarowuje i zostaje biała skóra co mnie doprowadzało do irytacji. wywaliłam go na plaży do kosza.

zdrowka dla Poli :tak: moja od urodzenia w wozkach sklepowych jezdzi i nic jej nie jest :dry::eek:
a co do kremu to w UK nie ma produktow kosmetycznych z HIPP :-( i zostaje mi tylko ten Nivea ale jest okropny, dokladnie tak jak piszesz :tak:

Andzia- wiem nie powinnam narzekac :sorry2: w koncu i na Ciebei przyjdzie pora :tak:

Aga- a moze A wezmiesz, ze soba na wesela? napewno sie ktos znajdzie, zeby sie nim zaopiekowac a Ty sobie potanczysz :-p
A co lekarza to dziewczyny dobrze radza :tak:

reklama
Do góry